Şimdi Ara

ACİL!!! Bilgisayarım virüs mü kaptı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ACİL!!! Bilgisayarım virüs mü kaptı? Ödevlerimin içinde olduğu flash belleğimi bilgisayarıma taktığımda virüs uyarısı geldi.Flash belleği hemen çıkardım.Yazıcım olmadığı için gittiğim print shoplardan birinden kapmış olması lazım.
    Bu tarz işlerden pek anlamadığım için endişelendim. Bilgisayarım tehlikede mi? Tehlikede ise bu gibi durumlarda ne yapmam gerekiyor.Acil cevaplarınızı bekliyorum.

• Malware taraması yapın ayrıca bilgisayarınıza bir antivirüs koruması yükleyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheArchaeologist

Malware taraması yapın ayrıca bilgisayarınıza bir antivirüs koruması yükleyin.
    Malwarebytes indirdim test yaptım tehdit bulunamadı sıkıntı yok mudur hocam?
  • Kis ile de tarama yapmanızı öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: akrtl1903

Malwarebytes indirdim test yaptım tehdit bulunamadı sıkıntı yok mudur hocam?
    malwarebytes iyi bir programdır usb takılıyken test edin onuda tarasın varsa temizlemeye çalışır usb belleği
    ciddi bir şey olduğunu zannetmiyorum windows defender tek başına yeterli değil bilgisayarı korumak için bilgisayarınıza bir virüs programı yükleyin
    int kafe gibi toplu kullanım alanlarından usb belleklere çok rahat virüs bulaşıyor mümkün olduğu kadar takmayın oralarda flash belleği
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.