Bildirim
Anakart,işlemci ve kasa aldım [SS'Lİ]
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hayırlı olsun kardeşim iyi seçim yapmışsın -
quote:
Orijinalden alıntı: Rodello
Hayırlı olsun kardeşim iyi seçim yapmışsın
teşekkür ederim diğer arkadaşlarımızdan da yorum bekliyorum -
Overclock yapmayacağınız bir işlemci için anakart biraz fazla değil mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
anakartı sen mi aldın onlar mı önerdi? ya işlemciyi iade edip 4790k al ya da anakartı iade edip ortalama bir anakart al. -
Anakart fazla olmuş -
arkadaşlar daha yuksek bir işlemci almaya butcem yetmıyordu zaten mantık şu 800 lira işlemci aldım biraz üstü 900 - 950 arasıydı 800 liralık işlemciyle aralarında bi fark yoktu daha iyi bir işlemci almak ıçın baya bi paraya ıhtıyacım vardı aralarında uçurum vardı yani 2500 lira felan overclock yapmayı duşunmuyorum zaten gerek yoktur diye düşünüyorum böyle bir sistem için ve ileriye dönük olarak kullanmak ıstıyorum yani
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yusuf kmc -- 31 Ocak 2015; 16:12:11 > -
işlemciyi değiştireceğim sanırım i7-4790"K" ile -
İşlemci anakart ikilisi f/p oranını bozmuş ya işlemcinizi yükseltin ya da daha uygun bir anakart seçin
Değiştirin hocam yoksa anakart o işlemciye göre gereksiz pahalı. Sizin 4790 işlemci ile 4790k arasında fazla bir fiyat farkı olmaması gerek.
vatan değişiyor değil mi yarın değiştireceğim çünki -
vatana gittim ve işlemciyi değiştirmediler. -
quote:
Orijinalden alıntı: Yusuf kmc
vatana gittim ve işlemciyi değiştirmediler.
Ne demek değiştirmediler. Değiştirmek zorundalar. -
işlemciyi k serisi alırsan daha iyi olur aksi halde anakart fazla kaçmış olur -
quote:
İşte bu yüzden kimseye vatanı önermiyorum. Alışveriş yaptırttırmıyorum.
Değiştirmek zorundalar mahkemeye veririm de gözleri korksun :)
Koşulsuz iade hakkiniz var. Dun aldiginiza gore degistirmek zorundalar
quote:
Orijinalden alıntı: car_26
quote:
Ne demek değiştirmediler. Değiştirmek zorundalar.
Mağazadan alınan ürünü kullanıp ertesi gün geri getirip sebepsiz yere(arızasız vb.) değiştirmek zorunda değiller. Tamamen aldığınız yerdeki çalışanlara bakıyor.
Ki orası Vatan Bilgisayar olduğuna göre hayatta değiştirmezler.
(Eğer mesafeli alış-veriş yapmış olsaydınız internet üzerinden mesela 14 gün içerisinde koşulsuz iade hakkınız olurdu.) Yasalar bu şekilde..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c36ab7c4 -- 1 Şubat 2015; 22:28:16 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: c36ab7c4
quote:
Orijinalden alıntı: car_26
quote:
Ne demek değiştirmediler. Değiştirmek zorundalar.
Mağazadan alınan ürünü kullanıp ertesi gün geri getirip sebepsiz yere(arızasız vb.) değiştirmek zorunda değiller. Tamamen aldığınız yerdeki çalışanlara bakıyor.
Ki orası Vatan Bilgisayar olduğuna göre hayatta değiştirmezler.
(Eğer mesafeli alış-veriş yapmış olsaydınız internet üzerinden mesela 14 gün içerisinde koşulsuz iade hakkınız olurdu.) Yasalar bu şekilde..
Ben 3 gün kullandığım harddiski bile değiştirdim. Üst modelini almak için. İzmir şubeleri bu konuda çok iyi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Parçaların her biri güzel fakat bir aradayken değil :)
Anakartı ve işlemcisinin toplamı 1,700 lira olan bir sistemde 144 liralık zalman z3 plus kullanılmamalı. Yinede görüp sevmişsen para artırılacak parça olarak karar verip almışsan hayırlı olsun -
Şunuda ekliyim ;
Anakartın ve işlemcin çok çelişkili , şöyle oluyor ikiside senelerce ellemeden kullanabileceğin parçalar öylede olmalı zaten kalkıp 2 sene sonra işlemci veya anakart değişmen gerekmeyecektir. Ancak o anakart o işlemci için değil kardeşim , biraz şekle şemale veya promotörlere aldanarak almışsın gibime geldi. Ne yalan söyliyim kardeşim benim içim cız etti , h97pro gamer falan alıp neredeyse 500 lira artırabilirdin sistemin geri kalanı için fazlada bişe kaybetmezdin
Yinede canın sıkılmasın hepsi temelde uyumlu fakat birbirini tamamlamayan ve muhtemelen bir oyun sistemi için senin bütçene gereksiz yük olan parçalar sorunda bu zaten. Tekrar hayırlı olsun değişim şansı varsa bir salise düşünme ! Değiştir , yok abi aldım kullanıcam bundan sonra sıkıntı yok dersende hayırlı uğurlu olsun diyelim
Benzer içerikler
- oyun için amd mi intel mi
- ssaa nedir
- bilgisayarımı satmak istiyorum ne kadar eder
- i3-12100f alınır mı
- rx 7600 alınır mı
- antutu testi
- amd boykot mu
- bios güncelleme
- intel core ultra 7
- en iyi psu markaları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X