Şimdi Ara

(ACİL) Dark Scorpion Kasa ve ASUS GTX770 olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaslar baslik herseyi soyluyor gtx770 ekran kartini dark marka scorpion kasaya sigdirmada bir sorun yasar miyim? Soruma cevap aldigim gibi siparis verecegim. Tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up.

• cok rahat gırer :)
  • Teşekkürler hocam. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: utku159

Evet arkadaslar baslik herseyi soyluyor gtx770 ekran kartini dark marka scorpion kasaya sigdirmada bir sorun yasar miyim? Soruma cevap aldigim gibi siparis verecegim. Tesekkurler.

o kasayı alma bence bu tarz kasaların aldırmamak için gerekli duyurular felan yapılsın yazık günah ya reklamlarına felan mı kandın sende herkes gibi :)

neden o zaman dünya sıralamalarında hiç yoklar ?

onu geçtim doğru düzgün satışı yapılan yerler bile yok.

birde neden bu kadar ucuz ? hiç düşünmez misin kaliteli mal diğerinde 300 lira bunda neden 100 lira ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Orijinalden alıntı: utku159

Evet arkadaslar baslik herseyi soyluyor gtx770 ekran kartini dark marka scorpion kasaya sigdirmada bir sorun yasar miyim? Soruma cevap aldigim gibi siparis verecegim. Tesekkurler.

o kasayı alma bence bu tarz kasaların aldırmamak için gerekli duyurular felan yapılsın yazık günah ya reklamlarına felan mı kandın sende herkes gibi :)

neden o zaman dünya sıralamalarında hiç yoklar ?

onu geçtim doğru düzgün satışı yapılan yerler bile yok.

birde neden bu kadar ucuz ? hiç düşünmez misin kaliteli mal diğerinde 300 lira bunda neden 100 lira ?

ne onerirsin peki bu fiyat civarinda hocam? butcem sinirli. sunlar nasildir?

http://www.eksenbilgisayar.com/store/ProductDetails.aspx?productid=95279

http://www.eksenbilgisayar.com/urun/aerocool-gtr-ae-gtr-750-750w-usb-ses-mid-tower-siyah-oyuncu-kasasi.aspx

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • utku159 kullanıcısına yanıt
    aynı malın laciverti :)

http://www.vatanbilgisayar.com/rc-p100k-700w-midt-atx-pencereli-siyah-kasa.html?srt=UP

al kardeş kaliteli bir mal al uzun seneler kullan.
  • başka konularda anlarım peki diğer markaların artısı ne? saç 0.1mm daha kalın olunca bilgisayar olması gerektiğinden daha mı hızlı çalışıyor? yada daha az olunca kağıt misali yamuluyor mu?
    Kasa'da ek fan girişi varsa ön panel fan takılıyorsa yeterlidir.Ha parası çoktur yada düşkündür mod olayına yada görünüme azami önem verir alır.
    900 TL dahi satılan ksa vardı ya .
    Hocam giriyorsa ekran kartı kasaya al gitsin hepi topu 3-4 derece sıcaklık farkı için üstelik dolar bu haldeyken 300-400 tl boş kasaya bayılma iş gören bişi al geri kalanına sağlam bir soğutucu ve fan al çok daha iyi olur
    Geçen sene 100 TL aldığım Dark Truva kasadan oldukça memnunum.Defalarca kez söktüm taktım tozunu aldım ne vidalarında gıcırtı nede oynama var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 7 Ekim 2014; 11:12:21 >

• Ezbere sistem yazan adama bir şey anlatamazsınız hocam, adam fanboy'luktan başka bir şey yapmıyor.
  • ufak bir araştırmayla bu markalardak şikayetleri okuyabilirsiniz.

ha hemen diyeceksin diğerlerinde yok mu bunlarda onlara göre çok daha fazla.

bunu bile bile malzeme kalitesinin dandik olduğunu da bile bile aldırmam ben sen aldıysan hayırlı olsun.

hiçbir yerde kaale alınmayan ucuz markalara verecek param yok benim insanlarında parasını çöpe atmasını istemiyorum.

senin dediğin şeye geliyor e abi iphone ' da telefon casper ' da telefon çıkardı bak aynı ya işte aynı görevi yapıyor nolacak canım diğerine fazla vermeye gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 7 Ekim 2014; 14:04:29 >
  • Hocam arkadaşın işini Dark görüyorken gidip 376 TL lik Cooler Master sarılmanın mantığı nedir?Üstüne üstlük önerdiğiniz kasada dahili güç kaynağı olan modelden fuzuli birde power masrafı katılmış işin içine
    Allah aşkına DARK'ı millet kaale alsa ne olur olmasa ne olur yani banane milletin kullandığı kasadan.Bir bitiremedik şu ülkedeki marka takıntısını çok üzücü bir durum
    Asıl israflık ihtiyaç olmadığı halde fazlasına sarılmaktır.
    ekleme:Dark scorpion hakkında nerde olumsuz görüşe rastladınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 7 Ekim 2014; 14:17:15 >
  • yahu arada 50 lira fark var ikiside psu ' lu kasa.

50 lira için Cooler Master almaya değmez mi sen söyle ?
  • scorpion güç kaynaksız versiyonu mevcuttur.Aynı zamanda dahili fan kontrolcüsü ve sd kart girişi vardır

http://www.hepsiburada.com/liste/productDetails.aspx?productId=bd304464&categoryId=1013&sku=BD304464&wt_gl=cpc.elk.bilgisayar.urun.pla&gclid=CIvAoYm7msECFYzHtAodWHEA9g

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 7 Ekim 2014; 14:45:34 >
  • Dark Scorpion benimde aklımı çok çeldi, dark optimus kullanıyorum küçük boyutu dışında bi sorunum yok, darkın en güzel özelliğide mesh toz filtreleri, diğer marka kasaların aliminyum tırt toz filtrelerine göre çok daha iyi bence, ha plastiği biraz dandik gibi duruyo orası bi gerçek, yorgun hammadde dedikleri olay gibi görünüyo, ama nihayetinde kasa, ve görüntü bakımından çok güzel kasalar üretiyo, corsairin kibrit kutusu gibi dümdüz kasalarından daha iyi bence. Scorpionu alıp yan kapağı komple pleksi yaptınmı bakmaya doyamazsın.
  • burada markadan çok sınıf standardı önemli.. marka olarak biri diğerinden daha kalitelidir ama, aynı fiyatlarda kaliteli olarak adlandırılan markanın ürünü daha küçüktür, bazı özellikleri yoktur vs..
    şimdi arkadaş o.c vs işlerle uğraşmayacaksa, kasayı sürekli açıp kapatmakla uğraşmayacaksa dark kasa almasının zararı yok.
  • Baylar aynı kasanin psu suz versiyonunu almayı dusunuyorum fiyat olarakda 130-140 liraya gelecek sizce ürün fiyatın hakkını verir iyimidir?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.