Şimdi Ara

Acil matematik deneme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
4.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Çöp değil kesinlikle,soruları gayet Tytden biraz daha zor çözülebilir bir yayın. Bir de bazı yayınlar yeni sınav sistemine uygun değil ama ben herkese Ygs karekök çözmesini öneririm inanılmaz bir işlem yeteneği katıyor çünkü...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hsngngr11 kullanıcısına yanıt
    Acil yayınları hem işlem yeteneği hem de yorumlama istiyor..Mayısa bırakmanız daha iyi olacaktır şuan elinizdekilerü bitirirseniz daha iyi olur işlem yeteneğiniz de gelişir.Kaldı ki eğer acili şimdi bitirirseniz hem motivasyonunuz düşer hem de bir faydası olmaz.Olmadı zor bir geo/mat soru bankası bitirin.Matematiği belirli bir seviyeye getirip o seviyede tutmanız çok önemli.

• İlkini bugün çözdüm 1 saat verdim 35 yaptım. Soruları baya güzel. Bundan önce sonuç derece çözüyodum msüden sonra sonuç derece gereksiz geldi. Gerçekten deneme hoşuma gitti soruları çok güzel.

• UçanPanda kullanıcısına yanıt
    Sonuç derece neden gereksiz geldi hocam?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk denemesi için de geçerli mi dediğiniz?
  • Çünkü soru tipleri değişti. Sonuç derece geçen seneki sistem için çok iyi. Msüdeki sorularla sonuç derecedeki soruların yapısı çok farklı.

• omer3223qaz O kullanıcısına yanıt
    Sağol hocam ben de yeni aldım acili aşırı zor geldi ne çözsem bilmiyordum

Hocam acili Mayıs'a bırak diyorlar başka hangi deneme önerirsiniz

Valla mayısa falan bırakmayın bence. Ertelemeyin alın bam bam çözün. Mayısta başkasını alırsın ki mayısta çalışmalar çok verimli olmuyor. Yani en azından geçen sene bana öyle olmuştu. Bundan önce palme 25li almıştım cebir kısmı orta üstü, problem yok kitapta . Geometrisi baya sağlamdı. Ama yine ösym tarzı değil. Sonuç derece alcam diye normal sonuç almışım onu da çözdüm biraz ortalama bir deneme fasikülleri kadar kolay değil ama kolay alınmaz .Ben acil bittikten sonra metin alıcam. Kapanışı da apotemi çıkartırsa apotemiyle yoksa el mahkum behzat rasuliyle.

Sağolun hocam dediğiniz çok mantıklı bende öyle yapacam
    Hocam bir de LYS Matta konular bitti gibi sadece integral de alan kaldı 1 kitaptan çözdüm sadece LYS katı 2. Kitaba başlamalı mıyım yoksa ayt denemeleri mi alım

• Reaksiyonların ilkini çözen var mı? 36 4y yaptım ben ilkinden 1 saat 15dk ayt denemesi 4ü de salakça küçük hatalar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam ilk denemeden 36 4 yaptım iyi midir sizce? Yani ilk denemesi diye belki kolaydır ondan soruyorum size. 4yanlışın hepsi de küçük küçük hatalar baya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marmaradishastası -- 29 Mart 2018; 10:17:27 >
  • marmaradishastası kullanıcısına yanıt
    Hocam reaksiyonda 36 4 çok iyi bence ben 31 net yapmıştım sizin hedef neydi ve todere girdiniz mi

Bilmem iyi mi cidden

• upperino
  • marmaradishastası kullanıcısına yanıt
    Hocam hedefler aynı gibi sizin netler genelde ne durumda bende Ege dış istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsngngr11 -- 29 Mart 2018; 22:06:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsngngr11

Sağolun hocam dediğiniz çok mantıklı bende öyle yapacam
    Hocam bir de LYS Matta konular bitti gibi sadece integral de alan kaldı 1 kitaptan çözdüm sadece LYS katı 2. Kitaba başlamalı mıyım yoksa ayt denemeleri mi alım

Fende konun azsa 2.kitabı al. Ya da apotemi limit-türev-integral al. Fende konun varsa deneme al eksik konularını gör onlara çalış.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.