Şimdi Ara

acıl bulmam gereken fılm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese merhabalar aradıgım fılm hem ask hem aksıyon fılmı. Filmde takım elbıselı bır adam vardı sarısın bayan vardı. Bu bayan zengındı adam bu kızı ayarlamaya calısıyordu ya da sahte evlılık yapıp sonra cıddı oluyodu. Otel odasında bu adam kavga edıyordu. Hatta odasının yan odasında kız kalıyodu. Gizlice kızı ızlıyordu. Filmde adam mercedes e 220 suruyordu araba 2010 modeldı. Yanı eskı fılm degıl. Bu kız sokak ortasında olay cıkınca bu adam kurtarıyordu. Filmin sonunda bı ağac ve denız manzaralı yerde bıtıyordu sanırım. Mutlu sonla bıtıyordu. Adam kıza sonradan asık oluyordu olaylar filan derken mutlu sonla bıtıyordu . Fanaa , mac sayısı , transporter gibi filmler degıl. 3 gundur arıyorum yardım please. :) cevaplarınızı beklıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aklıma Mr. & Mrs. Smith geldi. Takım elbiseli adam, sarışın ve zengin bayan, otelde kavga(kavgadan çok başka bir şeydi de neyse), mutlu sonla bitmesi falan. Ama o da neredeyse 10 yıllık film. Olabilir mi ki acep?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aiden.

Aklıma Mr. & Mrs. Smith geldi. Takım elbiseli adam, sarışın ve zengin bayan, otelde kavga(kavgadan çok başka bir şeydi de neyse), mutlu sonla bitmesi falan. Ama o da neredeyse 10 yıllık film. Olabilir mi ki acep?

yok hocam degil :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.