Şimdi Ara

BİLGİSAYARDAN SİREN SESİ GELİYOR ACİL YARDIM LÜTFEN..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
10.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu forum kanalını çok beğeniyorum bilgisayarla ilgili bir sorunum var çözümünü bilen varsa yardımını rica ediyorum.
    Benim bilgisayarı bazen açtığımda aynı ambulanslardaki gibi bir siren sesi geliyor ve kapatmadan da susmuyor bir kaç defa açıp kapatmam gerekiyor ...
    Dikkatimi çeken bir nokta boot edreken system healty check ok dediği zaman ses yok ama ünlem işareti koyduğu zaman siren sesi geliyor yardımlarınızı bekliyorum saygılar......

• senin makina buyuk ihtimalle acılmıyor sorun rem yada ekran kartı olması lazım

onları iyice yatagına oturt ..
    yada baska parcalarla test et sorunu cozersin
  • ambulanstaki gibi siren sesi işlemciden kaynaklanır işlemcin arızalı olabilir eğer çalışırken kapatıp hemen beklemeden açtığında bunu yapıyorsa yani bekleyip açtığında bir sorun yoksa işlemcinin ısınma sorunu vardır. işlemci fanını bir kontrol et derim.
  • bence de fanları bır konyrol et bazende fanlarda sorun olunca ambulans sesı verıyor
  • ehuehu biliyorum o sesi :D
    ya fanlardan (ki bu büyük ihtimalle işlemci fanıdır.) eger fan donuyorsa donus hızındaki bilgi aktarımında bir aksaklık var demektir. fanin sürekli doneceginden eminsen setupdan fan devri 0 oldugunda verilen uyarıyı kapatıp bu tip bir sesten kurtulabilirsin..
  • quote:

Orjinalden alıntı: deville

ehuehu biliyorum o sesi :D
    ya fanlardan (ki bu büyük ihtimalle işlemci fanıdır.) eger fan donuyorsa donus hızındaki bilgi aktarımında bir aksaklık var demektir. fanin sürekli doneceginden eminsen setupdan fan devri 0 oldugunda verilen uyarıyı kapatıp bu tip bir sesten kurtulabilirsin..

Riskli
  • ram in slotunu değiştir başka slota tak ok..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fan diyen arkada$lara katılıyorum.Ayrıyeten dengesiz gelen voltaj i$lemcinde olması muhtemel fiziksel bir zarara yol acmı$ olabilir.Eger imkanın varsa ba$ka bir i$lemciyi senin makinanda yada senin i$lemciyi ba$ka makinada bir dene.Eger her ihtimalde calı$ıyorsa i$lemcin,aynı i$lemleri ram ve ekran kartınada uygula..
  • bendede sorun aynıydı fanlar hıc aklıma gelmemıstı ama sonra ıslemcıyı yakınca anladım fan oldugunu
  • anakartın epox ise o ses işlemcinin yaptığın oc u kaldırmadığını gösterir....eğer oc yapmadıysan işlemcide sorun var sanırım..
  • İŞLEMCİ ISI ARTIŞ UYARISI OLABİLİR
  • Yorumlar için teşekkür bazı arkadaşlar bunun bios yada anakart kaynaklı olabileceğini söylüyor .Acaba bios tanmı nasıl anlarız bunu ?
  • zaten bilgisayar ilk açılışta bööle bi siren veriyorsa - ki birkaç kez yüksek voltajla overclock yapmaya çalışırken aynısı bende de olmuştu- sorunun çözümü ya BIOS tadır veya donanımla ilgili fiziksel bi problem (fanın kanatları arasına saç, kıl, yün vs) sıkışmıştır. Yukardaki bahsedilenlere katılıyorum, ya fanın dönmüyo ya da overclock yaparken yanlış yüklenmişsin, overclock yaprtıysan geri alıp dene, kolay gelsin.
  • işlemci fanın takılıyor ve ya çalışmıyor ya da herhangi bir kart yerine tam oturmamış.
  • HÖNG Bendede bu sorun vardı bir ara.Sonra kendi kendine düzelmişti.O bilgisayarı bir tanıdığa vermiştim.Umarım onun anakart yanmaz.Ayıp ettim valla.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.