Bildirim
ACİL BAKIN lutfenLGİSAYARDAN SES GELİOO!!
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
nereden oldugunu bulman lazım mesela cpu fanını tut ses kesilmiyorsa sırası ile hepsini tutmaya çalış -
pc açık kalması ile bişi olmaz merak etme 7/24 açık tutuyoruz. temizlik yapman gerekebilir. ama okadar ses geliyosa temizlikte fayda etmeyebilir bence. fan degistirmen gerekebilir. -
arkdaslar actktan 30dk kadar sonra gectı ama fandan dı buldum yanıı ben bısey yapmadımm kendı kendıne gectıı yınede tsk ederım hepınızee -
arkadaslar bu ses bugun yıne basladı acab asoguktan olabaılırmı ılk acılıstaa fan kısımları bıraz sokuk oluooo -
valla bizim arkadaşın psunun ızgarasından ses gelio.2 tokatlıyoruz ses kesilio -
ben de vuruom vuruom gecmıo bıraz ısındıktan sonra ses kesılıo ama ses cıkarırken fana bastırınca surtunme sesı gelıo ama ses kesıldıukten sonra bastırınca dokunmuo bıle
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X