Şimdi Ara

Kurtuluş savaşı olmasaydı şimdi nerdeydik?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Urfada yaşıyorum. Muhtemelen Fransız olurdum

Les soldats d'Atatürk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben Türkiyede doğardım çünkü dünyanın en iyi ülkesi
  • Daha iyi olurduk.Türkiye'nin zaten Türklüğü falan kalmadı.Türk kürt kardeştir diyenler sağ olsun.
  • ATATÜRK OLMASAYDI HEPİNİZ YUNAN OLURDUNUZ
    BAKIN YUNANİSTAN'A ATATÜRK YOK HEPSİ YUNAN.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Osmanlı imparatorluğu devam ederdi belki. İkinci dünya savaşından faydalanıp kaybettiği toprakların bir kısmını geri de alabilirdi; ya da tümden kaybedip tarihin tozlu sayfalarına da karışabilirdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Minato Namikaze

Daha iyi olurduk.Türkiye'nin zaten Türklüğü falan kalmadı.Türk kürt kardeştir diyenler sağ olsun.

Katılıyorum +1

• quote:

Orijinalden alıntı: RABBANİYYUN

Osmanlı imparatorluğu devam ederdi belki. İkinci dünya savaşından faydalanıp kaybettiği toprakların bir kısmını geri de alabilirdi; ya da tümden kaybedip tarihin tozlu sayfalarına da karışabilirdi.

Ya biz neden lozan antlaşmasını neden kabul ettik ki? Taaruz yapabilirdik

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Croissants hmm

• Babanın adı mayk ananın adı cristin olurdu.

Cuma günü namaza değil.

Hafta sonu kiliseye giderdik.

Herkes bulduğunu bafilerdi

Ar namus olmazdı.

Ahçı şoföre, şöför bahçıvana bahçıvan uşağa, Uşak hepsine derdi

• Pavyonda.

• quote:

Orijinalden alıntı: SevgilisiOlanMan

quote:

Osmanlı imparatorluğu devam ederdi belki. İkinci dünya savaşından faydalanıp kaybettiği toprakların bir kısmını geri de alabilirdi; ya da tümden kaybedip tarihin tozlu sayfalarına da karışabilirdi.

Biz zaten inönü döneminde kaybettiklerimiz alabilirdik. 2. Dünya savaşında Alman korkusundan ingiltere fransa tüm askerlerini ırak, suriye, libya, hicaz sömürgelerinden çekti. Bundan faydalanıp bağımsızlık ilan etttiler. Zaten bak bağımsızlıklarını ilan ettikleri tarihlere. Hep savaş sonrasıdır. Çok rahat topraklarımıza katabilirdik. 12 ada dahil. Ama neymiş efendim? YURTTA SULH CİHANDA SULH!

• quote:

Orijinalden alıntı: Suriye

Ben Türkiyede doğardım çünkü dünyanın en iyi ülkesi

Her konuda ilk trollüğü yapıyorsun. Hll

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SevgilisiOlanMan -- 14 Eylül 2015; 21:17:40 >
  • İlla bir şekilde kurtuluş savaşı verip anavatanı kurtarırdık ancak Atatürk olmasaydı bu sınırlada olmazdık ve sıradan bir ortadoğu ülkesi olurduk orası kesin.
  • quote:

quote:

quote:

Biz zaten inönü döneminde kaybettiklerimiz alabilirdik. 2. Dünya savaşında Alman korkusundan ingiltere fransa tüm askerlerini ırak, suriye, libya, hicaz sömürgelerinden çekti. Bundan faydalanıp bağımsızlık ilan etttiler. Zaten bak bağımsızlıklarını ilan ettikleri tarihlere. Hep savaş sonrasıdır. Çok rahat topraklarımıza katabilirdik. 12 ada dahil. Ama neymiş efendim? YURTTA SULH CİHANDA SULH!

Sanırım osmanlı çökmeseydi(700 yıllık devlet) Dünyayı ele geçirebilirdik (Birde steve jobs müslüman oluyormuş)

• Eski İstanbul beyefendileri İstanbul'u ayrı bir ülke haline getirirdi ve içinde sadece benim sülalem gibi eski İstanbullu asilzadeler yaşardı. Avrupa'nın en nezih ülkesi olurduk. Geri kalan Türkiye'de sefalete sürüklenirdi.

Yaşasın tam bağımsız İstanbul, yaşasın barış geitren Avrupa!
  • elbet sonunda bağımsızlığımıza kavuşurduk ama sonumuz suriye ırak gibi olurdu
  • elbet sonunda bağımsızlığımıza kavuşurduk ama sonumuz suriye ırak gibi olurdu
  • şaka gibisin,
  • quote:

quote:

quote:

İsmet kim ki :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KhaZiggs -- 1 Ekim 2015; 17:35:53 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: MUHAFIZ44

ATATÜRK OLMASAYDI HEPİNİZ YUNAN OLURDUNUZ
    BAKIN YUNANİSTAN'A ATATÜRK YOK HEPSİ YUNAN.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.