Şimdi Ara

0 ancak kutusu açılmış ürünler satsam...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kullanılmamış KESİNLİKLE SIFIR ancak kutusu açılmış, bazı kutularda ufak hasarlar bulunan paketli orjinal kutu içeriğinde ellenilmemiş OLDUKÇA UCUZ Notebook, Lcd, Pc satıyorum desem Dh'de ilgi nasıl olur? Ürünler ünlü ve büyük ithalatcılar çıkışlı olup kesinlikle sorunsuzdur..(tam isim vermek istemiyorum..) Eğer Dh'de satarsam(GG vb sitelerde zaten satış yapılacak ancak dhnin nabzını ölçmek istiyorum.) ilgi nasıl olur? Ürünler garantili ve faturalı olup, garantisi faturayı kestiğim tarihte bizzat tarafımca başlatılacaktır. Sizce Dh'de satış yapsam ilgi nasıl olur? Özellikle notebook konusunda...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xonar -- 27 Temmuz 2009; 0:33:11 >

• Tamamen fiyatına bağlı. Piyasadan ne kadar düşük fiyat çekersen o kadar fazla talep görür...
  • Piyasa fiyatı ~$700'lük ürünü ~$400'a verebilecek durumdayım... Şimdi kafanızda soru işaretleri oluşacak nasıl oluyor diye onada hemen cevap vereyim.. Bildiğiniz üzere bu tarz ürünler mevcut firmaların stoklarında kutusu açılmış, kutusu hasarlı bazı bazı teşhir ürünü vs.. Bu ürünler ihale usulü toptan firmalara verilir.. İşte alma ihtimalimiz var bizimde ve bende nabzı yoklamak istedim..
  • Hemen alalaım hocam PM at elinde ne warsa hemen alıyım.
  • Hocam 1 hafta bekleyebilirsen.. Çünkü 1 hafta içerisinde net birşey söyleyeceğim ihale sonucu ve ürün listesi olarak...
  • hocam hemen ikinci el bölümüne dükkan açın. eğer gerçekten fiyat uygun olursa gider ürünler..
  • 2.el bölümünde bu tarz ürünler oluyor.Satacağın şeyin bir sıfır fiyatına bakarsın bide ikinci elde ortalama fiyata bakarsın ona göre bir fiyat belirlersin.Ama ne olursa olsun ürünü iyisiyle ve kötüsüyle her bilgiyi vereceksin.Elbet alacak çıkacaktır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_kesh

2.el bölümünde bu tarz ürünler oluyor.Satacağın şeyin bir sıfır fiyatına bakarsın bide ikinci elde ortalama fiyata bakarsın ona göre bir fiyat belirlersin.Ama ne olursa olsun ürünü iyisiyle ve kötüsüyle her bilgiyi vereceksin.Elbet alacak çıkacaktır.
  • ihale ile gümrüktenmi alıyon...
  • Yok hocam ülke içi firmalardan... Hem hiçbir şüpheniz olmasın ürünler konusunda hem bütün bilgiler EN İNCE AYRINTISINA KADAR VERİLECEKTİR olası durumda...
  • İyi o aman takipçinim
  • Tamam hocam merak etmeyin.. Sonuçta bende sizde kârlı çıkacağız olabildiğince çabuk halletmeye çalışacağım bu işi... 400 çeşit ürün var hepsini alamayız ama olduğu kadarı artık 40-50 olursa kârımıza olur hem..
  • Gider bence ödemeler nasıl olacak ? Taksit imkanı falan olabilir mi ? Kredi kartı numarasıyla taksitli satış falan
  • Maalesef... Fiyatından çok daha düşüğe satış olacağı için taksit imkanı olmayacak.. Banka Hesabına Havale ile işlem yapılacak..
  • Outlet ürünü yani değilmi vurgun işi veya icralık ürünler değildir inşallah. Ağlayanın malı gülene fayda etmez çünkü
  • Faturası tarafımdan kesilecek diyorum İthalatçı firmanın garanti belgeside fatura kestiğim tarihten itibaren başlayacak ve ürünle gönderilecek diyorum.. Yeterince açıklayıcı olmuştur herhal ürünün güvenilirliği
  • Hocam ürünler ve fiyat bilgileri falan belli olunca bana bir PM atarmısın
  • banada pm atarmısın ? toptanda alabilirim elindeki ürünleri ..
  • Seagate 1,5 tb hdd düşecek olursa talibim. Tüm ürünler için PM lütfen...
  • Getireceklerin arasında büyük ihtimalle parfümlerde olacaktır.Bu aralar ihtiyacım olacak parfüme bi kapını çalarım.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.