Şimdi Ara

ACİL DESTEK !! Prof.lara bu sorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bilgisayarımın anakartında sorun vardı ve tamir ettirdim Kuzen kopru yolu( isminin bu oldugundan pek emin degilim ama kuzeyli birseydi) ve 2 6 bacaklı entegresi degisti ve bilgisayarım geldiginde performans olarak ciddi bir dusus vardı bunun tamir sonrasın olabilecek vasat birsey oldugunu dusunerek format attım ( işt. sist. Win7 ) ancak bilgisayarımdaki performansın zayıflıgı hic degismedi Ramlerimi silgi ile silerek tekrar monte ettim anca o da fayda etmedi...

şu anda bilgisayarım tertemiz Harddisk de hibirsey yok ama en basitinden google chrome u bile kurarken bilgisayar donuyor setup.exe yi calıstırmıyor hatta setup un bulundugu klasör bile yanıt vermiyor diyor ve bilgisayarım dakikalarca(10-20 dk yı buluyor) bu sekilde donup kalıyor yeniden baslattım ancak birsey degismedi sizce bunun nedeni ne olabilir formatla sistemle alakalı birsey oldugunu dusunerek 1-2 defa daha format attım ancak nafile... sizce ne yapmam gerekiyor simdiden yardımcı olan arkadaslara cok cok tesekkurler...
    PC hakkında bilgiye ihtiyac duyabilecegini dusundugum arkadaslar icin PC özelliklerini de yazayım

Sistem : intel core2quad 2.3ghz ,
    4gb DD2 ram ,
    1gb HD4650 ekran kartı ,
    intel G31 chipset ,
    MSI 7529 Ver 1.1 Anakart,
    640GB SATA WDA HDD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feverakin -- 14 Mart 2012; 17:13:11 >

• Konu açmadan önce Teknik Yardım Bölüm Kurallarını okuyunuz.

Konu başlığınız şu şekliyle, Bölüm Kurallarının 3. maddesine aykırıdır.

Bölüm kurallarını okuduktan sonra, kurallara uygun olarak, yeniden, bir konu açabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.