Şimdi Ara

Anakart aldım kutusu açılmış geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar teknobiyotikten asrock b450m pro4 aldım.. Kutusunda veya içindeki statik poşette herhangi bir bant çıkmadı. Normalmi acaba bu durum.
    Anakart aldım kutusu açılmış geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kutuda güvenlik bandı Anakartın için daha görmedim TR sınırlarında ( belki evgada vardır) garanti belgesini koymak için açılıyor kutu ANCAK statik poşetin dışında her daim yapışkan bant olur bir kere açılsa bile 2. defa ayar tutmaz.
  • Teknobiyotikten mi aldiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mukarnas

Teknobiyotikten mi aldiniz?
    Evet..
    sinerjidende kasa aldım yamuk geldi şimdi iade isteyecem bin türlü takla attırıcaklar. Kargoyla bişey almamak lazımmış gidip inceleyip alınmalı demekki

• StreamRolleR kullanıcısına yanıt
    Bant felan yok kardeşim

• murat8361 kullanıcısına yanıt
    anakartın poşetinde bant yoksa geçmiş olsun direk iade ürünü size vermişler çünkü açtığım 3anakartın 3üde bantlıydı (vatan pc elden aldım)

Ama telaşe etme mesela hepsiburadadan g4560 aldım onda etiket felan yoktu(diğeri vatan pc elden yine) taktım çatır çatır 8aydır çalışıyor sıkıntısız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShadowWyvern -- 22 Şubat 2019; 9:6:52 >
    teknobiyotikse normal, iade urun olsun, saglam olsun, bozuk olsun, ziyan olmasin diye once acilmislari gonderebilirler. Belki calisir hani anlatabiliyor muyum? Adam bozuk psuyu test ediyor, calisiyor diye geri gonderiyor. biz psu tester ile test ediyoruz bozuk cikiyor sonra ispatida gorunce, bunun platini kirik sen bozmussun diye garanti kapsamindan cikariyor, ohoo daha neler var neler. Yarin bir gun bu anakart bozulsa muadili yok diyerek sana cikolata seker bile teklif edebilirler. yada THH ye gittin kazan atiyorum, 500 liranin 200 lirasini havale ucreti diye sana yutturmaya calisabilirler. Devami icin forumda acilmis konulari arastirin :)
    kargo sektoru malesef hala ilkel yontemlerle biraz da bize has tekniklerle calisiyor. dukkandan biri karpuz misali atiyor urunu ortadaki kisi yakaliyor, minubusun icine dogru havada parande attirarak arabaya yerlestiriyor. Videolari youtube da mevcut. burda sinerjinin rolu nedir bilinmez lakin sinerjide elden de alabilirdiniz. Sinerji size saglam urun verdiyse, kargocunun sucuysa burda ben firmalarada hak veriyorum, adam ne yapsin, saglam urun gondermis kargocunun hatasi sebebiyle durup dururken niye zarar etsin. Gerci sinerjinin de sucsuzlugunu kim ispat edebilecek bilmiyorum. kasa kutusu disardan deforme olmus mu? yada sadece uzerine baski ile mi yamulmus? o zaman kasanin paketlenmesinde de sorun varmis demekki bunun hesaplanip strafor, köpük tarzi seylerin konmasi gerekirdi. dedigim gibi suan ne geldi nasil geldi bilmiyoruz ama bu tip olaylar siklikla yasaniyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat8361

Bant felan yok kardeşim
    bende onu diyorumya kardeşim NORMAL şartlarda olur,seninki ANORMAL durum olduğu için terslik var.
  • ASRock marka anakartların kutusunda jelatin veya güvenlik etiketi olmaz. Antistatik poşetinde de bant olmaz. Eğer içiniz rahat etmediyse Youtube'dan kutu açılış videolarını (unboxing) izleyip kendiniz görebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

ASRock marka anakartların kutusunda jelatin veya güvenlik etiketi olmaz. Antistatik poşetinde de bant olmaz. Eğer içiniz rahat etmediyse Youtube'dan kutu açılış videolarını (unboxing) izleyip kendiniz görebilirsiniz.
    +1

Ayrıca teknobiyotikten alışveriş yapmamayı tercih ediyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

ASRock marka anakartların kutusunda jelatin veya güvenlik etiketi olmaz. Antistatik poşetinde de bant olmaz. Eğer içiniz rahat etmediyse Youtube'dan kutu açılış videolarını (unboxing) izleyip kendiniz görebilirsiniz.
    Teşekkürler. Firamaya mail atmıştım bunlarda bant olmadığını ürünün kullanılmamış olduğunu yazdılar. Dışardanda gıcır gıcır görünüyor.. Kasada sorunlu çıktı hafta sonu kuracaktım sistemi

• Mukarnas kullanıcısına yanıt
    Kasayı kargocuya geri verdim gönderdi. Dış kutudada önemli sorun görünmüyor..
    14gün yasal iade hakkı varmış...
    Ödemeyi yapan kardeşim. Bankacı ve kredi kartları harcama itirazında çalışıyor. Her türlü alır diye düşünüyorum.. Bu kargo akortekten bunlara gelmiş sonra bana göndermişler.. Elin oğlu bisürü poşete sarıyor kargoyu. bunlar öylece gönderiyor.. İnsan bi balonlu poşete sarar. Veya iade kasayımı, hasarlıyımı bana gönderdiler oda var
    Sistem kuracaktım hafta sonu o iş yarım kaldı...

Teknobiyotikte de bu kasa varmış.
    biliyormusunuz acaba teknobiyotik adreslerinden satış yapıyormu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat8361 -- 22 Şubat 2019; 14:8:29 >
  • Teknobiyotiktten alisveris yapmıyorum. Ben de sıkıntı yasadim... acikcasi cevremdeki kimseye de tavsiye etmiyorum.

Teknobiyotik genellikle bios update yapıp size yollar anakartınızı. Şayet toz izleri vs yoksa kartta sorun yoksa kullanın. Tr de genelde zaten kutusunda bant olmuyor. internetten ödeyip depo dan alabiliyorsunuz sanırım arayıp sormanızda fayda var Kasanız nasııl yamuldu bilemiyorum ama dediğiniz gibi iade ürünü vs bilerek yollamış olabilirler
  • Saolun kargocuya rapor tutturup sinerjiye geri gönderdim kasayı

Anakart cillop gibi yanıyor. Sıfır olduğu belli.. Mail atmıştım. Bunlarda herhangi bir bant olmadığını ürünün sıfır olduğunu söylediler.

Şimdi kasayı teknobiyotikten sipariş vermeyi düşünüyorum.. Ama telefon edip ekstra balonlu poşetle sarmalarını isteyeceğim. Elden teslim varmı diye sordum yok dediler.. Sanırım akortek oluyormuş teknobiyotik...... Sinerjiden aldığım kasayıda onlar göndermişler sinerjiye.. İthalatçısı akortek sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat8361 -- 23 Şubat 2019; 17:59:51 >
  • Adamlar o kadar yotubır yutubır yotobor a ürün gönderiyor denesin bak şu sitede daha ucuz u var link aşağıda dedirtmek için sonra ne oluyor o açılmış ürünler çöpe gidecek hali yok ya mis gibi sıfır ayarında kartlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.