Şimdi Ara

acil bilgi!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar huawei ideos x5 kullanıyorum uzun süredir fakat dün gece şarjım bitmiş ve kapanmış telefon. bugün açmayı denedim açılış ekranı huawei geliyo ama daha ötesine gitmiyor. ilk başta şarj ediyordu ama artık şarj ışığı da yanmıyor ne yapmalıyım bilgisi olan lütfen paylaşsın
    güncel>> arkadaşlar bataryayı tekrar çıkarıp taktım şarj ışığı şuanda sarı yanıyo (bir kaç saniye kırmızı yandı) ama telefonu açmaya korkuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhat190909 -- 7 Mayıs 2013; 10:02:15 >

• bir süre sarjda dursun açılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vvlkn

bir süre sarjda dursun açılır.

tamam hocam bende sim kartı eski bir telefona taktım. şarja koydum bekliyorum. henüz yeşil ışığı yeni yanmaya başladı. bekleyeceğim. ilk defa başıma geldi ondan panik oldum
  • aradan 3 saate yakın geçti açılmadı arkadaşlar. başka çözümü olan var mı acaba
  • arkadaşlar çözüme ulaştım. aynı romu tekrar kurdum ama sadece hazıfa kartından rom.zip i bulup install e yes dedim ve aurora ics 4.0.4 kuruldu. telefon kapatıp tekrar cwm yi açıp update 20 yi kurdum ve dokunmatiğime de kavuştum. silinmesin ve sorunu yaşayanlar görsün.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ulaşım hakkında acil yardım.
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.