Bildirim
ACİL canon a 410 format
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sanki bi şekilde geri alınıyodu yav....
Bi fotoğrafçıya götür dijitalden iyi anlayan.. Bi de durup dururken niye formatlıyosun ki ? Formatlayınca elbette gider fotoğrafların -
Cocukları elinde oyuncak olunca böle oldu baydır kullanmıyodum 2 gün lazım oldu kullandım güzel çekimlerde yaptım hepsi uçtu -
Hmm... Geçmiş olsun, bi dediğimi dene derim yine sen.. -
yarın gidecem de sabaha kadar bi rahatlatan olursa sevineceğim picasa gibi bir programla geri gelirmi acaba diyorum picasa yı denedim olmadı -
hepsi olmasada bi kısmını kurtardık 180 foto dan son 35 tanesi kurtuldu idare edeer -
Geçmiş olsun, nasıl yapıldığını anlatırsan aynı dertten yakınan arkadaşlara kaynak olmuş olursun -
fotografcıya götürdüm o halletti bi programla son çekilen yaklaşık 55-60 fotograf kurtuldu toplamda 200 civarında foto vardı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X