beyler selam ben bu üçlüyü alıp her gün birer tane atmayı düşünüyorum seviyesi soru kalitesi vs hakkında bilgisi olanlar var mıdır? |
acil deneme deposu
-
-
Rez
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bende var bunlar eğer iyiyse çözmeye başlayacağım rez
-
Acilin deneme deposu serisini pek deneyimleyen yok
işlerden falan alacaksan gidip incelemen daha mantıklı olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hepsi ayri ayri ve pahali oldugu icin kimse pek yanasmiyor, deneyip nasil oldugunu siz belirtin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BEF692D62 -- 12 Şubat 2023; 13:15:58 >
Herkesin aklındaki o soru, herkes birbirine soruyor ama çözen yok herhalde daha
ilk ikisi kütüphanede bi kızda vardı bu aralar acil fasikülleri kütüphaneleri ele geçirmeye başlamış
nasıl olduğunu merak ediyorum bilen yazsın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0alametifarika0 -- 12 Şubat 2023; 13:25:56 > -
sayılar denemelerini çözmüştüm beğenmiştim ama bunlar hakkında fikrim yok
-
iş başa düştü beyler deneyip buraya analizimi yazacağım...
-
rez
-
Trigonometrinin tamamını çözdüm geçen sene. Güzeldi 24 soruda 3-4 tane yapamadığım/zorlandığım soru oluyordu diğerleri standart sorulardı fakat hız kazanmak için yararı olduğunu düşünüyorum.
Logaritma dizileri de aldım ama %20’sini çözdüm. Güzeldi zor soru sayısı bana daha fazla geldi bu sene sınava girecek olsam kesin çözerdim.
3. Yü çözmedim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Geliştiriyor muhakkak alın
geçen sene çözdüm güzeldi ama bi zaman sonra sorular tekrara sarıyo
Hocam deneme odaklı gitmek daha mı mantıklı? Konu sayısı da azaldığı için her deneme de konu başına 3 4 soru çıkacak sanırsam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben geçen sene 2020 de çıkan konu eksik denemeleri çözüp bunlardan eksiklerimi çözüyordum. Bence 2020 baskı olan 3d-345-aydın denemeleri daha çok işinizi görür Bunları tam deneme olarak değilde soru bankası,yaprak test kafasında görmek daha doğru olur
hocam denediyseniz analizinizi yazabilir misiniz
-
çözen arkadaşım beğenmemişti
ben belki alırım diyodum çözümleri falan nerede acaba en azından sorulara bakardık
-
Çözümleri kitabın arka sayfalarında
trigonometri ve polinom, parabol... fasiküllerine başladım ve şuana kadar ikisinden de 12şer tane çözdüm, log diziye henüz başlamadım. İlk başlardaki testler bayağı kolaydı ama yine de hatırlamaya yardım ediyor ve bence kaliteliydi, git gide zorluk artıyor. testler ilerledikçe ciddi yorum isteyen sorular karşıma çıkmaya başladı bu güzel bir şey, devam etmem için motivasyon verdi bana çünkü geliştirdiğini hissettim. şimdilik analizim bunlar full bitirdiğimde yine edit geçerim.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
iş başa düştü beyler deneyip buraya analizimi yazacağım... |
Benzer içerikler
- marmara ybs
- repolarizasyonda atp harcanır mı
- matematik mühendisliği maaş
- eskiden lise kaç yıldı
- endüstri mühendisliği okunur mu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X