Bildirim
Acil Cevap Lazım Küfürlü mesaj !!!
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
18 yaşın altı suç işlerse ceza almaz diye birşey yok bu konuda da öyle birşey yok çocukta ceza yiyebilir.
Ayrıca bu olayda sorumluluk aile bireyindedir yani telefon kimin üzerine kayıtlı ise ve kullanıcısı kim ise ondadır. Hakaret davası açılabilinir.
Sen sen ol anne babanın telefonuyla insanlara küfür etme güzel kardeşim. -
quote:
Orijinalden alıntı: EgeBeyiniz
18 yaşın altı suç işlerse ceza almaz diye birşey yok bu konuda da öyle birşey yok çocukta ceza yiyebilir.
Ayrıca bu olayda sorumluluk aile bireyindedir yani telefon kimin üzerine kayıtlı ise ve kullanıcısı kim ise ondadır. Hakaret davası açılabilinir.
Sen sen ol anne babanın telefonuyla insanlara küfür etme güzel kardeşim.
Telefonun kayitli oldugu sahibi ve kullanicisi farkli ise ne olur ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teamüllere göre kullanıcıdır. Öncelilke kimin üzerineyse o kişiye gidilir ancak olay ile hat sahibi arasında bir bağ olmadığı anlaşılırsa soruşturmaya o kişi dahil edilmez ve kullanıcıya gidilir.
quote:
Teamüllere göre kullanıcıdır. Öncelilke kimin üzerineyse o kişiye gidilir ancak olay ile hat sahibi arasında bir bağ olmadığı anlaşılırsa soruşturmaya o kişi dahil edilmez ve kullanıcıya gidilir.
Atiyorum y ve z kardes olsunlar y telefonun sahibi z kullanicisi olsun herhangi bir hakaret sorusturmasinda hakareti z etmis olsa dahi ilk y'ye gidildiginde y hakareti ben ettim dediginde sonuc ne olcaktir ?
quote:
Hocam ?
Varsayımlarla iş mi yapıcaz olay varsa anlat cevaplarız
quote:
Varsayımlarla iş mi yapıcaz olay varsa anlat cevaplarız
Hocam bi arkadasim telefondan okuldaki hocasina kufretmis telefonun kullanicisi arkadasim sahibi abisi , hocada dava acacagini soylemis kufur whatsapptan bu arada simdi arkadasim ogrenci sicili kirlenmesin diye telefon abisine ait ya abisi ben yazdim dediginde kesin olarak dava sahibinemi acilir yoksa sorusturmadan ne anlasilirsa oyle mi
mevzunun abisiyle ilgisi yok ondan arkadaşın muhattap. -
quote:
mevzunun abisiyle ilgisi yok ondan arkadaşın muhattap.
Ama ilk sahibine gidilir dediniz ya abiside sahibi ben yazdim dese olmuyor mu
kişiler belli olmasa ilk sahibine gidilir kayıtlarda sadece hat sahibi olacağı için sizin mevzuda küfür eden belli herşey belli neden abisine gitsinler manyaklar mı abisinin öğretmenle ne alıp veremediği olacak.
Ayrıca bir öğretmene küfür etmekte neyin nesi az adam olunda özür dileyin konu kapansın bir haltmış gibi küfür ettik nasıl yırtartız derdine düşmüşsünüz.
Öğretmen o en çok saygı gösterilmesi gereken kişiler ailemizden sonra varsa öğretmenin yanlışı bu küfürle hakaretle değil müdüre gidip sorunu anlatmakla çözülmeli.
Daha fazla bu konuyla ilgili soru sorma cidden gerdiniz beni öğretmene küfür ettik diyor rahat rahat. -
quote:
kişiler belli olmasa ilk sahibine gidilir kayıtlarda sadece hat sahibi olacağı için sizin mevzuda küfür eden belli herşey belli neden abisine gitsinler manyaklar mı abisinin öğretmenle ne alıp veremediği olacak.
Ayrıca bir öğretmene küfür etmekte neyin nesi az adam olunda özür dileyin konu kapansın bir haltmış gibi küfür ettik nasıl yırtartız derdine düşmüşsünüz.
Öğretmen o en çok saygı gösterilmesi gereken kişiler ailemizden sonra varsa öğretmenin yanlışı bu küfürle hakaretle değil müdüre gidip sorunu anlatmakla çözülmeli.
Daha fazla bu konuyla ilgili soru sorma cidden gerdiniz beni öğretmene küfür ettik diyor rahat rahat.
Ben anlamadim bu sinirinizi ben iyi yapmislar falanmi dedim kaldiki rahat rahat degilde rahatsis rahatsiz nasil diyelim burdan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X