Arkadaşlar merhaba.Halihazırda samsung q950a kullanıyorum.Yeni bir eve geçeceğim ve artık sadece sinema için kullanabileceğim bir odam olacak.avr li bir sistem düşünüyorum.ilk etapta 5.1.2 gibi bir setup oluşturacağım.zamanla sistemi büyütmeyi düşünüyorum.avr olarak avrupada çok uyguna denon avc-x3800h buldum.sipariş verdim.yakında elimde olacak inşallah.dün amazon prime indirimlerinden ön kuleler için klipsch rp-6000f,center için rp-500c,surroundlar için de rp-402s siparişi verdim.arka duvar atmoslar içinde sarı sitede dali alteco c-1 buldum.şu ana kadar oluşturduğum sistemde absürt bir ürün var mı?ayrıca artık ayırdığım bütçenin sınırlarına dayandım.subwoofer olarak F/P olarak tavsiyeniz var mı?ya da önceliği subwoofere mi vermeliydim?
SKODA JANTI AUDİYE UYAR MI?
arkadaşlar 2021 audi q3 sportback sahibiyim.araç 18 inç jantla beraber geldi.19 inç jant almak istiyorum.audi orjinal jantlar çok pahalı.bende skoda kodiaq ın kataloğunda olan bir jant almak için bayii aradım.siparişi de verdim.ama sonra bayi beni arayarak birilerine danıştığını ve skodanın jantlarının audiye uymayacağını söyledi.oysa aldığım jantın teknik bilgileri audi orjinal jant ile aynı. porya kısmı uygun değilmiş. böyle bir şey mümkün mü?
Viewsonic kvk servis rezilliği
2018 yılında Viewsonic in px727-4k modelini almıştım.Aldıktan birkaç ay sonra herhangi bir güncelleme çıkmış mıdır diye internet sitesine baktım,ilk şoku orada yaşadım. Zira Bu üründe güncellemeyi siz yapamıyorsunuz. Eğer bir güncelleme gelirse ve yapmak isterseniz servise göndermek zorundasınız cihazı.O dönem servisle iletişime geçtim,son güncelleme ile ilgili bilgi aldım ama bulunduğum yer ile servis arası tam 1400 kilometre olduğu için güncelleme yapmamıştım.Daha sonra internetten fan sesinin güncelleme ile azaldığı ile ilgili bir yazı okumuştum yakın zamanda.Ben de servisle iletişime geçmeye çalıştım.çalıştım diyorum zira viewsonicin şu an sitesinde yazan numaraya ulaşmak neredeyse imkansız.30 kez aramışsam bir kez ulaşabilmişimdir.Mail attım ürünümü güncellemek istediğimi söyledim.Onlar da bana servise göndermemi söylediler ve servise gönderdim.KVK servisi bakıyormuş artık. İki haftaya yakın serviste kaldı ürün. Süreci kvk internet sitesi üzerinden takip ettim.İşte bakılıyor,inceleniyor,test ediliyor,en son güncelleme yüklendi geri gönderiliyor yazmışlardı.Yaklaşık iki hafta sonra ürünü aldım,ürünü çalıştırdım ve ikinci şoku da orada yaşadım.Zira ürün güncellenmemiştİ.benim yazılım versiyonum 1.0.0 dı.Yani baz versiyon.Aynı şekilde sadece sıfırlanarak geri göndermişler.İnanılmaz derecede rahatsız oldum.Bir nevi dolandırıldığımı,aşağılandığımı hissettim.Hemen servisle iletişime geçtim durumu anlattım.ama servis sürekli "ürün güncellenmiştir" şeklinde otomatik cevaplar attı.diyorum ki güncellenmişse hangi versiyona güncellenmiştir bari bunu söyleyin.Tabi cevap yok.Bir daha viewsonic marka projeksiyon cihazı almam,kimseye de önermiyorum.bir ürün alırken servis hizmetini mutlaka göz önünde bulundurun.
Volkswagen T-Roc
|
Lenovo Legion Y27Q-20 mü Lenovo Legion Y27Q-20 mm mi?
|
BMW X4 Mü,Land Rover Discovery Sport mu?
|
Bu puana en iyi yer
|
viewsonic px727-4k için perde seçimi
|
samsung ju7500 one connect mini soket sorunu
|
AMD RYZEN 9 3900X+CORSAİR H150i PRO| ASUS ROG CROSSHAİR VIII HERO X570|SAPPHİRE NİTRO+ RX 5700 XT|2X8 GB G Skill F4-3200C14|Samsung 1TB 960 EVO M.2 SSD+4 TB WD|AORUS Fİ27Q-P|COOLER MASTER C700P|SEASONİC X760W| |
AMD RYZEN 9 3900X+CORSAİR H150i PRO| ASUS ROG CROSSHAİR VIII HERO X570|SAPPHİRE NİTRO+ RX 5700 XT|2X8 GB G Skill F4-3200C14|Samsung 1TB 960 EVO M.2 SSD+4 TB WD|AORUS Fİ27Q-P|COOLER MASTER C700P|SEASONİC X760W| |
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.354
İkinci El Bölümü Mesajları: 153
Konularının görüntülenme sayısı: 28.785 (Bu ay: 827)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 338 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası