Şimdi Ara

(ACİL) çamaşır makinasında büyük tasarruf sağlayan magnofix... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
11.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: korasoglu

Selamlar ben aranızda çaylak bir üyeyim. Yeni katıldım. Ancak tartıştığınız konuda yeterince bilgi sahibi olduğuma inanıyorum. Aynı zamanda Magnofix ile aynı esas üzerine çalışan %100 yerli üretim olan Topik Manyetik Çamaşır Yıkama toplarının karaman bayisiyim. açıklama ve eleştirilerinizi okudum bilimsel bir teoriyi bu kadar çabuk çökerten arkadaşlara ürünüme güvenerek %100 müşteri menmuniyet garantisi veriyorum.

Magnofix de aynı etkiye sahip bir üründür benim gözümde. Denemedim ama kendi ürünüm olan Topik i defalarca denedim. üstelik fiyatı da uygun 39 lira türkiye genelinde. Forumdan uydurmaca, düzmece gibi karalamalar ile atıfta bulunan arkadaşlara para bile almadan menmun kalmaları karşılığında parasını ödemeleri garantisiyle göndermeyi taahhüt ediyorum. İyi günler.

boşuna reklamını yaptın kimse almaz zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -OD- -- 2 Ağustos 2012; 23:28:36 >

• yav he he diyorum
  • Satıcılar sarmış dört bir yanımı
  • ben denedim çok güzel yıkıyor gibi sofistike!! bir değerlendirme değil, de bilimsel olarak açıklayabilir misiniz,içinde ne olduğu belli olmayan plastik bir top, nasıl oluyor da kirli çamaşırları tertemiz ve yumuşacık yapıyor?

hayatımda duyduğum/gördüğüm en dandik ürünlerden bir tanesi de bu olsa gerek... ama ondan öte, bu safsatalara kanarak hala bu ürünleri PARA vererek tüketicilerin olması....
  • Bu top ancak suyu şartlandırarak kirecin olumsuz özelliğini engelleyebilir. Bu da kir çözümüne bir katkıda bulunamaz doğal olarak.
  • herkese merheba yeni evleniyorum ve az zamanım kaldı. teknolojiden de hiç anlamıyorum beyaz eşya konusunda bana yardımcı olur musunuz özellikle candogan62 beyden rica ediyorum. çamaşır makinesi bulaşık makinesi vb. düğüne 1.5 ayım var ve elimde hiçbiri yok. bosh marka iyi diyorlar ama buzdolabi bence çok kötü annemin ki hiç soğutmuyor mesela çamaşır makinesi ve bulaşık makinesine en fazla 1.500 verebilirim buz dolabı çift kapılı istemiorum ama onun iyi olması gerekir.fırın konusunda tamamen bilgisizim :( ilgilendiğiniz için teşekkür ederim ..lütfen bana yardım edin :)
  • Çok kötü bir durum; insanlara bir şeyler vermeye çalıştığınızda dikkat edilmesi gereken hususlardan biri karşınızdaki kişinin kendisini şartlandırmış olmasıdır ki, gerçekten kötü bir sonuca sürükler. Bu ürünün tamamen bilimsel açıklaması vb. herşeyi var ve ben sürekli olarak satıyorum. Ama sizin durumunuz belli olduğu için bilimsel değil kimyasal veya fiziksel olarak bile açıklanmış olsa yine de kabullenemezsiniz. Saygılarımla.
  • T-una kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar, su kireçli ise deterjanda çözünme tam olmaz. Kireç çözücülerde asit bulunur tabi oranı düşük olmalı yoksa çamaşırlar cırt diye yırtılır. asit az ise kireç çözme de az olacaktır. yani kireçlenme devam edecek ( iki üç ay sonra rezistans kireçlenmiş olur) Hem asit kullanmadan hemde tam kireç önleme nasıl olacak? Kireç oluşumu
    '' + ve - '' iyonlar su ısınırken hareketlenir ve birbirlerini çekerek kütle oluştururlar bu kireçtir. Güçlü bir manyetik alanla bu iyonları kireç oluşmadan ayırabilirsen kitle oluşmayacak kireçlenme olmayacaktır.
    Gelelim mıknatıslara bir kere her mıknatısı beyaz çamaşırların yanına koyamazsın leke yapar. üzerini kaplamalısın ancak üzerini ne ile kaplayacağın önemli. her plastik yada kavçuk olmaz. ısınınca rengini verir. işte burada kalite ve teknoloji devreye giriyor.

Ergonomi ise hem içerisinden su geçmeli hem her tarafa ulaşabilmeli Yuvarlak ve içerisine bol miktarda su girebilmeli ki mıknatısa ulaşabilsin.
    Ekonomik getirisi götürüsü nedir diye düşünürsek. Çamaşırların uzun ömürlü olması, az elektrik tüketmesi, makinenin bozulma süresinin uzaması, zaman tasarrufu, yumuşatıcılar, kireç çözücüler,parlatıcılar ve deterjanın yarıdan daha fazla tasarrufu, dört kişilik bir aile düşünürsen üç ayda 150 tl tasarruf edersiniz.
    Magnofix adlı ticari ürün bu işi fazlasıyla yapmaktadır. ciddi ciddi kullanan ve faydasını görenlere sorun faydasını görmedim diyenler kullanım talimatını tekrar okuyup ona göre kullansın. ( ilk kalkışı 5. vitesle kalkmaya çalışan şoför hiç bir arabadan memnun olamaz.)

• Arkadaşlar ben o magnofixin 10-12 yıl önce satışını yaptım. En az 600 aileyi buluşturdum. Hemde her kullananı alım öncesi ve kullanım sonrası ikna ederek. O zamanlar topun tanesi 75 tl idi. Kişi Bilmediği şeyin düşmanıdır. Şu anda forumu dolaşırken tesadüfen bu konuyu gördüm. Topları halen hem çamaşır hem bulaşıkta kullanıyoruz. Şu an vaktim yok. Ama uygun bir zamanda ön yargılı arkadaşların fikirlerini çürütebilirim. Magnofixin makinadaki eskiden oluşan kireçleride 2-3 ayda temizlediği gibi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Adamlar sırf bu başlığa olumlu şeyler yazmak içi üye olmuş, 1-2 mesaj atmışlar, sonra ölmüşler heralde :D
  • Sabah sabah hanımla kavga ettim bu salak top yüzünden ulan nasıl bir başarılı pazarlama yöntemi yapmışlar örnek alınması gerekir bu bir gerçek. Topa gelirsek hiç bir boka yaramayan plastiğin içine içine mıknatısı koymuşlar binbir yalanla saf insanlara 5 liralık mıknatısı 200tl ye satmayı başarmışlar. Klasik pazarlama dolandırması . İnanmayın dicem ama dünyanın zaten büyük çoğunluğu en büyük yalanın peşinden koşuyor bu devenin yanında kulak kalıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.