Şimdi Ara

Satın aldığım ürün yerine boş kutu geldi!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
5.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hata sizde çünkü dh a konu acan uye her zaman hatalıdır
  • Kargonun ağırlığından tespit ettirebilirsin. İlk önce o telefonun gerçek ağırlığını internetten araştır bul sonra kargodan mutlaka ağırlık bilgilerini al ve müşteri temsilcisini ara sonuç çıkmassa tüketici hakem heyetine başvur.
  • Usbehci kullanıcısına yanıt
    Hayvan hakları savunucusu olarak kargaların içini açmak sureti ile otopsi yapılmasına karşıyım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt
    Bazen gözüm dönüyor ve açıyorum, şerefsizler çok hırsız bir keresinde yüzük buldum, artık kimin tek taşını çaldıysa. Tek cevizle iş hallediyorum. Yalnız bir kaç karga beni izliyor, geçen gün farkettim, çok kinci bu mahlukatlar.

• Reborned kullanıcısına yanıt
    Ben 14 binlik laptop satarken öyle yapmıştım, neyseki tüm müşteriler bana güveniyor. Dh referansını geçen sene keşfettim çoğunu refsiz yapmıştım, öğrenmiş oluruz. Ve arkadaşın başına bana da geldi, adam hapiste şuan parayı kurtaramadık.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • egecano kullanıcısına yanıt
    Hocam her gün yeni çeşit dolandırıcı türüyor, akla gelmeyecek şeyler uyguluyorlar.
    Bu forumda gerçekten çok ürün sattim, çok şükür bu tarz bir durumla karşılaşmadım ama hala satış yaptığımdan bana da gelebilir.

Sizin adınıza üzüldüm.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • EmuMaster kullanıcısına yanıt
    Yurtiçi kargo , satıcı normal kişi . Telefon ağırlığını buldum ama kargolar genelde telefon pekatleri küçük olduğu için tartmiyor sadece desi olarak kaydediyor. Telefonu kardeşim teslim aldı pakette hasar filan yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurkiller -- 1 Eylül 2018; 14:37:50 >
  • Usbehci kullanıcısına yanıt
    Desi yazıyor sadece

• Geçen ram aldım, ürün gelesye kadar her aşamada arayıp bildirdi sağolsun. Eski üyelerden ürün almaya dikkat etmek lazım malum sitede!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kargoda desi var kaç gram olduğu anlaşılıyor eğer satici kargoyu içinde telefonla yolladıysa görünür sen içi boş dersen adam sana dava acar ayrica havale ile alışveriş bitti artık get ve site üzerinden alın derim 30 40 tl ucuza gelsin derseniz normal bir şey bunlar

• quote:

Orijinalden alıntı: YalamaYapanVida

quote:

Orijinalden alıntı: aydınayhan

1 lıtre soguk su ıc adlıe bu olaylardan sonuc cıkaramıyor

Ozaman millete boş kutulu ürün satalım hep bizi şikayet ederse ben dolu gönderdim diye savunma yapariz sinirsiz para.

Alıntıları Göster
    Elinde bir kanıt yoksa, karşılığını alma garantisi olmadan tanımadığın adama para göndermeye enayilik derler. Adamın yaptığı dolandırıcılık. Dolandırıcılıkla para kazanmayı doğru buluyorsan sen de aynısını yap o zaman.

• Arkadaşlar kargo firmalarında bir numaralar dönüyor olabilir technopatda bir konu var Amazondan 1400 dolarlık alışverişinde boş kutu gelmiş bide ağır olsun diye içine tahta koymuşlar.

• iyigene boş kutu gelmiş.içindne başka şeylerde çıkabilirdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: şoray uzun yolda

hiyar ciktimi hiyar
    Artan dolar kuru ve fiyatlar yüzünden artık hıyar bile koymuyorlar masrafını karşılamıyor demek direk boş kutu.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.