Şimdi Ara

ACİL! Durduk yere CPU Kullanımı %100 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
5.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kaç gün geçti hala bir düzelme yok format farz oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayko_fan

kaç gün geçti hala bir düzelme yok format farz oldu

Aynen..
  • format atmama rağmen hala yavaş, onar da demedim, C yi silip baştan bölümlendirip yeniden işletim sistemi kurdum

fan taktırmaya götürmeden önceki haline dönmesi için neler vermezdim şu an
  • quote:

format atmama rağmen hala yavaş, onar da demedim, C yi silip baştan bölümlendirip yeniden işletim sistemi kurdum

İşlemcinizin değişmediğinden emin misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: R0ME

quote:

format atmama rağmen hala yavaş, onar da demedim, C yi silip baştan bölümlendirip yeniden işletim sistemi kurdum

İşlemcinizin değişmediğinden emin misiniz?

bu format sonrası

BilgiAlanı	Değer 
    Bilgisayar
    Bilgisayar Türü ACPI Çok işlemcili Bilgisayar
    İşletim Sistemi Microsoft Windows XP Home Edition
    OS Servis Paketi Service Pack 2
    Internet Explorer 6.0.2900.2180 (IE 6.0 SP2)
    DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c)

Anakart
    CPU Türü DualCore Intel Pentium D 820, 2800 MHz (14 x 200)
    Anakart Adı Foxconn 945P7AA Series (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN)
    Anakart Çipseti Intel Lakeport i945P
    Sistem Belleği 2048 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM)
    DIMM2: T100UD12808-800A 1 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (5-5-5-15 @ 400 MHz) (4-4-4-10 @ 266 MHz)
    DIMM3: Kreton 51523010G681451365 1 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (6-5-5-18 @ 400 MHz) (5-5-5-18 @ 400 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz)
    BIOS Türü Award (07/20/05)
    İletişim (COM ve LPT) İletişim Bağlantı Noktası (COM1)
    İletişim (COM ve LPT) İletişim Bağlantı Noktası (COM2)
    İletişim (COM ve LPT) Yazıcı Bağlantı Noktası (LPT1)

Görüntü Birimi
    Görüntü Bağdaştırıcısı NVIDIA GeForce 6600 LE (256 MB)
    3D-Hızlandırıcı nVIDIA GeForce 6600 LE PCI-E
    Monitör Tak ve Kullan Monitör [NoDB] (FGXG550251424)

Çokluortam
    Ses Bağdaştırıcı Realtek ALC880(D) @ Intel 82801GB ICH7 - High Definition Audio Controller [A-1]

Depolama
    IDE denetleyici Intel(R) 82801GB Serial ATA Storage Controllers - 27C0
    IDE denetleyici Intel(R) 82801GB Ultra ATA Storage Controllers - 27DF
    Depolama denetleyici ITE IT8212 ATA RAID Controller
    Floppy Sürücüsü Disket sürücüsü
    Disk Sürücüsü Generic USB Storage-CFC USB Device
    Disk Sürücüsü Generic USB Storage-MMC USB Device
    Disk Sürücüsü Generic USB Storage-MSC USB Device
    Disk Sürücüsü Generic USB Storage-SMC USB Device
    Disk Sürücüsü ST3200822AS (200 GB, 7200 RPM, SATA)
    Disk Sürücüsü WD My Passport 0740 USB Device (931 GB, USB)
    Optik Sürücü DVDRW IDE 16X
    SMART Sabit Disk Durumu OK

Bölümler
    C: (NTFS) 122.1 GB (115.2 GB boş)
    D: (NTFS) 65773 MB (14379 MB boş)
    J: (NTFS) 931.5 GB (795.9 GB boş)
    Toplam Boyut 1117.8 GB (925.2 GB boş)

bu da format öncesi değerler

BilgiAlanı Değer
    Bilgisayar
    Bilgisayar Türü ACPI Çok işlemcili Bilgisayar
    OS Servis Paketi Service Pack 3
    Internet Explorer 8.0.6001.18702 (IE 8.0)

Anakart
    CPU Türü DualCore Intel Pentium D 820, 2800 MHz (14 x 200)
    Anakart Adı Foxconn 945P7AA Series (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN)
    Anakart Çipseti Intel Lakeport i945P
    Sistem Belleği 2048 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM)
    DIMM2: T100UD12808-800A 1 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (5-5-5-15 @ 400 MHz) (4-4-4-10 @ 266 MHz)
    DIMM3: Kreton 51523010G681451365 1 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (6-5-5-18 @ 400 MHz) (5-5-5-18 @ 400 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz)
    BIOS Türü Award (07/20/05)
    İletişim (COM ve LPT) İletişim Bağlantı Noktası (COM1)
    İletişim (COM ve LPT) İletişim Bağlantı Noktası (COM2)
    İletişim (COM ve LPT) Yazıcı Bağlantı Noktası (LPT1)

Görüntü Birimi
    Görüntü Bağdaştırıcısı NVIDIA GeForce 6600 LE (256 MB)
    3D-Hızlandırıcı nVIDIA GeForce 6600 LE PCI-E
    Monitör Tak ve Kullan Monitör [NoDB] (FGXG550251424)

Çokluortam
    Ses Bağdaştırıcı Realtek ALC880(D) @ Intel 82801GB ICH7 - High Definition Audio Controller [A-1]

Depolama
    IDE denetleyici Intel(R) 82801GB Serial ATA Storage Controllers - 27C0
    IDE denetleyici Intel(R) 82801GB Ultra ATA Storage Controllers - 27DF
    Depolama denetleyici AJHTCF3Q IDE Controller
    Floppy Sürücüsü Disket sürücüsü
    Disk Sürücüsü Generic USB Storage-CFC USB Device
    Disk Sürücüsü Generic USB Storage-MMC USB Device
    Disk Sürücüsü Generic USB Storage-MSC USB Device
    Disk Sürücüsü Generic USB Storage-SMC USB Device
    Disk Sürücüsü ST3200822AS (200 GB, 7200 RPM, SATA)
    Optik Sürücü DVDRW IDE 16X
    Optik Sürücü LSNW N8PYJCTA SCSI CdRom Device
    SMART Sabit Disk Durumu OK

Bölümler
    C: (NTFS) 122.1 GB (13.2 GB boş)
    D: (NTFS) 65773 MB (5303 MB boş)
    Toplam Boyut 186.3 GB (18.4 GB boş)

yani işlemci aynı di mi? pek bilgili değilim bu konuda kusura bakmayın

• Selamlar, mobil olduğum için tüm yorumları okuyamadım belki söyleyen olmuştur benim aklıma şu geldi; termal macun sürdüler demişsiniz, sürme işleminden sonra işlemci fanini yerine tam oturtamamiş olabilirler. Direkt olarak işlemciye nüfus etmiyor olabilir. Kullanılan macunda piyasadaki 2-3 liralık dandik macunlardan olabilir. Bunlar bence olası ihtimaller.isterseniz kendiniz yada güvendiğiniz birine yaptırarak fanı söküp tam olarak oturduguna emin olarak geri takın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fanı ekran kartının bulunduğu yere koydu, işlemcinin fanıyla oynama yapılmadı bildiğim kadarıyla
  • yeni bir işlemci alsam bu bilgisayara hangisi uyumlu olur? i5, i7 falan hiiiiç olmaz sanırım, i3 olabilir mi? bilgisayarın donanım özellikleri yukarda var, hangi işlemci bu makineye uygundur?
  • cevap hic biri... 945 chipset en fazla oda bazi teknik destek ve bios ile core 2 quad destekleyebiliyor ama gorundugu kadari ile sizin anakartiniz en fazla dual core yani sizin islemcinizin daha fazla cache belleklisini destekliyor( sizinki 2 9 serisinin 4mb dir hocam).

Sadece islemci degistirmeniz yetmez eger i3 gibi bir sisteme gecmeyi o kadar cok istiyorsaniz... bununla birlikte anakart ve ramde degistirmeniz gerekebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: exeter

cevap hic biri... 945 chipset en fazla oda bazi teknik destek ve bios ile core 2 quad destekleyebiliyor ama gorundugu kadari ile sizin anakartiniz en fazla dual core yani sizin islemcinizin daha fazla cache belleklisini destekliyor( sizinki 2 9 serisinin 4mb dir hocam).

Sadece islemci degistirmeniz yetmez eger i3 gibi bir sisteme gecmeyi o kadar cok istiyorsaniz... bununla birlikte anakart ve ramde degistirmeniz gerekebilir.

kısacası yeni bilgisayar al diyosun yani
  • ben oyle birsey demedim dikkat edin hocam. siz hangi islemciyi takarim dediniz bende dual core dan baskasi takilmaz eger i3 bile isteyecek olsaniz sadece islemci degil anakart + ramde degismesi gerekir dedim. Bu sizin isteginize bagli birsey. Ucuza degistireyim diyorsaniz 200 tl butce sempron 145 + cekirdek acabilen bir anakart + 4gb ram alin derim ki sempron cekirdegide acildigi icin hem sessiz hem cift cekirdek bir pc ye sahip olursunuz. 200 tl bi i3 islemci fiyati olacaktir.
  • yok ben o manada soylemedim, yani parca parca alacagima toptan yeni bi makine alayim diye dusundum (: ama simdilik hic bi maddi kaynagim yok bunlar icin...

• quote:

Sabah bilgisayarda bir problem yoktu. Isınma sebebiyle bilgisayarcıya götürdüm, 1 saat sonra gel al dediler, termal macun sürmüşler. Eve geldim açtım ısı değerleri başta normaldi. Sonrasında CPU ısısı 60-70 derecelere ulaştı, normalde 40 civarıydı. Ve şu an kullanımı %100, bunun bir çözümü var mı?. Bilgisayarı açıp kapatıp ne yapmış olabilirler de bu hale geldi çok merak ediyorum. Yarın geri götürücem ama ne sebeple geri götürmeliyim bilemiyorum. Şu mesajı yollarken bile işkence çekiyorum

ACİL! Durduk yere CPU Kullanımı %100

Selam
    Mesajların aşağı yukarı hepsini okudum. Isınma nedeni ile götürdüğünüz bilgisayara büyük ihtimalle işlemci macunuda sürmüşlerdir kardeş.. Macun kaliteli ise, 12 saatte soğutma tesirini gösterir. Kalitesiz ise 24 saat ve üzeri anca ısıya tesir eder.
    Dikkatimi çeken 2 şey oldu ve bunları aşağıda yazmaya çalışacağım.

İlki; İşlemci kullanımındaki grafik neden tersten gözüküyor? Onlarca yıldır bu işlerle uğraşırım ve böylesini hiç görmedim.
    İkincisi ise; Format öncesi ve sonrası değerleri vermişsiniz. Bunları gözden geçirelim.

Bu format sonrası değerler demişsiniz.
    OS Servis Paketi Service Pack 2Servis paketi 2 olarak gözüküyor. SP3 olması çoğu sorunu çözecektir.
    Internet Explorer 6.0.2900.2180 (IE 6.0 SP2)Internet Explorer 6 sürümü yüklü.

Bölümler
    J: (NTFS) 931.5 GB (795.9 GB boş) ◄ Bu HDD harici mi? Çünkü format öncesinde bu HDD gözükmüyor.

----------------------------------------------------

Bu da format öncesi değerler demişsiniz.
    OS Servis Paketi Service Pack 3Format öncesinde SP3 yüklü imiş.
    Internet Explorer 8.0.6001.18702 (IE 8.0)Internet Explorer 8 sürümü imiş.

Bölümler

Çözüme gelince;
    Bence HDD içindeki verilerinizi yedekleyin ve sonrasında tüm HDD'yi silin ve yeniden bölümlendirerek XP Professional SP3 kurun. Arzu ederseniz bu hususta yardımcı olabilirim. @Bios ayarlarınızda AHCI modu var ise, bu XP'yi AHCI olarak kurabilir ve performans açısından çok şey kazanırsınız.

Benim gözlemlerim ve yorumum bu şekildedir.
    Size kolay gelsin..

• hocam malesef sizde benim gibi bu aptal soruna yakalanmışsınız bende ne yaptıysam çözemedim sorun büyük ihtimal anakartta. adamlara sorsana bios update felan yapmışlar mı ? çünkü ben bios update yapınca bu sorunların birebir aynısını yaşadım.muhteşem sinirbozucu bir sorundur.format felan kar etmez virüs felan değil büyük ihtimal anakartında sorun var. başka bir anakartla dene muhtemelen çözülecek veya başka bir CPU ile. sorun ikisinden birinde büyük ihtimal anakart ama.arıtk bilgisayarcı ne yaptıysa..git götür gözünün önünde başka bir anakart takıp denesin çünkü bende daha önce böyle birşey yoktu de...

ben nasıl mı çözdüm. o kadar sinirlendim ki yeni anakart yeni işlemci ve ram aldım komple kurtuldum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bay_KG

quote:

Sabah bilgisayarda bir problem yoktu. Isınma sebebiyle bilgisayarcıya götürdüm, 1 saat sonra gel al dediler, termal macun sürmüşler. Eve geldim açtım ısı değerleri başta normaldi. Sonrasında CPU ısısı 60-70 derecelere ulaştı, normalde 40 civarıydı. Ve şu an kullanımı %100, bunun bir çözümü var mı?. Bilgisayarı açıp kapatıp ne yapmış olabilirler de bu hale geldi çok merak ediyorum. Yarın geri götürücem ama ne sebeple geri götürmeliyim bilemiyorum. Şu mesajı yollarken bile işkence çekiyorum

Selam
    Mesajların aşağı yukarı hepsini okudum. Isınma nedeni ile götürdüğünüz bilgisayara büyük ihtimalle işlemci macunuda sürmüşlerdir kardeş.. Macun kaliteli ise, 12 saatte soğutma tesirini gösterir. Kalitesiz ise 24 saat ve üzeri anca ısıya tesir eder.
    Dikkatimi çeken 2 şey oldu ve bunları aşağıda yazmaya çalışacağım.

İlki; İşlemci kullanımındaki grafik neden tersten gözüküyor? Onlarca yıldır bu işlerle uğraşırım ve böylesini hiç görmedim.
    İkincisi ise; Format öncesi ve sonrası değerleri vermişsiniz. Bunları gözden geçirelim.

Bu format sonrası değerler demişsiniz.
    OS Servis Paketi Service Pack 2Servis paketi 2 olarak gözüküyor. SP3 olması çoğu sorunu çözecektir.
    Internet Explorer 6.0.2900.2180 (IE 6.0 SP2)Internet Explorer 6 sürümü yüklü.

Bölümler
    J: (NTFS) 931.5 GB (795.9 GB boş) ◄ Bu HDD harici mi? Çünkü format öncesinde bu HDD gözükmüyor.

----------------------------------------------------

Bu da format öncesi değerler demişsiniz.
    OS Servis Paketi Service Pack 3Format öncesinde SP3 yüklü imiş.
    Internet Explorer 8.0.6001.18702 (IE 8.0)Internet Explorer 8 sürümü imiş.

Bölümler

Çözüme gelince;
    Bence HDD içindeki verilerinizi yedekleyin ve sonrasında tüm HDD'yi silin ve yeniden bölümlendirerek XP Professional SP3 kurun. Arzu ederseniz bu hususta yardımcı olabilirim. @Bios ayarlarınızda AHCI modu var ise, bu XP'yi AHCI olarak kurabilir ve performans açısından çok şey kazanırsınız.

Benim gözlemlerim ve yorumum bu şekildedir.
    Size kolay gelsin..

grafik tersten gözüküyo derken? tersini düzünü pek bilmiyorum ben valla (: ama ilk defa gördüyseniz doğrudur terstendir, bende herşeyin bir ilki oluyor yani (:

sp3 yükledim,

internet explorer ı henüz güncellemedim zaten kullanmıyorum kendisini,

J: (NTFS) 931.5 GB (795.9 GB boş) evet harici, zaten verilerin yedeğini aldım C ye format attım ama D ye neden atmadım bilmiyorum... C yi tamamen temizledim, sonra bölümlendirdim sonra da xp yi kurdum zaten. Bunu 2 kez üst üste 3-4 gün aralıkla yaptım ilkinde çözüm alamayınca ancak sonuç aynı,

BilgiAlanı	Değer 
    Algılayıcı Özellikleri
    Algılayıcı Türü ITE IT8712F v7+ (ISA 290h)
    GPU Algılayıcı Türü Diode (NV-Diode)
    Anakart Adı Foxconn 945G7MA / 945P7AA / 945P7MA
    Kasanın açıldığı tespit edildi Evet

Sıcaklıklar
    Anakart 37 °C (99 °F)
    CPU 62 °C (144 °F)
    GPU dioda 41 °C (106 °F)
    ST3200822AS 38 °C (100 °F)

Soğutucu Fanlar
    CPU 3309 RPM
    Sistem 2679 RPM
    Grafik İşlemci (GPU) 0%

Voltaj Değerleri
    CPU Çekirdek 1.232 V
    +3.3 V 3.248 V
    +12 V 11.584 V
    VBAT Akü 3.184 V
    DIMM 1.776 V

gpu sıcaklığı 60-70 lerde diye götürdüm bilgisayarcıya şimdi de cpu 75 lere vuruyo, akşam hava serin diye 62 de yani...

AHCI dediğiniz olayı da bilmiyorum, biraz araştırmam gerekiyor sanırım...

Şimdilik durum bu yani.

Şunu da belirteyim, internet tarayıcıları bilgisayarı çok yoruyor, yani bi iki oyun kurdum açtım bu kadar ısınma donma takılma cpu nun tavan yapması gibi problemler çok da bariz olmadı, chrome ya da firefox ile bi video açayım hemen takılmalar ısınmalar başlıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

hocam malesef sizde benim gibi bu aptal soruna yakalanmışsınız bende ne yaptıysam çözemedim sorun büyük ihtimal anakartta. adamlara sorsana bios update felan yapmışlar mı ? çünkü ben bios update yapınca bu sorunların birebir aynısını yaşadım.muhteşem sinirbozucu bir sorundur.format felan kar etmez virüs felan değil büyük ihtimal anakartında sorun var. başka bir anakartla dene muhtemelen çözülecek veya başka bir CPU ile. sorun ikisinden birinde büyük ihtimal anakart ama.arıtk bilgisayarcı ne yaptıysa..git götür gözünün önünde başka bir anakart takıp denesin çünkü bende daha önce böyle birşey yoktu de...

ben nasıl mı çözdüm. o kadar sinirlendim ki yeni anakart yeni işlemci ve ram aldım komple kurtuldum.

adamlar o kadar sinir bozucular ki insaniyetlerinden şüphe ediyorum açıkçası, ramazan ramazan da gidip canımı sıkmak istemiyorum, onları artık Allah a havale ettim, bana bu kadar sıkıntıyı yaşatan eğer gerçekten onlarsa elbet acısı çıkacaktır. bi kere kesinlikle beni dinlemiyorlar, dediğim gibi termal macun sürmelerini söyledim, fan takmışlar, biraz daha gecikseydim format atacaklardı, anlayışı kıt bütün insanlar beni buluyor sanırım...

• quote:

grafik tersten gözüküyo derken? tersini düzünü pek bilmiyorum ben valla (: ama ilk defa gördüyseniz doğrudur terstendir, bende herşeyin bir ilki oluyor yani (:

sp3 yükledim,

J: (NTFS) 931.5 GB (795.9 GB boş) evet harici, zaten verilerin yedeğini aldım C ye format attım ama D ye neden atmadım bilmiyorum... C yi tamamen temizledim, sonra bölümlendirdim sonra da xp yi kurdum zaten. Bunu 2 kez üst üste 3-4 gün aralıkla yaptım ilkinde çözüm alamayınca ancak sonuç aynı,

BilgiAlanı	Değer 
    Algılayıcı Özellikleri

Sıcaklıklar
    Anakart 37 °C (99 °F)
    CPU 62 °C (144 °F)
    GPU dioda 41 °C (106 °F)

Soğutucu Fanlar
    CPU 3309 RPM
    Sistem 2679 RPM
    Grafik İşlemci (GPU) 0%

Voltaj Değerleri
    CPU Çekirdek 1.232 V
    +3.3 V 3.248 V
    +12 V 11.584 V
    VBAT Akü 3.184 V
    DIMM 1.776 V

gpu sıcaklığı 60-70 lerde diye götürdüm bilgisayarcıya şimdi de cpu 75 lere vuruyo, akşam hava serin diye 62 de yani...

Şimdilik durum bu yani.

Şunu da belirteyim, internet tarayıcıları bilgisayarı çok yoruyor, yani bi iki oyun kurdum açtım bu kadar ısınma donma takılma cpu nun tavan yapması gibi problemler çok da bariz olmadı, chrome ya da firefox ile bi video açayım hemen takılmalar ısınmalar başlıyor

Selam
    Kardeş havaların sıcaklığı ve nem oranının yüksek olması elbette bilgisayarda da yüksek sıcaklığın nedenleridir.. Tıpkı biz insanlar gibi..
    Fakat iyi bir bakır tabanlı CPU soğutucu ile bu sorun %30-%40 civarında ısı düşürülebilir..

GPU da aynı şekilde ama bu kadar yüksek olmasının nedeni, biraz bakımsız galiba ekran kartınız? FAN ve Macun yenileyin..

CPU'nuzun ters sinyal vermesi gerçekten çok tuhaf ve böylesini 40 yıllık elektronikçi olarak şahsen hiç görmedim.
    Şu anda kendi bilgisayrımdan CPU resmi aldım ve bununla kendi CPU'nuzu kıyaslayın..
    Kolay gelsin..

• quote:

Orijinalden alıntı: Bay_KG

quote:

sp3 yükledim,

BilgiAlanı	Değer 
    Algılayıcı Özellikleri

Sıcaklıklar
    Anakart 37 °C (99 °F)
    CPU 62 °C (144 °F)
    GPU dioda 41 °C (106 °F)

Soğutucu Fanlar
    CPU 3309 RPM
    Sistem 2679 RPM
    Grafik İşlemci (GPU) 0%

Voltaj Değerleri
    CPU Çekirdek 1.232 V
    +3.3 V 3.248 V
    +12 V 11.584 V
    VBAT Akü 3.184 V
    DIMM 1.776 V

Şimdilik durum bu yani.

Selam
    Kardeş havaların sıcaklığı ve nem oranının yüksek olması elbette bilgisayarda da yüksek sıcaklığın nedenleridir.. Tıpkı biz insanlar gibi..
    Fakat iyi bir bakır tabanlı CPU soğutucu ile bu sorun %30-%40 civarında ısı düşürülebilir..

GPU da aynı şekilde ama bu kadar yüksek olmasının nedeni, biraz bakımsız galiba ekran kartınız? FAN ve Macun yenileyin..

CPU'nuzun ters sinyal vermesi gerçekten çok tuhaf ve böylesini 40 yıllık elektronikçi olarak şahsen hiç görmedim.
    Şu anda kendi bilgisayrımdan CPU resmi aldım ve bununla kendi CPU'nuzu kıyaslayın..
    Kolay gelsin..

ters sinyal vermiyor ki, sinyal değerleri tavanlarda olduğundan ters göründüğünü düşündünüz bence, cpu kullanımı %70-80-100 arasında dolanınca böyle oluyo grafik.

ben bilgisayarı bu adamlara götürmeden önce böyle bir sorun yoktu, bir saat içinde mi cpu m bakımsızlıktan ısındı, sanmıyorum

• quote:

ters sinyal vermiyor ki, sinyal değerleri tavanlarda olduğundan ters göründüğünü düşündünüz bence, cpu kullanımı %70-80-100 arasında dolanınca böyle oluyo grafik.

ben bilgisayarı bu adamlara götürmeden önce böyle bir sorun yoktu, bir saat içinde mi cpu m bakımsızlıktan ısındı, sanmıyorum

Selam
    Kardeş aşağıya sizin eklediğiniz resimde CPU sinyal değişikliği yaptım ve bunu şu an sizdeki ile karşılaştırın.
    Kolay gelsin..

• Kanımca götürdüğün teknik servise tekrar goturerek sorunu anlatman.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.