Herkese iyi forumlar, daha öncedende konu açmıştım. En son kasa toplayacaktım fakat son 2 aydır cihaz araştırıyorum. Üniversite öğrencisi olduğumdan notebooka yöneldim. Hani almışken günümüz oyunlarınıda rahatça oynamak istiyorum
Çevremde hp marka cihaz kullanan arkadaşlarım ısınmasından şikayetçiydi. Son kullanıcıların yorumlarına baktım ısınma problemi eskide kaldı gibi yorumlar yapmışlar. -ayrıca net bütçem 3600 TL- İşin içinden çıkamadım bir türlü, tavsiyelerinizi fikirlerinizi bekliyorum
Hocam hp nin bana cazip gelmesi 17.3" ekran ve 128 ssd fakat ısınma probleminden korkuyorum tabiki ısınma illaki olacak notebooklarda ama bunu kabul ederek 90 100 dereceleri görmek istemiyorum açıkçası.
akbas5534
kullanıcısına yanıt
Hocam 15.6 inç li olup ssdli olan ve çift fanlı olandan alın derim sizin istediğiniz model de çift fan yok. Anladım ama şimdi tek fanla 90-100 dereceleri belki görür o yüzden dedim bilmiyorum sizin attıgınız modeli forumda alan yok pek biraz daha araştırın derim eğer ısınma yoksa alırsınız hosunuza gittiyse
aynen hocam daha kullanan kimse olmamış bu modeli. şeytan diyo al dene en sonunda bi açıklık getir konuya ama biyandan o kadar paranın çöpe gitmeside koyar yani bana öğrenci adamız sonuçta dediğiniz gibi biraz daha araştırıcam olmadı 15.6 lık modeli veya dell i alıcam