Şimdi Ara

ACİL BARINAKTAN KÖPEK ALDIM NASIL BAKMAM GEREKİR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bugün barınaktan köpek sahiplendim devletin karışaldığı aşıları oldu yarın da aşısı var ancak ben bugün için mama almadım mama olarak ne verebilirim nasıl yıkamam gerekir tuvalet eğitimi nasıl verebilirim neyi nasıl yaparım yardımcı olur musunuz köpeğin fotoğrafları da bırakıyorum

• hizliresim.com
    IMG_20200703_113303 - Hızlı Resim
    https://hizliresim.com/aDqr55
  • hizliresim.com
    IMG_20200703_103246 - Hızlı Resim
    https://hizliresim.com/E6Yfq4
  • şuan uyuyor arkadaşlar ne yapmam gerekir
  • Yavru olduğu için şimdilik kuru mamayla besle,şimdi o bütün gün evin içinde koşuşturur,orayı burayı karıştırır,elleme dolaşsın,sınırlarını test etmeye çalışıyor. Ona bir oda ver mümkünse geceleri orada yalnız yatsın,biraz ağlar ama bu onun ve senin için en iyisi.Şimdi beraber yatarsanız,bu böyle devam eder. Ayrı yatması en iyisi,bebek gibi düşün. Başka neyi soruyorsun tam anlamadım,almışsın,ne güzel hayırlı olsun.Uyuyor köpek sorun ne :))
  • Bir de şimdi o beklenmedik anlarda,evin beklenmedik yerlerine,günde 2 kere büyük abdest, birden fazla kez de küçük abdestini yapar.Sakın kızma, normaldir.Çok yavruysa dışarı 1 ay çıkarma , eve yapsın , bunun için ped al oraya kendi çişini koy,zamanla alışır ama bu uzun da sürebilir 2-3 ay gibi.
  • voyager33 kullanıcısına yanıt
    şu an için uyuyor ve duşumuzu alıp iyi anlaştık keratayla bugün için mama almayı unuttum heyecandan süt ve ekmeğin içiyle besledim dinlenmeye ayrıldı elimi götürünxe parmağımı emiyor daha sütten kesilmemiş olabilir mi ne yapmalıyım
  • Valla eğer anne özlemi çekiyorsa,sıcak bir torba koy yanına,annesi gibi hissettirir . Kaç aylık ki ,2-3 aylıksa okey önce aldıysan çok yavruymuş daha
    kaç aylık olduğunu bilmiyorum da 1 buçuk 2 aylık gibi şuanlık 1 saat uyku molayla oynuyoruz keratayla ama tuvalet eğitimi nasıl olucak onda endişeliyim
    sanırsam fazla süt vermişim köpek kustu şuan dinleniyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.