agalar 19 lvl charım war.efendi_tr nickimdir.genel oalrak quest 5te takılırım.şu ana kadar en yuksek 45 lvl gördüm(cok güzel oynuordu böle bi haritada adama bi vurdu hawaya attı böle sonra adam böle aşagı düştü basında işaret cıktı exp aldı galiba nse) kasmama yardım edene bossdan cıkan itemi wericem. artık şahin yok onun yerine bn takılıcam forumdayardım ederseniz sevinirim unutmadan kstylers
aga charımı satamazsam senle yapak quest olur mu aga
ya kanky sen charı bana sat yada takkas yapak öle kasalım.bide benm arkkaş war hek falan buluo böle bitane buldu bıcak war 99999999 tane damagesi war.beraber yaparız ama bn hek sevmiorm.burası hek karsıtı bi forum normal yaparız knky bn zaten quest proyum yabncılar faln tanır beni
böle bişi işte
öle böle
ahmet abi sen misin???
eet
la kendınız 1 kere gırın myst la bossa sonra bossu arkanıza alıp myst cıkartın her gırdıgınız zaman 1 myst beleş olcak
PRO HACKER İSA KONUSUYORUM
bilgisayarkolik_1 lan izzet nbr lan nassın yigen ? yigen ne dicem sana senin charın şifresini verde ben paso kasarıım ama kandırma aramız bozulmasın bilirsin beni ona göre
boss itemı coq mu onemli la boss ıtemıne karsı char verıyonuz :S
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme