Şimdi Ara

Acil bilgi ipod touch 4.nesil mc544lla

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar elime 2. el temiz ipod touch 4. nesil gelecek 32 gb yanlız mc544lla olayı ney bilgisi olan var mı? touch 5. nesille arsındaki fark nedir illa 5. nesil olması gerekli mi? Oyun için Note 3 var elimde zaten ufak tefek oyun oynarım az buz ama müziği bol dinlerim ihtiyacımı karşılar mı? Şimdiden teşekkürler

• sadece müzik dinliyceksen fazlasıyla karşılıyor mc544lla ne bılmıyorum.
    alır almaz jb yap tavsiye ederim
  • Bende temiz 4. Nesil ariyorum hocam kaca aldiniz cihazi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • FTHBRK28 kullanıcısına yanıt
    250 ye aldım sıfır gibi cihazdı kulaklık sıfırdı şarj cihazı öyle yanlız 32 gb lık modelini al oyun için alıyorsan alma müzik için alırsın film de ekran küçük zevkli olmuyo ama müzik sistemi efsane güzel note 3 e göre :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furutc

250 ye aldım sıfır gibi cihazdı kulaklık sıfırdı şarj cihazı öyle yanlız 32 gb lık modelini al oyun için alıyorsan alma müzik için alırsın film de ekran küçük zevkli olmuyo ama müzik sistemi efsane güzel note 3 e göre :D

Maddi sıkıntı çıktı alamıyorum şimdilik siz nerden buldunuz cihazı?
  • FTHBRK28 kullanıcısına yanıt
    haa olsun kardeşim biriktir alırsın bir ara sahibinden.com dan aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hıngıldak

haa olsun kardeşim biriktir alırsın bir ara sahibinden.com dan aldım

Alirken nelere dikkat ettiniz bende bu cihazi 250 ye falan almayi dusunuyprum sizce aliyimmi http://sahibinden.com/181839589

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • MadEagle06 M kullanıcısına yanıt
    kardeşim bak şimdi alırken bir kere seri numarasını sor ve apple ın sitesinde bir kontrol ettir bu cihaz içinde fazla istiyor haberin olsun ben kutusu herşeyiyle kulaklık falan (hepsi kullanılmamıştı yanlız) bide oyun oynamak için alma!! anca dream league ve çılgın hırsızı oynarsın müzik olarak güzel ama biraz daha para toplayıp 5. nesil alabilirsin oyun oynamak için varsa sorun gene sor ama o kaplarıda kulanmassın gibime geliyo haberin ola
  • Katiliyorum almiycam ne tavsiye edersiniz shuffle var elimde bitane ebayden 7. Nesil nano alsam gumrukten gecermi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MadEagle06 M kullanıcısına yanıt
    Valla ortalama fiyatı nano'nun 550 ile 400 arası galiba onun yerine touch tan vazgeçme derim 5. nesili de yaklaşık aynı fiyata alırsın büyük ihtimal 5. nesil biraz daha iyidir. Gümrük olayını bilmiyorum yanlız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.