Şimdi Ara

0 ancak kutusu açılmış ürünler satsam... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Powermove

Seagate 1,5 tb hdd düşecek olursa talibim. Tüm ürünler için PM lütfen...

1 tb verelim dolu
  • 1 TB HDD veya PSP satarsan alabilirim
  • dijital fotoraf makinasıda varmı bu ürünlerin içinde.
  • Bu konuyu sıkkullanılanlara ekledim..
  • İyisinden bir tane netbook düşerse talibim ama ucuz olmalı. Mesela vatanda 500 TL ye satılan netbook.

Herşeyi detaylı bir şekilde söylerseniz, ve dediğiniz gibi de bir fiyat biçerseniz ikinci el bölümü size çalışır.
  • Benimde ilgimi çekti gerçekten . Eğer ürünler elinize geçerse , beni de özel mesajla bilgilendirirseniz sevinirim
  • Eğer ürünlerin sıfırlığı hakkında insanlara güven aşılyıp insanları inandırırsanız kesinlikle olacak bir iş.Yani önemli olan alıcıların size inanıp güvenmesi.

Bu arada 1tb hdd var mı?

Varsa pm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onr4249 -- 27 Temmuz 2009; 1:43:26 >
  • aldığın ürünlerin hepsinin listesini istesem
    duruma göre alabilirim

pm lütfen müsait olunca
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ultio

quote:

Orijinalden alıntı: Powermove

Seagate 1,5 tb hdd düşecek olursa talibim. Tüm ürünler için PM lütfen...

1 tb verelim dolu

Uyar hocam fiyatta anlaşırsak.
  • Firma bilgileriniz, vergi numaraniz, tabelaniz ve fatura kesme yetkiniz varmi cunku mal ne kadar iyi ve ucuz olursa olsun garantinin arkasinda durulmuyorsa o mal kendi adima benim isime yaramaz abi birde iletisim bilgilerinizde önemli tabii ki. saygilar ve satisinizin iyi olacagindan da emin olabilirsiniz, mal elinizde patlamaz.
  • Tekrardan merhabalar. Öncelikle ilgiden dolayı oldukça mutlu oldum bunu belirtmek isterim.. İşin gidişatında aksilik çıkmazsa eğer bir kaç gün içinde ürün listesini yayımlar, pm isteyen herkesede konunun linkini gönderirim.. Bütün detaylarıda ilânda belirtirim.. Yalnız ürünler sadece Bilgisayar ve Çevre Birimleri olacaktır.. Burada isteklerinizi yazarsanız ona göre aldığımız ürünlerin arasına eğer var ise isteklerinizide koyabiliriz..
  • ürünlerin listesi varsa bana da pmden ulaşırsan sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: kulu42

Firma bilgileriniz, vergi numaraniz, tabelaniz ve fatura kesme yetkiniz varmi cunku mal ne kadar iyi ve ucuz olursa olsun garantinin arkasinda durulmuyorsa o mal kendi adima benim isime yaramaz abi birde iletisim bilgilerinizde önemli tabii ki. saygilar ve satisinizin iyi olacagindan da emin olabilirsiniz, mal elinizde patlamaz.

Bir kaç önceki mesajı okursanız FATURAYI BİZZAT KENDİM KESECEĞİM dedim. GARANTİSİ İSE FATURA KESİLDİĞİ TARİHTE BAŞLAYACAKTIR ancak ben garantisini başlatırım garantisi yetkili firmanındır.. Örneğin ürün ASUS'sa teknik sorumlusu Çizgi'dir yani ben değil... Ürünler geldiği takdirde işyeri telefonuna kadar hertürlü iletişim bilgisini vereceğim... Ayrıca tekrar ediyorum şuan kesin birşey yok ancak büyük olasılıkla bu iş olacak ve ürünler Türkiye'nin 1 numaralı ithalatçı ve dağıtıcı firmalarından gelecek

• quote:

Orijinalden alıntı: Xonar

Tekrardan merhabalar. Öncelikle ilgiden dolayı oldukça mutlu oldum bunu belirtmek isterim.. İşin gidişatında aksilik çıkmazsa eğer bir kaç gün içinde ürün listesini yayımlar, pm isteyen herkesede konunun linkini gönderirim.. Bütün detaylarıda ilânda belirtirim.. Yalnız ürünler sadece Bilgisayar ve Çevre Birimleri olacaktır.. Burada isteklerinizi yazarsanız ona göre aldığımız ürünlerin arasına eğer var ise isteklerinizide koyabiliriz..

abi sen dizustune ve eksternmi diyorlar ona? yedek harddisklere agirlik ver ve tasinabilir belleklerde iyi gider ama Turkiye'de dizustune asiri ilgi ve talep var bir de internetin hizlanmasi ile millet paso dosya, film indiriyor bu da mevcut olan harddiskleri yetersiz yapiyor ve milletin bu aralar tasinabilir harddisklere ihtiyaci var...

• taşınabilir harddisk satarsan alırım ürünler gelince benide p.m. le
  • Bende Canon A1000 modeli Digital Foto makinesi ariyorum!
    En ucuz 320 ye buldum, onunda burda garantisi yok. Olursa
    talibim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xonar

quote:

Orijinalden alıntı: kulu42

Firma bilgileriniz, vergi numaraniz, tabelaniz ve fatura kesme yetkiniz varmi cunku mal ne kadar iyi ve ucuz olursa olsun garantinin arkasinda durulmuyorsa o mal kendi adima benim isime yaramaz abi birde iletisim bilgilerinizde önemli tabii ki. saygilar ve satisinizin iyi olacagindan da emin olabilirsiniz, mal elinizde patlamaz.

Bir kaç önceki mesajı okursanız FATURAYI BİZZAT KENDİM KESECEĞİM dedim. GARANTİSİ İSE FATURA KESİLDİĞİ TARİHTE BAŞLAYACAKTIR ancak ben garantisini başlatırım garantisi yetkili firmanındır.. Örneğin ürün ASUS'sa teknik sorumlusu Çizgi'dir yani ben değil... Ürünler geldiği takdirde işyeri telefonuna kadar hertürlü iletişim bilgisini vereceğim... Ayrıca tekrar ediyorum şuan kesin birşey yok ancak büyük olasılıkla bu iş olacak ve ürünler Türkiye'nin 1 numaralı ithalatçı ve dağıtıcı firmalarından gelecek

İstanbul bilişim mi yoksa ?

• banada pm atarsan sevinirim
  • pemele beniiii
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.