arkadaşlar aranızda SMSEXTENDER: ISIMSIZ OLARAK VEYA FARKLI NUMARAYLA SMS GÖNDEREBİLME... programının linkini bilen veya nasıl bulabilirim yardımcı olursanız sevinirim sağolun
www.sakasms.com ama paral1...
bi de bi tane program vardi bedavaydi 5 hakkin vard1 ama ''sender ID'' i degistirince olmuyodu
quote:
Orijinalden alıntı: cakabow
arkadaşlar aranızda SMSEXTENDER: ISIMSIZ OLARAK VEYA FARKLI NUMARAYLA SMS GÖNDEREBİLME... programının linkini bilen veya nasıl bulabilirim yardımcı olursanız sevinirim sağolun
en ıyısı sen bırak bu ısı yanlıs anlama o sıte yonetıcılerı cok pıçlıkler yapıyolar ben uye olmustum tam msj lazım oldu gonderırıken yonetıcısıymımıs neymis dur bakalım hop ne oluyo diyr mesaj attı bende ne olacak msj atacam dedım kredi kartı numaranı ver oyle dedi bende cıtım aman dıkkatlı ol sımdı herkes paracı olmus dostluk olmus aman kardesim dikkat!
sağolunda arkadaşlar benim dediğim program telefon için 6600 duydum o programı ama bulmadım
neyse sende sağol
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme