Şimdi Ara

Acil Bu araba 38 edermi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu forumda ki 2.el şak şakcilarini başka yerde görmedim. Sirf 2.eli iyi diye sifirina kazığa oturmak çok hoş degil mi.

Ne diye honda alirkende satarkende anlayana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok artık yahu piyasaya bak 2015 model sıfır kilometre bir üst kasası 50 bin lira iken, 2009 model ikinci el bir alt kasaya adamlar 40 bin istiyorlar.

6 yıl binilmiş eski kasa araç sadece 5'te 1'i kadar mı ucuz olmalı yeni kasa sıfırdan? Türkiye'de ikinci el piyasası rezalet halde...
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-hatasiz-firsat-araci-256701001/detay

arkadaşın aracı oldukça temiz ve bakımlı lpgsi de var
  • Galericilere iyi kazandırdı şu Cruze.

Yaygara yapıp 30-32'ye kaptılar, 38'den aşağı satmadılar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cruze parasına civic almış bir adamın dramı.

• merhaba, düşünürseniz ilk sahibi olduğum aracımı satabilirim size.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-2011-model-ilk-sahibinden-temiz-astra-255589210/detay?newSearchMode=withStandardMode&hideSearchFilter=false

• O fiyata 2015 7binde Fiesta Trend X aldık, sınıf takıntınız yoksa..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozerpeker61

Bostancıda ikamet ediyorum. Bulunduğum binanın görevlisi 2012 de sıfır cruze aldı. Aldıktan sonra piyasadan cekilecegi haberleri gündeme düştü. O günden beri adamın arabasına bakası gelmediğini söylüyor. İnsanın içerisine dert olacak birşeydir bu. Hani bir reklam var kekimi ye ama beni yeme diye :) sizde o misal. Şuan size 2012 model cruzeyi bırakın 35 i 30 lirayada verseler almazsınız buna eminim.

Niye dert olsun ki? Aracın bir sorunumu var? Çekildiyse çekildi. Parçası var mı var. Servis desteği var mı var. Tasarımı güzel mi güzel. Şahsen ben cruze yerine civic alsam gece yatamazdım bırak dert olmayı Bomboş güvensiz eski bir araca o parayı vermeye elim gitmez. Cruze her konuda içinden geçer civicin.

• quote:

Orijinalden alıntı: RENAT27

merhaba, düşünürseniz ilk sahibi olduğum aracımı satabilirim size.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-2011-model-ilk-sahibinden-temiz-astra-255589210/detay?newSearchMode=withStandardMode&hideSearchFilter=false

tşk dizel ve lpgli düşünmüyorum. çok yol yapmam o yüzden .

• Etmez bence hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

Arac guzel ama cok istemis.

arabayı gördük temiz bakımlı bir görüntüsü var güzel . 36 verdim 37 dese alacaktım 37.500 e düşünecektim ama olmadı:).
  • seyma1972 S kullanıcısına yanıt
    Hayirlisi olsun

• cesmuru kullanıcısına yanıt
    Chevrolet Cruze hakkındaki yorumlarınıza tamamen katılıyorum. Tasarımı harika, Türkiye piyasasından çekildiği tarihten itibaren 10 yıl yetkili servis desteği var, sağlam, güvenlikli bir otomobil. Ancak piyasadan çekilmiş olmasının Türk insanında yarattığı psikolojik etkiyi düşündüğümüzde Chevrolet Cruze almak benim fikrime göre hatalı olur. Şahsen ben otomobilimi aynı zamanda bir yatırım aracı olarak görenlerdenim. Satamayacağım, satmakta zorlanacağım, alıcısı sayılı olan otomobilleri tercih etmiyorum.
  • Selamlar 2011 Astra H comfort donanimli aracim satilik, aracim boyasiz, hasar kayitsiz, yari otomatik,40.000km de 1.6 16V benzinli. Buda linki;http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-acil-2011-otomatik-boyasiz-hasar-kayitsiz-40000km,comfort-pk-253948431/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi safaozkan -- 31 Aralık 2015; 10:12:08 >
  • Ben şahsen vermem. Azıcık üzerine konup astra j bakılabilir.

Ya da aynı kasa h kasa yanı 2012 13 ler var 43 civarı

• quote:

Orijinalden alıntı: safaozkan

Selamlar 2011 Astra H comfort donanimli aracim satilik, aracim boyasiz, hasar kayitsiz, yari otomatik,40.000km de 1.6 16V benzinli. Buda linki;http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-acil-2011-otomatik-boyasiz-hasar-kayitsiz-40000km,comfort-pk-253948431/detay

teşekkürler ama 40 bini asla geçemem 73 tl gibi bütce var bununla iki tane temiz ikinci el aryoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: seyma1972

quote:

Orijinalden alıntı: safaozkan

Selamlar 2011 Astra H comfort donanimli aracim satilik, aracim boyasiz, hasar kayitsiz, yari otomatik,40.000km de 1.6 16V benzinli. Buda linki;http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-acil-2011-otomatik-boyasiz-hasar-kayitsiz-40000km,comfort-pk-253948431/detay

teşekkürler ama 40 bini asla geçemem 73 tl gibi bütce var bununla iki tane temiz ikinci el aryoruz

Hayirlisi olsun. Umarim istediginizi bulursunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Huseyin-ZST

Chevrolet piyasadan çekilecekmiş... Çekilsin abi sizen giren çıkan ne?

Gerçekten çok cins bir yaklaşımınız var. Olan sıfır alanlara oldu. Şu anda ikinci el gayet alınabilir bir araç Cruze. Rover iflas edince rover sahipleri öldü bitti mi? Biz Saab sahipleri bittik mi? Bırakın Allah aşkına.

Cruze kadar kolay parça bulabileceğiniz, ucuza bakımını yaptırabileceğiniz az araba vardır. Piyasadan çekilmeleri de hiçbir anlam ifade etmez. İkinci elde değer kaybı yarattı evet. O yüzden ilk sahiplerine kazık oldu. Ancak şu anda ikinci el bu aracı alacak olanlar için iyi bir seçenek. Ucuza alırlar, güzelce binerler, ucuza satarlar. Toplamda ceplerinden daha az para çıkar.

Bir arabayı fahiş fiyata alıp, fahiş fiyata sattığınızda az zarar etmiş olmuyorsunuz. Neticede toplamda cebinizden kaç para çıktı? Bütün mesele budur. Yeteri kadar ucuza alabiliyorsan, ucuza satmak daha karlı olabilir. Şu anda ikinci eli fahiş fiyata satılan araçların çoğu değer kaybını daha yaşamadığı için pahalı. Ancak bu araba değer kaybının çoğunu zaten yaşamış.

Bu tarz arabalar almak hep tercihim olmuştur. 140.000TL'lik Subaru'yu 55.000'e alabilirsiniz. 2 yıl binseniz kaça satacaksınız? 40'a mı? 55.000'e alacağınız çok tutulan bir ikinci el araçtan çok daha az zararla satarsınız.

O yüzden, Chevrolet pazardan mı çekiliyor? Süper! Artık Chevrolet de benim kalemim araçlar listesine girer.

------------

Ancak rica ederim kimse kimsenin arabasına teneke falan demesin. Honda ile Cruze'u karşılaştırmaya tenezzül bile etmem. Aynı yıl üretilmiş araçları karşılaştırmak doğru olandır. Bu noktada Honda havada karada Cruze'un ağzına eder. Zaten o yüzden o fiyata satılabiliyor. Ancak şu da doğrudur, 2005 Honda Civic mi istersin, 2012-2013 Cruze mu? Tabii ki Cruze. İkinci el piyasasında Honda anlamsız pahalı. O yüzden de benim kalemim değil. Özellikle Subaru'ların kaça gittiğini bildiğim için, Honda benim kalemim hiç değil.

Sıradan arabalar abi bunlar. Toplamda mümkün olduğunca cebinden az para çıkacak, işini maksimum fayda ile göreceksin. Bu bağlamda Cruze artık iyi bir opsiyon. Neticede hepsi dandik. Biri biraz daha az dandik olsa ne, olmasa ne? 10 yıl sonra hepsi çöp. Biri bile klasik adayı değil. Kullanması keyifli değil. Bu bağlamda kavga etmenizin bir anlamı da yok.

hocam tam benim gibi düşünen birisiniz.aynı mantıkla aveo aldım şuan maddi durumu düzelttim 60-70bin civarına arabayı değiştirebilecek durumdayım ancak o fiyattaki araca vereceğim para kadar fark ettirmeyeceği için aveo ile mutlu mesut devam ediyorum.ben sıfır gibi aracı 33bine aldım aynı paraya 2-3 yaş daha yaşlı ve boş linea alabiliyordum verdiğim kararla ilgili bir saniye bile pişmanlık duymadım piyasadan çekilmeseydi zaten o paraya bu araca binemezdim varsın satarken biraz zorlanayım satana kadar bu paraya bu araca binmeyi sağladığı için chevynin avrupadan çekilmesi açıkcası benim işime geldi yoksa çok daha eski linea veya symbol alabiliecektim

• Golf 5 tsi araclar her yonden iyi bu araclardan neden kazik gibi araclara yonelirsinizki ayni paraya tertemiz golf tsi ler varken daha ustun olmasini sayayim sizlere
    1. Konfor
    2. Yalitim
    3.performans
    4.yakit
    5.yeni nesil turbolu motor
    6.yol tutus dicem...ama astradan ustunde degil azda degil gayeet rahatca 180 le bile daliyorum virajlara
    Normal fsi golf 5 lere gore suspansuyon farki var. Fsi lerin yol tutusuyla kiyaslama yapanlara duyrulur
    140 lik tsi kullaniyorum sehir ici 7,8 civari geziyorum uzun yolda size bagli 5 lere kadar dusuyor..
    Ayrica cift turbonun cazibesi inanilmaz her devir bandinda cook guclu ve seri arac
    Neden hala 1.6 motor pesinden kosarsinizki...
    Otopark.com dahi golf 5 platformunu ariyoruz hep demisken
    Siz ne ariyorsunuz???????

• quote:

Orijinalden alıntı: powermoon

O fiyata 2015 7binde Fiesta Trend X aldık, sınıf takıntınız yoksa..

hayırlı olsun.nasıl aldınız o fiyata?iyi fiyat.ben de arıyorum ama bulamıyorum.fiyatlar çok uçmuş ikinci elde.gerçi ben otomatik arıyorum belki ondan.nereden aldığınızı öğrenebilir miyim?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.