Şimdi Ara

Asus anakart aldım kutusu açık geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hepsiburada'dan Asus H110M aldım, bugün geldi. Yalnız poşet etiket vs bir şey yoktu kutuda, daha önce Asus anakart almamıştım bilmiyorum ama MSI ve Gigabyte'ta poşet oluyodu mesela. İade olabilir mi yoksa Asus'un ithalatçı Türkçe garanti belgelerini kutu içine mi koyuyor açıp?

• Anakartların kutularında güvenlik bandı ollmuyor. Ama anakartı statik poşete koyuyorlar. Sizde poşet gelmediyse iade ürün olma ihtimali var.

Anakartı yakından bi göz gezdirin bakalım, pinlerde falan yamulma vs. var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 24 Mart 2016; 20:25:09 >
  • En huylandığım konu, geçmiş olsun büyük olasılıkla iade ürünü.
  • daha cpu ve ramler gelmedi deneyemedim ama slota baktım pinlerde herhangi bir şey yok. poşet derken jelatin demek istemiştim bu arada, en dış kutuyu saran. asuslarda o olmuyormuş zaten nette gördüğüm kadarıyla ama içerdeki anti statik poşet kapalı olur demişler, benim poşette açıktı. neyse zaten en düşük seviye h110, çalışırsa sorun yok iade olmuş olmamış. ama 600 700 tl'lik bi z170 böyle gelse direkt geri yollardım :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anakartların dış kutusu üzerine jelatin filan olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • normall
  • Normal bir durum arkadaşa da istettik o şekilde geldi ama inceleyin varsa bir darbesi beklemeden gönderin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim Asus anakartimda öyle geldi sorun yok yani göz gezdirmek lazım genede.

• Arkadaşlar
    Anakartta guvenlık bandı yok
    Ekran Kartında yok
    Çogu parcalarda bu olması gereken 20 kuruşluk bant yok
    Msı ekran kartı alıyoruz 1300 tl ye msı resmi sitesine yazıyorum neden
    urunlerın kutusunda guvenlık bandı yok dıye cevap veremıyorlar

Cevap bence şu olabılırmı adamlar yurt dısında ıade aldıkları urunlerı Turkıyeye yolluyor olabılırlermı Tamamı olmasada bu sekılde sorunlu
    urunlerını elden cıkartabıldıklerı ıcın hıc bır urune bandrol yapıstırmıyor olabılırlermı
    Aslında Bu olayı Gümrük Bakanlıgına şikayet etmek lazım acık kutulu bandrolsuz elektronık urun ıthal edılmemesı yonunde bı karara bakar kı o karar zaten vardı gıbı
    işlemcide var ramde var 80 tl lık rame takılan sey 1500 lıralık bı anakarta bı ekran kartına neden takılmaz anlamıs degılım
    6 lıaralık sıgarada bıle guvenlık bandı var

Bazı fırmalar musterı tantana yapmasın dıye seffaf pıyasadan temın ettıklerı bantları yapıstırıp yolluyolar logolu guvenlık bandı olması gereklı bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ömr0681 -- 25 Mart 2016; 11:58:31 >

• ömr0681 kullanıcısına yanıt
    Bildiğim bir tek EVGA ekran kartları komple jelatinle kaplı.
  • _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt
    Evgada var hocam haklısınız.Sapphıre dede vardı sanırım
    Mesala imzamdaki Asus gtx 970 inventustan aldım urunun kutusunda ıkı tarafındada seffaf yuvarlak
    guvenlık bandı tarzında bısey vardı ama bu uretıcı tarafından yapıstırılmıs bısey degıldı.sımdı olay benım bahsettıgım gıbı ıse
    satılan urunlerde orjınal guvenlık bandı olursa bu satıcının ısıne gelmez cunkı su anda ıstedıgı gıbı ıade kartı satamaz
  • http://forum.donanimhaber.com/m_115361075/f_//tm.htm

Bu konuya yazdım bakalım ne cevap verecekler
  • bugün yine hepsiburadadan aynı gün teslimat (istanbul içi kurye geliyor), i5 6500 ve 2x 8gb kingston 2666mhz ram aldım. işlemci bile açık geldi :D normalde cpu iadesi yasak (en azından hepsiburada'da), o yüzden anakart iade olabilir ama cpu'yu sanmıyorum. üzerinde de güvenlik amacıyla açılmıştır diye başka bir bant vardı fabrika bandı açık olduğundan. ramler tamamen kapalıydı sağolsunlar. neyse sistemi toparladım çalışıyor, iadeyle falan uğraşmamamış iyiki. he bi de ssd aldım sandisk ultra2, o da tamamen kapalı geldi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

Anakartların kutularında güvenlik bandı ollmuyor. Ama anakartı statik poşete koyuyorlar. Sizde poşet gelmediyse iade ürün olma ihtimali var.

Anakartı yakından bi göz gezdirin bakalım, pinlerde falan yamulma vs. var mı ?

Gigabyte Z170x Gaming 3 anakart aldım, anakart kutusu üzerinde güvenlik bandı vardı.
     Asus anakart aldım kutusu açık geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Liman-Liman -- 26 Mart 2016; 10:22:08 >

• msi z170a gaming m5 aldım benim de jelatinsiz geldi. anakartta herhangi bir ters durum görmedim. statik poşet kapalı ve temizdi. işlemci de aldım başka bir yerden o da güvenlik bandı ile geldi.
  • Liman-Liman kullanıcısına yanıt
    Burada distribütör tarafından yapıştırılıyor bu güvenlik bandı. İçerisine garanti belgesi falan konuyor çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silphatos

Hepsiburada'dan Asus H110M aldım, bugün geldi. Yalnız poşet etiket vs bir şey yoktu kutuda, daha önce Asus anakart almamıştım bilmiyorum ama MSI ve Gigabyte'ta poşet oluyodu mesela. İade olabilir mi yoksa Asus'un ithalatçı Türkçe garanti belgelerini kutu içine mi koyuyor açıp?

Benım H81M-D nın Dıs Kutusunun Ustunde Plastık Poşet Yoktu. Ama Anakartı Bir Poşete Kutu Icerısınde Jelatınlemıslerdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

Bildiğim bir tek EVGA ekran kartları komple jelatinle kaplı.

Evet 780 Classified jelatindeydi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.