Şimdi Ara

Acil Bu araba 38 edermi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: pdr tecnics

Golf 5 tsi araclar her yonden iyi bu araclardan neden kazik gibi araclara yonelirsinizki ayni paraya tertemiz golf tsi ler varken daha ustun olmasini sayayim sizlere
    1. Konfor
    2. Yalitim
    3.performans
    4.yakit
    5.yeni nesil turbolu motor
    6.yol tutus dicem...ama astradan ustunde degil azda degil gayeet rahatca 180 le bile daliyorum virajlara
    Normal fsi golf 5 lere gore suspansuyon farki var. Fsi lerin yol tutusuyla kiyaslama yapanlara duyrulur
    140 lik tsi kullaniyorum sehir ici 7,8 civari geziyorum uzun yolda size bagli 5 lere kadar dusuyor..
    Ayrica cift turbonun cazibesi inanilmaz her devir bandinda cook guclu ve seri arac
    Neden hala 1.6 motor pesinden kosarsinizki...
    Otopark.com dahi golf 5 platformunu ariyoruz hep demisken
    Siz ne ariyorsunuz???????

Hile yapmayan bir firmanın arabasını arıyorum. Vw nin artık gözümde pul kadar değeri yok. Belki yanlış bir düşünce. Ama hile yapanların ürününü kullanmam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• astra ların bu kasalarını beğeniyorum ancak 2009 model benzinli bir araç için bana fazla geliyor bu fiyatlar. 45 civarına j kasa astra alınabilir. (ki 0km 1.6 astra j 49 civarına gidiyordu en son.)
    bütçenizi artırabilirseniz daha güncel kasayı almanızı tavsiye ederim. 2009 model demek neredeyse 7 yaşına girmiş araç demek. üstelik benzinli ve üzerine 2 kere kasa değiştirmiş.
    ancak gerçekten beğendiyseniz biraz daha pazarlık yapın anlaşıp alın. bu devirde içine sinen araba bulmak zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ingeniarius -- 31 Aralık 2015; 18:00:22 >
  • alma yahu o fiyat nedir öyle?lpg bile yok arabada.dizeli alınır o paraya tertemiz.ben 2005 model 200 binde sattım 27 civarına.onu 38 den al 2 bine lpg attır satmaya çalış 35 den anca gider.sen 40 a mal ettim 40 dan vereyim dersen adam gider j kasa edition paket 1.3 dizel alır,zaten donanımları aynı sayılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rozetmen

alma yahu o fiyat nedir öyle?lpg bile yok arabada.dizeli alınır o paraya tertemiz.ben 2005 model 200 binde sattım 27 civarına.onu 38 den al 2 bine lpg attır satmaya çalış 35 den anca gider.sen 40 a mal ettim 40 dan vereyim dersen adam gider j kasa edition paket 1.3 dizel alır,zaten donanımları aynı sayılır.

lpg taktırmayacagım ki . aldıgım gibi direk kullanacagım . dizel arabada istemiyorum. temiz araba bulmak ne zormuş . bir haftada belki 15 tane arabaya baktık. km si az ve temiz olan bir bu var . bir başka araba daha var ama oda 120bin km de .
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyma1972

quote:

alma yahu o fiyat nedir öyle?lpg bile yok arabada.dizeli alınır o paraya tertemiz.ben 2005 model 200 binde sattım 27 civarına.onu 38 den al 2 bine lpg attır satmaya çalış 35 den anca gider.sen 40 a mal ettim 40 dan vereyim dersen adam gider j kasa edition paket 1.3 dizel alır,zaten donanımları aynı sayılır.

lpg taktırmayacagım ki . aldıgım gibi direk kullanacagım . dizel arabada istemiyorum. temiz araba bulmak ne zormuş . bir haftada belki 15 tane arabaya baktık. km si az ve temiz olan bir bu var . bir başka araba daha var ama oda 120bin km de .

şeyma hanım almayın bu aracı yazıktır o paraya inanın bana.ben bu arabayı 2 sene kullandım piyasasını iyi bilirim.35 gibi verirse alınır ama 38 inanın bana fazla.38 e çıktıysanız 40 bine j kasa veriyorlar manuel vites 1.4 turbo.en azından J kasa almış olursunuz,h kasanın yüzü çok eskidi.zaten fakirin fukaranın eline düştüğünden piyasası da git gide düşüyor.golf 6 da alabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeolojici

Bizim milletimizin hepsi arabaları futbolu siyaseti iyi bildiğini sanır. Herkes arabadan anlasaydi bu ülkede 15bin tlye toros satilmazdi.

Dostum yanlış anlamada torosu millet keyfinden almıyor. Memleketin en ücra yerinde bile parçasını bulabileceğin her türlü koşula dayanıklı bir araç. yağını suyunu koy devam et. aynı şekilde bir benzeri lada. kırsalda bi yolda kalda ne demek istediğimi anlarsın. siyaset konusuna katılıyorum. futboldan da anlamam.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: seyma1972

quote:

şeyma hanım almayın bu aracı yazıktır o paraya inanın bana.ben bu arabayı 2 sene kullandım piyasasını iyi bilirim.35 gibi verirse alınır ama 38 inanın bana fazla.38 e çıktıysanız 40 bine j kasa veriyorlar manuel vites 1.4 turbo.en azından J kasa almış olursunuz,h kasanın yüzü çok eskidi.zaten fakirin fukaranın eline düştüğünden piyasası da git gide düşüyor.golf 6 da alabilirsiniz.

38 e almadım zaten 36 teklif ettim olmadı. Ben kasadan falan anlamamki temiz bakımlı olsun yeter. Çok araba var ama pek çogu çok kötü içi falan berbat.bu dediğim araba içi dışı falan temizdi kmde az olunca niyetlendim ama fiyatı uymadı. Baska Arastıracagız artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozguradam1

quote:

Orijinalden alıntı: powermoon

O fiyata 2015 7binde Fiesta Trend X aldık, sınıf takıntınız yoksa..

hayırlı olsun.nasıl aldınız o fiyata?iyi fiyat.ben de arıyorum ama bulamıyorum.fiyatlar çok uçmuş ikinci elde.gerçi ben otomatik arıyorum belki ondan.nereden aldığınızı öğrenebilir miyim?

Sagolun. Herhangi bir yerden degil direkt sahibinden aldik.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.