Şimdi Ara

(ACİL DESTEK)-Ekran kartı driverini kurunca siyah ekran ve reset YARDIM !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • .Merhaba,bilgisayarıma format attım atmadan önce kullandığım bilgisayarın d diskinde depoladığım ekran kartı driverimi açıp kurmaya çalıştığım zaman tam bitmeye kala bilgisayar siyah ekran oldu ve kendine reset attı ve bios sayfa benzeri bir yerde şöyle bir hata ismi verdi. (A HYPER TRANSPORT SYNC FLOOD ERROR OCCURRED ON LAST BOOT) Böyle bir hata alıyorum ekran kartı driverimi kurduğum zaman. F1 resume bassamda tekrardan yine dönüp dolaşıp aynı hataya denk geliyorum .
    Fakat görüntü veriyor ekran kartı sıkıntısız driver kurunca kendini resetliyor ve bu hatayı veriyor.
    Driveri tekrar sitesinden yüklesem olurmu acaba. W 8.1 PRO 64 BİT

SİSTEMİM.
    İŞLEMCİ:AMD ATHLON II X3 450@PHENOM B50
    EKRAN KARTI: SAPPHİRE RADEON 7770 GHZ EDİTİON 1GB 128BİT GDDR5
    RAM:4 GB ZEPPELİN 1333MHZ@1600MHZ(OC)
    HDD:360GB SAMSUNG 7200RPM 16MB
    ANAKART:MSİ 760 GM P-33 AM3 DDR3
    PSU:250@300 WATT PEAK BİR BROSS MARKA PSU DANDİK PARAM YOK ALAMIYORUM.

• inşallah bozulmamıstır 250lıra para verdım okul paramla bozulduysa dahada alamam
  • Yüksek ihtimalle PSU, sistemi beslemekte yetersiz kalıyordur. En azından 500W güce sahip bir PSU'ya sahip olmanız lazım. Düşük ihtimalle Anakart kaynaklı bir sorun olabilir eğer yapabilirseniz BİOS Menu'ye girip ayarları Default yapmayı deneyin. Yine bir diğer ihtimalle BİOS sürümü eski olabilir. MSI'in sitesinden Anakartınıza uygun BİOS'u bulup, kurulumunu yapabilirsiniz eğer ki daha önce yaptıysanız veya nasıl yapacağınızı biliyorsanız ama yok bilmiyorsanız hiç ellemeyin yoksa PC'yi hiç açılamayacak bir duruma getirebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ferrari -- 17 Haziran 2020; 19:29:36 >
  • Bu konuda başka cevabı olacak varmı
  • Format öncesi böyle bir problem yoktu sanırım.
    Formattan sonra bunlar olmaya başlamış anladığım kadarıyla.
    Kurduğunuz driver sürümünü paylaşır mısınız?

Umarım donanımsal arıza değildir fakat hataya bakacak olursak öyle gibi görünüyor.
  • islemci cekirdegini kapat birde öyle dene.
  • mehmet4428 M kullanıcısına yanıt
    Windows 8.1 pro crimson 17.7.4 olması lazım eski tip driver
  • Kapalı
  • mehmet4428 M kullanıcısına yanıt
    Formattan öncede vardı düzelir diye attım formatu ama nafile bugün tamirciye gittim ekran kartı chipset arızalandı dedi de ekrana görüntü veriyor sıkıntısız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.