Şimdi Ara

ACİL BAKIN.!! HACK 'Yöntemimi'dir Bu.'' AKARASHUMANGM1..!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kash kazandınız sitemize girin ve kashlarınızı alın Hadi o kadar uydurdun insan bi nasıl yazılıyo diye bakar kash yazmış direk
  • sonunda i var dikkat
  • ismin sonunda i var Cash'e Kash dio bide blogcu bilmem neyine gir dio yaff bun yapan kesin 8-10 yas grubu alternatif yok!..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wholtran -- 26 Temmuz 2007; 6:02:50 >
  • bunlar tam mal ya
  • Allah razı olsun,allah ne muradın varsa versin ne diyeyim.Tuttugun 2 olsun.SAbahtan beri adamın teki acayip acayip konular acar şikayet eden yok,biz burda eğlence amaclı sacmada olsa yazı yazarız Hop ''Şikayet Edildin''
    Herneyse Ellerin Dert Görmesin
  • quote:

Orjinalden alıntı: YardımaGeldim

Allah razı olsun,allah ne muradın varsa versin ne diyeyim.Tuttugun 2 olsun.SAbahtan beri adamın teki acayip acayip konular acar şikayet eden yok,biz burda eğlence amaclı sacmada olsa yazı yazarız Hop ''Şikayet Edildin''

sıkayet edılmedıgıne emınmısın ??
    biraz araştır goreceksın benı 2 gunluk kullanıcılarla karıstırdın heralde
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tako07

quote:

Orjinalden alıntı: YardımaGeldim

Allah razı olsun,allah ne muradın varsa versin ne diyeyim.Tuttugun 2 olsun.SAbahtan beri adamın teki acayip acayip konular acar şikayet eden yok,biz burda eğlence amaclı sacmada olsa yazı yazarız Hop ''Şikayet Edildin''

sıkayet edılmedıgıne emınmısın ??
    biraz araştır goreceksın benı 2 gunluk kullanıcılarla karıstırdın heralde

Herneyse Uzatmayalım Şimdi.Olaylar kızışmasın.Şikayet ettin sorun değil.Gelen ediyor,giden ediyor zaten.Kucuk Emrah gibi hissettim birden kendimi

• sana şu kadarını söliyim o adam ts bug zamanlarında aof e dönüşüp maradonda 5 m e ts kağıdı satıyordu adama pm atıp b yaptığın suç banlanabilirsin dedim oda ewet biliyorum dedi
  • quote:

Orjinalden alıntı: warrior_1679

kardeş bende fake olarak tahmin ediyorum.. ne yapmam lazım :S ss az sonra gelıyo bekleyın.. kardeşim baska bi yerden onnlıne alcam ss şimdi ondan

sen lionhert misin??
    dün hakkımı yedin benim atı keserken malice idi ben attım heallide bi tek ben yaptım 200 tane pot harcadım dayanmadı. MrSpRiEsT3
  • ewet hatırladım seni.. clanın paspallıgıydı sizde suç yok şahıs olarak ^^

1 % ci ile at kesmek zor du aslında
  • quote:

Orjinalden alıntı: Come_ClaRity93

sana şu kadarını söliyim o adam ts bug zamanlarında aof e dönüşüp maradonda 5 m e ts kağıdı satıyordu adama pm atıp b yaptığın suç banlanabilirsin dedim oda ewet biliyorum dedi

ewt daha 3 gün önce aof dönüşmüş duruodu maradonda o şerefsiz herif
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.