Şimdi Ara

ACİL !! bana bu şarkıyı bulana 100 binlira ödül vereceğim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar elinize düştüm,kıza söz verdim,ismini vereceğim şarkıyı bulacağıma dair ne google dan bulabildim ne limewire den ne yapacağımı bilmiyorum,şarkının ismi HAKAN YEŞİLYURT-acıya gülmek yılmaz güneyin filminde mi ne çalıyomuş yardımcı olursanız çok sevinirim nasıl bulacam ben yaaa o kadar da salladım ondan kolay mi var diye kıza YARDIM...YARDIM...YARDIM

• koskoca DH sen yapma bari...arkadaşlar cidden kötü durum yaa fazla attım biraz sanırım kıza ne diyeceğim yarın ah ah aheşşek kafam ne çekiyosam bu dilimden çekiyorum ...
  • la limeware pro da çıktı işte nerden yok diyon hemen.edit:indireyim bakem merak ettim.niye gülüyomuş acıya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZEUS__ -- 18 Ağustos 2006; 3:22:29 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZEUS__

la limeware pro da çıktı işte nerden yok diyon hemen.edit:indireyim bakem merak ettim.niye gülüyomuş acıya

NİE GÜLÜNÜYOMUŞ ACIYA ZEUS ??? YAWW SENİN LİWE WİRE OKUNMUŞ MU NE YAPMIŞ NEYİ EKSİK SENİN LİWEWİRE NDEN BENİMKİNİN

• laa de get ağladım şarkıyı dinlerken valla gece gece iyi mi?

not:limeware pro kullan
  • eed kullanın.

bak 100 çok da 20bin wer anlaşalım
  • evet ya paradan konuşalım birazda
  • quote:

Orjinalden alıntı: jeandan Type-R

eed kullanın.

bak 100 çok da 20bin wer anlaşalım
    istediğin 20 binlira olsun... elim çokaçık benimde yaww bu arada bu şarkıyı sana da tavsiye ederim görüyosun zeusu ne hale getirmiş bende bilmiyodum ama güzelmiş yahuu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.