Şimdi Ara

0 ancak kutusu açılmış ürünler satsam... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

@PirateToSupport
    Hayır hocam

Pm isteyen arkadaşlar en kısa zamanda bilgilendirileceksiniz eğer bir aksilik çıkmaz ve mallar sorunsuzca gelirse
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xonar

Piyasa fiyatı ~$700'lük ürünü ~$400'a verebilecek durumdayım... Şimdi kafanızda soru işaretleri oluşacak nasıl oluyor diye onada hemen cevap vereyim.. Bildiğiniz üzere bu tarz ürünler mevcut firmaların stoklarında kutusu açılmış, kutusu hasarlı bazı bazı teşhir ürünü vs.. Bu ürünler ihale usulü toptan firmalara verilir.. İşte alma ihtimalimiz var bizimde ve bende nabzı yoklamak istedim..

inanırım..

bende bi parfüm aldım..

ck man..dışarda ortalama 180-190 lira..

benim aldığım fiyat 25 lira ve kesinlikle orjinal..

nası derseniz..arka yapışkanın köşesi yapışmamış..bide kuıtusunda çok hafif bi eziklik var

o aldığım bitti 2-3 gün önce ablam hediye olarak almış orjinal..210 lira gördm ekstresinde,benim içime oturdu

benim 25 liraya aldığım şey sırf yapışkanı düzgün yapışmış die 210 lira..

• Bende pm bekliyorm
  • Banada sana gelen ürünlerin listesini ve fiyatını pm atar mısın bi de dükkan açarsan forumda link atarmısın?
  • He bu arada bi tane de traş makinesi al
  • DEVRİM olur :D hakikaten çok iyi olur
  • Fiyatı yüksek olan ürünleri almam. Bu tür ürünleri iyice araştırarak ve ithalatçı firma garantisi veren yerlerden almayı tercih ederim.

Ayrıca gidip görmeden, bakıp dokunmadan da almam. Eğer mağaza açarsanız gelip bakarım, aklıma yatarsa alışveriş yapablirim.
  • bende ürün listesini belli olunca pm olarak alabilirmiyim. alıcağımız illaki bişeyler çıkar. İşallah yolunda gider herşeyde hem biz hem sen kazanırsın.
  • Ürün listesinin bir kopyasını da ben PM'le istiyorum. Demedi demeyin, iyi müşteri kazanırsınız sayemde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenyack -- 27 Temmuz 2009; 11:03:53 >
  • pm
  • banada pm atın lütfen
  • Konu bilgi edinme konusundan çıkıp doğrudan ilan konusuna dönmüştür. Ürün satacak olan üyeye doğrudan PM'le ulaşabilirsiniz. Üyemiz de kurallar dahilinde ilgili bölüme konu açabilir.

http://forum.donanimhaber.com/forumid_2/tt.htm

İyi forumlar.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.