Arkadaşlar merhaba.Halihazırda samsung q950a kullanıyorum.Yeni bir eve geçeceğim ve artık sadece sinema için kullanabileceğim bir odam olacak.avr li bir sistem düşünüyorum.ilk etapta 5.1.2 gibi bir setup oluşturacağım.zamanla sistemi büyütmeyi düşünüyorum.avr olarak avrupada çok uyguna denon avc-x3800h buldum.sipariş verdim.yakında elimde olacak inşallah.dün amazon prime indirimlerinden ön kuleler için klipsch rp-6000f,center için rp-500c,surroundlar için de rp-402s siparişi verdim.arka duvar atmoslar içinde sarı sitede dali alteco c-1 buldum.şu ana kadar oluşturduğum sistemde absürt bir ürün var mı?ayrıca artık ayırdığım bütçenin sınırlarına dayandım.subwoofer olarak F/P olarak tavsiyeniz var mı?ya da önceliği subwoofere mi vermeliydim? |
Denon AVC-X3800H için 5.1.2 sistem önerisi
-
-
Merhabalar. Öncelikle Hayırlı olsun. Ben de Yurtdışındaki arkadaşım ile AVC-4700H getirttim bu hafta. öncesinde Denon avr x2300h vardı, çok bariz ses farkı oldu. AVC serisi muazzam geliştirilmiş. Amazon dan ben de Klipsch 502S siparişi verdim. mevcutta R-51M surround vardı, Fakat 11,2 sistem için ek aldım. Naçizane tavsiyem Atmos için de klipsch temin etmeye çalışın, efektleri daha tizli ve parlak veriyor. Çok güzel bir set oluşturmuşsunuz buraya kadar gelmişken biraz daha bütçenizi zorlayıp Amazondan Klipsch Sub almanızı tavsiye ediyorum. indirimler oldukça iyi. Rp-6000F nin fiyatı neydi hocam, Nekadara aldınız amazondan ?
-
teşekkürler.sub ve dolby atmosu da klipsch marka aldım.set tamamlandı.sadece avr için gümrük problemi var.onu da halledebilirrsem süper olacak sistem
-
Ben de x3800h aldım 1 aya gelecek nasipse yolcu beraberinde ben de kef marka sistem kurdum taban için ne hoparlör alıyorusnuz -
Merhaba, size de hayırlı olsun. '' Taban'' derken' 'tavan' ' demek istediniz sanırım. Dolby atmos olarak ben klipsch rp-500sa aldım. Daha uygun fiyatlı olanlar da var piyasada -
30-35 bin bandına çıkabiliyorsanız svs harici düşünmeyin. 15-20 bin bandında çok seçenek var, amazonda 19k ya klipsch vardı. -
Amazondan klipsch r-121sw aldım. Svs nin namını duymuştum ama şimdilik bütün ürünler klipsch olsun istedim -
Subwoofer ın diğer set ile aynı marka olmasının bir olayı yok. Hatta front ve center harici diğer hoparlörlerin dahi aynı marka/model olmasına gerek yok. Uyguna aldıysanız ve memnunsanız elbette devam edin klipsch ile. İyidir o da. Svs bu işin en iyisi ondan bu seviyede sisteme onu önermiştim. Neyse bilgi olarak aklınızda olsun, iyi günlerde kullanın.quote:
Orijinalden alıntı: ozguradam1
Amazondan klipsch r-121sw aldım. Svs nin namını duymuştum ama şimdilik bütün ürünler klipsch olsun istedim -
Hatta front ve centerın da aynı marka olmasına gerek olmadığıyla ilgili bir konu okumuştum yabancı forumlarda.
-
Merhabalar. Ben de yurt dısından x3800 ve klipschin tavan dahil tüm hoporlorlerini getirttim. Hifi hakkında daha önce deneyimim olmadı. Kurulum aşamasında merak ettiklerimi sorsam yardımcı olur musunuz.
Klipsch 504 rc II ,
Rp 600m2
CDT-5800-C II. ( 2 adet)
Dolby atmoslarından 500 SA II 4 adet.
ve
subwoofer şeklinde set.
Set iyi mi sizce fikirlerinizi çok merak ediyorum
-
Merhaba, hayırlı olsun güzel set. Yalnız frontlar için ne kullanacaksınız? Bir de cdt tavan için sanırım. Nasıl bir konfügrasyon düşünüyorsunuz? -
Öncelikle hayırlı olsun, güle güle kullanın.
Normalde set nasıl olur diye almadan önce sormanız lazım. Ama siz dinleyip beğendiğiniz ise kimsenin bir şey söylemesine gerek yok. Çünkü ses konusu çok subjektif bir konu.
Kurulum yada ayarlar konusunda sorunuz olursa, buraya yazarsanız mutlaka yardımcı olacak birileri çıkar -
Rp 600m II bookselfleri kullanıcam önde. Tam yanlarda ve en arkalara da atmosları koymayı düşünüyorum. Tavan için ise 60 dereceyle ön tarafa sağlı sollu koymayı düşünüyorum
-
Hiç dinlemedim hocam. Klipsch markasını daha önce duyduğum için sipariş verdim. Kurulum yaptıgımda kendımce olan deneyimleri yazicam mutlaka. Ama dediğim gibi hifi hakkında hiç tecrübem yok :/
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X