fıyat olarak baqarsak bu duruma gore 2 tane 667 lık = 1 tane 800 luk.... acaba performans olarak aynı seyı soleyebılırmıyız.. sızce hangısını almalıyım.. 2 tane 667 -- weya 1 tane 800 luk...???
Merhaba,
667 MHz. RAM'leri birazcık OC ile 750-800 MHz. civarında kullanabilirsiniz.
Teşekkürler,
Hicks
saol arkadasım.. ya bu aradakı fıyat farkını gorunce ınsan bayagı bı tedırgın oluyo... o yuzden cok merak ettm... yınde cok saol...
gel onları bırak onlar gerçekten bunlar kkadar kaliteli ve performanslı değil bunlardan fiyat olaraka beğendiğini al oc yaparsan 900mhz rahat bulursun bana güven
kingston bunların yanında halt etmiş bana güven ve özellikle son iki linktekiler çok iyi fiyat performans marka ne ararsan var güvenle alabilirsin ...saygılarımla
susuturucu arkadas cok saol..
quote:
Orjinalden alıntı: nofearx18
susuturucu arkadas cok saol..
ne demek önemli görevim ama aldıığında bana hangisini kaç paraya aldığını haber verirsen sevinirtim
yav bende corsair xms2 aldım köpek gibi pişmanım (şu anda satmak üzereyim) gecen hafta forumdan 2x1 ddr2 667 kingston aldım 4 4 4 12 2.0 volt ile 850 mhz calıştırıyorum (valla zamanlamalarını yükseltip biraz voltaj versem rahat 1000 mhz görür) 4 saat orthosda bıraktım banamısın demedi şiddetle tavsiye ediyorum bilginize
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme