Şimdi Ara

ACİL CEVAP 46F6650

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yarın bu tv 2599 tl olacakmış 600 hz arkadaşlar u tvyi almalımıyım yoksa biraz daha düşermi çok acil yardımlarınızı bekliyorum

• Bu cihazi bugun aldim, tahminen yarin servis gelecek ve kuracak. Izlenimlerimi yazarim.
    Bu arada bu cihazlarin ustunde her ne kadar 600 hz yazsa da, aletin ekrani gercekte 100 hz. CMR dedigi olay yazilimla gerceklesen bir 600 hz degeri.
    Kotu mu, degil ama tv ureticileri de cilkini cikardi.
  • Ben aldım 1080p filmler müthiş 3 dside gayet güzel yalnız kulaklık girişine kulaklığı takınca tvnin sesi gidiyor kulaklıktan duyuyorum çözümü varsa nasıl yapacağımı bildirin kumandasıda güzel ama f7000 gibi sesli komutta düzey 20,40 diyemiyorsun sadece 1 +,1- yapabiliyorsun dahili hd sinde kanalların yerlerini değiştirebiliyorsun 3d derinlik ayarı 3d ses ayarı da var 2dyi 3d de yapabiliyorsun samartı çok güzel ve interneti hızlı you tube gibi videoları full izleyebiliyorsun hiç bir sıkıntı yok DTS ve altyazı desteği var yazıları boyutlandırabiliyorsun 1 yıl ücretsiz samsung film kulup üyeliği yaptırdım ve güncellemeleri otom yapıyor dahili hd tv yayın görüntüleri bence bütün tvlerle aynı ama dediğim gibi 1080 p filmler süper müthiş dün akşam avatarı izledim bu ne böyle bu film görüntüsü böylemiymiş dedim süperdi ama bu tvyi yeni aldığım için biraz daha öğrenmem gerekecek sorunlarınız olursa yardımcı olmaya çalışırım

• Birader kulaklik girisinin amaci o zaten.Hoparlordeki sesi kulakliga verir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DAKSİL

Yarın bu tv 2599 tl olacakmış 600 hz arkadaşlar u tvyi almalımıyım yoksa biraz daha düşermi çok acil yardımlarınızı bekliyorum

F6470, f6800 ..vb iyi seriler ..Açıkçası bayram tatilinde fiyatlarda bir hareketlenme olabilir bir 15 gün bekleme imkanınız varsa bekleyin öle karar verin derim ben.
  • tamam kulaklığa versinde tv nin sesinide kapatıyor kulaklık takmayanlar sesini duymayacakmı bir yöntemi yokmu ben kulaklıkla izledim ama ya çocuklar onlar görüntü var ses yokmu diyecek yokmu çaresi tüplü tv de kulaklık girişine kulaklığı takınca çocuklar tv den ben kulaklıkdan ne güzel ses alıyordum şimdi kulaklığı takınca kulaklıktan duyuyorum ama tv sesi gidiyor kulaklık takmayanlar sesi duyamıyor çaresi varsa yazın bana
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.