Şimdi Ara

Acil çözüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mrb arkadaşlar masaüstü pc ye rx460 ekran kartı aldım. İlk baş pc yi açtığımda donanım olarak kartı görmedi fakat cd sini yükleyince kartı görüp düzgün çalıştı.
    Sorun şurada bilgisayar ilk açılırken mavi kırmız renk karışımı olan ekran geliyor. 3 saniye sonra o ekrandan çıkıp pc normal başlıyor.
    Ekran kartının ayrı bir giris yuvası yok bu modelde.
    Bu sıkıntı ekran kartından mı yoksa anakart biostan mı sizce cözümü bilen var mı ?

• tam sistemi yazarsanız özellikle powerı ne kadar ek güç girişi istemesede power da sıkıntı yaratıyor olabilir.
    birde önceki ekran kartınız neydi ondan sıkıntınız yoktu anladığım kadarıyla.
    Hocam birde 460 larda ek güç girişi var en azından benim gördüğüm asus sapphire de var.
    Birde driverı kartınızın modelini seçerek alttaki linkten indirin.
    http://support.amd.com/en-us/download

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bedevi1903 -- 7 Ekim 2016; 15:15:20 >
  • 750 w güç kaynağı var.
    Önceki ekran kartım hd 5830.Yeni ekran kartını takmadan önce eski drıver sildim.
    Sanırım 4 gb olanlarında güç girişi bulunuyor. 2 gb olanı benim aldığım bunda yok :)
    Bios güncellemesi yaptım. Amd sitesinden de güncelledim yinede olmuyor.
    Tek çare başka bir sitemde kartı denemek sanırım.
  • Kartta sorun olabilir dediğiniz gibi başka bir bilgisayarda denemeye çalışın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.