Şimdi Ara

Acil matematik deneme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
4.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Matematiği Normalde 31 32 net 3 4 5 de 36 37 yapıyordum matematiği ilk denemede 26 27 net yaptım geo 0 a yakın normalmi acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsngngr11 -- 27 Mart 2018; 3:21:38 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Acil zordur,uğraştırıcı ve düşündürücü soruları var böyle zor yayınları mayısa bırakmanızı tavsiye ediyorum.Ucdörtbesi,Çözüm,Çap üçlüsünü bitirmelisiniz öncelikle.Ben bir kere çözmüştüm acil matematiği gerçekten normalde 38-39 yapıyorum Acilde 30,75 e düştü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler o kadar büyük ve ani düşüşler yeterince soru çözmediğinizi ve pratiklik kazanamadığınızı gösterir eksik olduğunuz konularda tekrar yapın 3-4 netlik düşüşler olabilir ama 9-10 net düşüş normal değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Currynin Üçlüğü

Beyler o kadar büyük ve ani düşüşler yeterince soru çözmediğinizi ve pratiklik kazanamadığınızı gösterir eksik olduğunuz konularda tekrar yapın 3-4 netlik düşüşler olabilir ama 9-10 net düşüş normal değil.

hocam bende o kadar düşüş olmuyor da süre zor olan denemede uzayabiliyor ona çare var mı ya
  • Saul.Goodman kullanıcısına yanıt
    Hocam ben 55 dakikadan sonra kalemi bıraktım fazladan hiç süre vermedim zaten bakmadigim sorular vardı

• quote:

Orijinalden alıntı: hsngngr11

Hocam ben 55 dakikadan sonra kalemi bıraktım fazladan hiç süre vermedim zaten bakmadigim sorular vardı

60 dk veriyorum ben
  • omer3223qaz O kullanıcısına yanıt
    Hocam 345 ve çözümü çözdüm çap 20 li denemeden 10 a yakın çözdüm ama sınav sistemine uygun değildi ondan buna başladım sizce sona mı bıraktım elimde karekokle Palmetto denemeleri de var ama dediğim gibi onlar sisteme uygun degil

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AYT Geometri Deneme Tavsiyesi
    7 yıl önce açıldı
    Tyt Matematik Deneme Önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Tyt matematik deneme önerisi
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Hocam siz cozdunuz mu acil yayinlarini

Hocam bir de dediginiz gibi ben 1 2 kitap çözdüm zaten konu eksigim çok yok diye deneme Anaheim genelde ve az soru cozmemin sıkıntısını yaşıyorum.

• hsngngr11 kullanıcısına yanıt
    Up

• Abi bi ben anlamıyorum acilde netim 25 29 arası kurum sınavlarım 15 20

• Sizin çözdüğünüz rejenerasyon siz bide reaksiyon görün onda 35+ yapan odtü den yerini ayirtsin o derce hele pkbo sorularını hiç söylemiyorum kasmislar ama ne kasma dusundurucu tabi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ayt daha iyi geldi 31 dogru 2 yanlis

• Reaksiyon ayt denemesi mi acil matin

• Rejenerasyonm zor gözüken ama aslında o kadar da zor olmayan bir deneme uğraştırıcı soruları var ilk baslarda 30-31 yaparken 34-36 arası yapmaya basladım son 3 deneme ya kolay ya da rejenarasyon mantığına alıstım öyle yaptıöm bilmiyorum
  • Moryke kullanıcısına yanıt
    Hocam bana da çok değişik geldi geometri soruları ondan hiçbir şey yapamadım ama 2 . Sınavda 31 yaptım alışıyor insan ve o an ki psikoloji onemli

• omer3223qaz O kullanıcısına yanıt
    Hocam çapa herkes çöp diyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: hsngngr11

Hocam bana da çok değişik geldi geometri soruları ondan hiçbir şey yapamadım ama 2 . Sınavda 31 yaptım alışıyor insan ve o an ki psikoloji onemli

hocam geoyu biraz zor yapayı mderken saçmalamıslar ama sorular güzel mi gercektende geo soruları çok güzel
  • Bugün ilkini çözdüm. O kadar deneme bitirdim en güzeli bu olmuş. Tyt muhtemelen birazcık daha basit olacak ama kendimizi bir tık üste alıştırmak daha iyi olur. Riske atmamak lazım.

Dostum yorumlardan anladığım kadarıyla denemeler biraz kolay orta arası gibi duruyor ben incelemedim ama .

İlk önce 1-2 deneme çöz bak bakalım kaç dakikada çözüyorsun mesela 60 dk de mi bitiyor 55 dk verirsin ondan sonra kalemi bırakırsın sonra 55 dk de bitirebilmeye başladığında 50 verirsin böyle böyle indirirsin süreyi ne kadar çok çözersen o kadar çok süre indirirsin ve daha hızlı çözmüş olursun.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.