Şimdi Ara

acıl casper laptop tavsıye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bilg. öğrt okuyorum laptopum yok ve kısa bır sure ıcınde laptop almak ıstıyorum, ıkı model arasında kaldım modeller
    http://www.casperstore.net/?urun-2481-Casper-Nirvana-CNQ-2630-8M35P.html
    diğeri
    http://www.casperstore.net/?urun-2435-Casper-Nirvana-CNL-I640-8M35P.html
    valla yaklasık 1 aydır arstırıyorum ve cok kararsız kaldım, ben yaklasık 3 sene kullanmayı dusunuyorum,programlama derslerım olacak hem okulda kı derslerımde hemde normal hayatta ısımı rahatca gorebılecegm bı laptop ıstıyorm, oyun oynamakta istiyorum tabıkı, bu sıstemlerı bu fıyata sadece casper da buluyoruz, ve casper alacagım fıyatları hemen hemen cok yakın
    acil yorumlarınızı beklıyorum, yorumlarınızı eksık etmeyın,Allah sımdıden hepınızden razı olsun, siparıs asamasındayım 3-4gune verecegım sıparısı

• İlk linkdeki bilgisayar yeni nesil intel sandy bridge işlemci kullanıyor ama intelin 6 serisi yonga setindeki Sata II'de çıkan sorun nedeniyle intel bu anakartları geri çağırmaya başladı ve bilgisayar üreticileri bu anakartlara sahip bilgisayarları geri çekiyor piyasadan. Bundan dolayı bu bilgisayarı önermek isterim ama öneremiyorum.
    -
    İkinci linkdeki bilgisayarda gayet güzel bilgisayar iki çekirdeki işlemcilerin en iyisi diyebiliriz. Ekran kartıda iyi alınabilir.
  • bu intel chipset lerdki hata HM65 Chipset i de kapsıyor mu acaba, cogu bu chipset de hata olmadıgını soyluyor
    pekı tavsıye ettıgınız laptopu alsam işlerimi rahat gorebılırım degıl mı? malum ogrencılık bunu bır kere ancak alabılecegım
  • O hm65 'de de var 6 serisi dedim farkettiyseniz. İşini görür tabi ki iki çekirdekli ama intel i serisi işlemcilerde iki gerçek çekirdeğe iki sanal çekirdek eklemiş ve bölece dört çekirdek gerektiren bi işlemi kusursuz bir şekilde yapıyor.

Ama her zaman sölemişimdir şimdide sölüyorum, Casper alırken iki kez düşünüp almalısın çok dert yanan var Casper'dan. Kesinlikle alma kötü demiyorum, ama sorun yaşayan çok.
  • dedıgınızı anladım hocam fakat, intelin sıtesınde bu hatayla ılgılı olan duyuru da hata olabılecek ıslemcıler arasında 2630qm yok surdan bakabılırsınız ınsallah yanılmıyorumdur
    http://www.intel.com/tr_TR/consumer/products/processors/chipset.htm?iid=tr_TR_chipset+gg_headline
  • Ben sorunun işlemcilerden değilde anakart'dan kaynaklandığını biliyorum.
  • orhank52, ilk ürün hatalı bir anakarta sahip; zamanla SATA 3 GBPS çıkışlarını kullanılamaz hale getirebilecek bir hataya.

İnsan bile bile hata yapmaz, değil mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EKRAN KARTI TAVSIYESI
    12 yıl önce açıldı
    Freedos laptop aldım yardım
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Asus ,Dell ve PBell'lere bakın. "caspera para verecek kadar zengin değilim diye bir cümle vardır."
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

Asus ,Dell ve PBell'lere bakın. "caspera para verecek kadar zengin değilim diye bir cümle vardır."

Bu sözü kim demişse, HALT ETMİŞ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-47EAA382C -- 14 Şubat 2011; 21:52:51 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.