BU HDD PS3 DAHİLİ HDD Sİ YERİNE UYGUN OLUR MU? ÇALIŞIR MI?
Laptop HDD'si gibime geldi, eğer küçük laptop Hard disc'i ise içerisndeki depolama birimi uyumlu olur :) Playstation 1 TB destekliyormu o konuda şüphelerim var :)
quote:
Orijinalden alıntı: SuspectT
Laptop HDD'si gibime geldi, eğer küçük laptop Hard disc'i ise içerisndeki depolama birimi uyumlu olur :) Playstation 1 TB destekliyormu o konuda şüphelerim var :)
PS3 destekliyor o konuda sıkıntı yokta.Dışındaki kutusunu çıkarıp PS3 ün içine takabilir miyim onu sorumaktayım :)
küçük Harddisc'se takabilirsiniz laptoplara takılan cinsten olan :) eğer büyük hdd ise takılmaz :)
quote:
Orijinalden alıntı: SuspectT
küçük Harddisc'se takabilirsiniz laptoplara takılan cinsten olan :) eğer büyük hdd ise takılmaz :)
2,5 inç işte arkadaşım benide teredütte soktun :) baktım neyseki 2,5 inçlikler aslında PS3 le uyumlu ama geçen bi WD aldım o uymadı.O yüzden muallakta kaldım emin olmak için soruyorum :) Büyük hdd den kastın 3,5 inç olanlar onları biliyorum uymadığını :)
USB ile bağlayın olmaz mı?
quote:
Orijinalden alıntı: personalcomputer
USB ile bağlayın olmaz mı?
olmasına olurda içindeki 250Gb likte yer kalmadığından böyle birşey yapma ihtiyacı gördüm zaten.Eğer olmazsa zaten el mahkum USB ile bağlıcam.