Bildirim
ACİL BARINAKTAN KÖPEK ALDIM NASIL BAKMAM GEREKİR
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
-
-
şuan uyuyor arkadaşlar ne yapmam gerekir -
Yavru olduğu için şimdilik kuru mamayla besle,şimdi o bütün gün evin içinde koşuşturur,orayı burayı karıştırır,elleme dolaşsın,sınırlarını test etmeye çalışıyor. Ona bir oda ver mümkünse geceleri orada yalnız yatsın,biraz ağlar ama bu onun ve senin için en iyisi.Şimdi beraber yatarsanız,bu böyle devam eder. Ayrı yatması en iyisi,bebek gibi düşün. Başka neyi soruyorsun tam anlamadım,almışsın,ne güzel hayırlı olsun.Uyuyor köpek sorun ne :)) -
Bir de şimdi o beklenmedik anlarda,evin beklenmedik yerlerine,günde 2 kere büyük abdest, birden fazla kez de küçük abdestini yapar.Sakın kızma, normaldir.Çok yavruysa dışarı 1 ay çıkarma , eve yapsın , bunun için ped al oraya kendi çişini koy,zamanla alışır ama bu uzun da sürebilir 2-3 ay gibi. -
şu an için uyuyor ve duşumuzu alıp iyi anlaştık keratayla bugün için mama almayı unuttum heyecandan süt ve ekmeğin içiyle besledim dinlenmeye ayrıldı elimi götürünxe parmağımı emiyor daha sütten kesilmemiş olabilir mi ne yapmalıyım -
Valla eğer anne özlemi çekiyorsa,sıcak bir torba koy yanına,annesi gibi hissettirir . Kaç aylık ki ,2-3 aylıksa okey önce aldıysan çok yavruymuş daha -
kaç aylık olduğunu bilmiyorum da 1 buçuk 2 aylık gibi şuanlık 1 saat uyku molayla oynuyoruz keratayla ama tuvalet eğitimi nasıl olucak onda endişeliyim -
sanırsam fazla süt vermişim köpek kustu şuan dinleniyor
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X