Şimdi Ara

Satın aldığım ürün yerine boş kutu geldi!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
5.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sahibinden üzerinden havale ile telefon aldım başka bir telefona ait boş kutu geldi. Satıcı kendisinin böyle bir şey yollamadığını istediğimi yapabileceğimi söylüyor ne yapmalıyım ve bunu nasıl kanıtlayabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurkiller -- 30 Ağustos 2018; 20:22:51 >

• aydınayhan kullanıcısına yanıt
    aydınayhan demiş ki;
    Mesajı Yerinde Gör
    quote:

Orijinalden alıntı: aydınayhan

1 lıtre soguk su ıc adlıe bu olaylardan sonuc cıkaramıyor

Ozaman millete boş kutulu ürün satalım hep bizi şikayet ederse ben dolu gönderdim diye savunma yapariz sinirsiz para.
  • kutu gerçekten boş ise kargo şirketine git kargo bigilerini al savcılığa başvur havale dekontu ve ilan numarasıyla

kargo hafif gelir boşsa adamın yolladığı kargonun boş olduğunu böyle ispatlayabilirsin

ama ilk önce adamı korkut savcılık filan diye
  • sunbird kullanıcısına yanıt
    hocam savcılığa gideceğim dedim git dedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurkiller

hocam savcılığa gideceğim dedim git dedi.
    yapacak bir şey yok savcılık yolu göründü sana

blöf yaptığını düşünüyor ama sen dava aç bakalım

uzun sürer ama adama cezasını keserler parayı da alırsın bir şekikde artık
  • Get ile aldıysan iade aç aynen geri postala. Ama getsiz aldıysan geçmiş olsun.
  • 1 lıtre soguk su ıc adlıe bu olaylardan sonuc cıkaramıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydınayhan

1 lıtre soguk su ıc adlıe bu olaylardan sonuc cıkaramıyor

Ozaman millete boş kutulu ürün satalım hep bizi şikayet ederse ben dolu gönderdim diye savunma yapariz sinirsiz para.
  • pp_pp kullanıcısına yanıt
    Sağolun
  • hiyar ciktimi hiyar
  • Up
  • Yıl olucak 2019, Dolar olmuş 7 lira, kriz var ve siz havale ile alışveriş yapıyorsunuz. Gerçekten inanamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: torenzi

Get ile aldıysan iade aç aynen geri postala. Ama getsiz aldıysan geçmiş olsun.
    GET ile geri iade edemez çünkü boş kutu,satıcı derki ben dolu gönderdim adam bana boş kutuyu iade etmiş.
  • bu tür adamlar yüzünden e ticarete güven azalıyor. sıfır bir ürünü piyasa fiyatının altında satmaya kalkınca müşteriler hep bir şüheyle yaklaşıyor.
    üründe sorun mu var,neden yarı fiyatına satıyorsun dolandırcı mısın diye bile soran oluyor.

pakette açılma,yılktılma falan var mıydı? belki kargo taşıma esnasında düşmüştür veya kargo görevlisi çalmıştır.
  • Gelen kargaların her zaman açılımı videoya alınmalıdır. Geçmiş olsun, en kestirme yolu arkadaşın dediği gibi kargodan ağırlık kaydını almak. Ama onlarda gram ağırlık görünüyor mu bilmem.
  • %90 kargocular çalmış olabilir. Hangi kargo?

Satıcı hangi satıcı?

Olayı iyice tespit et sorunun kimden kaynaklandığını bul. Buradaki konuya yaz , biz konuyu uplarız. Ekşi den tanıdık varsa veya yazarlığın varsa orayada başlık aç. Savcılığa kesinlikle ver.

Konu takip. Çok çok büyük ihtimalle kargocular çalmış olabilir telefonu. Arkadaşım kargo firmasında çalışıyor, çalıştığı firmanın aktarma bölgesinde telefonu çalınıyor.

Arkadaş internetten şikayet vara yazdı bak savcılıkta değil, firma "ya şikayeti silsin ya da kendine yeni iş baksın" diye tehdit etti.

Telefon parasının yarısını karşıladı kargo firması. Adamın telefon pisi pisine gitti.

Artık kargoyada güvenilmiyor bir şey alınıp satılırken.
  • MaitreSkiLL kullanıcısına yanıt
    Forumun referans sistemi bu konuda işe yarıyor. Get ile satıştaki komisyonu da karşıya göstermek lazım.

Bu forumdan bile gözüm kapalı paramı yollayacağım adamlar var. Bende havale ile iş yaparım.

Ben kargolama esnasında kutu içeriğinin de videosunu çekip öyle yolluyorum, olası bir durum bana bulaşmasın diye.
  • 2. elde pahali urunleri elden almaktan baska çare yok heralde
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.