Şimdi Ara

Acil cevaplanması gerek ram alacağım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler arkadaşlar. bi konuda yardımınıza ihtiyacım var. sistemime ram takviyesi yapmam lazım. model ismim s46cb üreticinin sitesine girdiğimde maksimum 8 gb gözüküyor örnek foto : Acil cevaplanması gerek ram alacağım..

ancak aida64 programında anakartımın desteklediği maksimum ram miktarı 16 gb gösteriyor. örnek foto 2:
     Acil cevaplanması gerek ram alacağım..

şimdi sistemime 2 tane 8'lik yada bi tane 4 bir tane 8'lik bellek kursam kaldırır mı yoksa sadece iki tane 4'e mi izin veriyor sadece?
    yardımcı olursanız sevinirim. herkese kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzkara -- 12 Ağustos 2013; 13:14:09 >

• Tam emin olmamakla beraber ram için 2 girişin var sanırım ve her giriş için max. 8gb diyor olmalı.
  • oguzkara O kullanıcısına yanıt
    intel'in sitesinde de desteklediği yazıyor, dolayısıyla 16gb ram ekleyebilirsin
  • şu anda sistemimde 4 gblik 1600 mhzlik bir ram var bütçeden dolayı aynı anda iki adet 8 gb lik ram alamam bir adet 8 gblik 1600 mhzlik ram alsam sistemim 12 gb olarak çalışır demi?
    mhz uyduğu sürece sorun cıkmaz.Misal benim şuan kullandığım bilgisayarda 400mhz 512mb ram vardı.400mhz 1gb daha aldım.Hiç bir sorun da yaşamadım taktığımdan beri.
    çalışır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.