Bildirim
acil bakın lütfen
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Kaç paralık bir soğutucuydu? yeni aldıysan türlü bahaneler uydurarak değiştir başka bir modelle bence bendede aynısı olsa içime sinmezdi -
amd phenom x6 3.2 sogutuda akasa venom ama işlemciyı ben dusurdum -
Ben anlamadım kardeş işlemci fanını mı düşürdün yoksa işlemciyi mi -
işlemciyi 3 günlükişlemci -
Wallahi kardeş aynı durum bendede oldu nasıl oldu benim 5 6 senelik eski bilgisayarın ilk defa işlemcisini çıkarttım bilgisayar ömrünü yemişti açılmıyord başka çare kalmayınca işlemciyi söküp takayım dedim söktüm fakat yönüne bakmadım ama takarken 4 çeşit yön ile takmayı denedim o zamanlar anlamazdım tabi işlemcinin ayakları yamulmuş dedi yani bozukken temelli bozmuş oldum farkında olmadan ama bildiğim senin işlemci büyük ihtimal yamulmamıştır takma yönün doğruysa birşey olmamıştır çünkü o ayaklardan 1 tanesi yamuldumu çalışmıyor büyük ihtimal sanırsam daha tecrübeli birilerine sor derim yinede
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cryptical -- 1 Aralık 2010; 21:59:40 > -
işlemcinin kıçındaki 5 6 tane tel saddece düzelttim yerine taktım sorun yok gibi gözüküyor emin olmak istiyorum konuya bakanlar pas gecmesin 500tl emek var! -
Anlıyorum kardeş bu tür şeyler insanın kafasına soru işareti oluyor ama yerinde olsam garantiye gönderirdim garantiye yollarsan işlemci gelcek diye bakarsın 30 40 gün orası war tabi -
teşekkür aldıgım yerle konusacam -
tellere çok dikkatli ve düzgün bakmalısınız...çok çok az bir eğilme varsa sorun olmaz...çok eğilmişse zaten çalışmazdı...tellerin çıkış noktalarında bir çatlama veya bozukluk yoksa ve düzelttiğinizde problem yaratmadan çalıştıysa problem çıkarmaz diye düşünüyorum...
benzer bir durum yaşadım bende, tek bir tel anakartta bir noktaya değip eğilmişti, diğer tellere göre çok ince ince uğraşarak düzelttim ve problem çıkmadı...hatta o bilgisayarımı hala kullananlar var ve hiçbir şikayet duymadım... -
Pinlerde kırık eksik vb hasar yoksa zaten çalışıyormuş problem olmaz. -
ürünü garantiye yollasam bir etkisi olurmu ? -
benim de işlemcimin bir teli eğrilmişti iğneyle düzeltip geri taktım yerine 2 aydır da hic bir sorun olmadan kullanıyorum. -
Sorun olmaz kırılmamıs yada asırı derece eğilmemişse pinler. Yamulan pinleri benim hocalarım uclu kalemle düzeltirdi
Uclu kalemle düzeltmenizi tavsiye ederim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X