Orijinalden alıntı: hayko_fan ters sinyal vermiyor ki, sinyal değerleri tavanlarda olduğundan ters göründüğünü düşündünüz bence, cpu kullanımı %70-80-100 arasında dolanınca böyle oluyo grafik.
ben bilgisayarı bu adamlara götürmeden önce böyle bir sorun yoktu, bir saat içinde mi cpu m bakımsızlıktan ısındı, sanmıyorum
Selam Kardeş aşağıya sizin eklediğiniz resimde CPU sinyal değişikliği yaptım ve bunu şu an sizdeki ile karşılaştırın. Kolay gelsin..
ben anlatamıyorum sanırım (:
sonuçta bu x ve y ekseninden oluşan bi grafik, y ekseni cpu kullanımını gösteriyor, x ise zamanı, süreyi vs. sanırım. şimdi kullanım %50 lerden aşağıya nadir indiğinde tabi ki grafik bendeki gibi bir hal alıyor. bu grafiğin bu hali alması arkada 500 tane program çalışırken belki normal olabilir, ancak bilgisayarı yeni açmışken google chrome kısayoluna tıkladığımda bu hali alması anormal olan. zaten problem de bu. grafik pasta şeklinde de olabilirdi, sütunlar biçiminde de olabilirdi. ancak bu, benim bilgisayarıma yanlızca fan takılması için götürdüğüm bilgisayarcıdan döndüğünde cpu kullanımının tavan yapması ve sıcaklık değerlerinin 70 in altına düşmemesi gerçeğini değiştirmez. yanılıyor muyum?
quote:
Orijinalden alıntı: hayko_fan ben anlatamıyorum sanırım (:
sonuçta bu x ve y ekseninden oluşan bi grafik, y ekseni cpu kullanımını gösteriyor, x ise zamanı, süreyi vs. sanırım. şimdi kullanım %50 lerden aşağıya nadir indiğinde tabi ki grafik bendeki gibi bir hal alıyor. bu grafiğin bu hali alması arkada 500 tane program çalışırken belki normal olabilir, ancak bilgisayarı yeni açmışken google chrome kısayoluna tıkladığımda bu hali alması anormal olan. zaten problem de bu. grafik pasta şeklinde de olabilirdi, sütunlar biçiminde de olabilirdi. ancak bu, benim bilgisayarıma yanlızca fan takılması için götürdüğüm bilgisayarcıdan döndüğünde cpu kullanımının tavan yapması ve sıcaklık değerlerinin 70 in altına düşmemesi gerçeğini değiştirmez. yanılıyor muyum?
Selam CPU'nun %100 çalışması bu durumu göstermesi gayet normal ama önceki durum %44 idi ve onda da ters yönden sinyal dalgası veriyordu. Eklediğiniz buradaki resim CPU tam kapasitede çalıştığı için grafikte elbette tavan yapıyor..
Bilgisayarı götürdüğünüz bilgisayarcıya tekrar gidin ve buna ne yaptınız da bu bilgisayar bu şekilde çalışıyor deyin. Bir FAN değişmesi sonucu normal bir bilgisayarın bu şekle dönüşmesi anormal bir durum kardeş.. Günahını almayayım şu mubarek günde, içinden parça değiştirmiş olabilir. Kolay gelsin..
quote:
Orijinalden alıntı: Bay_KG
quote:
Orijinalden alıntı: hayko_fan ben anlatamıyorum sanırım (:
Selam CPU'nun %100 çalışması bu durumu göstermesi gayet normal ama önceki durum %44 idi ve onda da ters yönden sinyal dalgası veriyordu. Eklediğiniz buradaki resim CPU tam kapasitede çalıştığı için grafikte elbette tavan yapıyor..
Bilgisayarı götürdüğünüz bilgisayarcıya tekrar gidin ve buna ne yaptınız da bu bilgisayar bu şekilde çalışıyor deyin. Bir FAN değişmesi sonucu normal bir bilgisayarın bu şekle dönüşmesi anormal bir durum kardeş.. Günahını almayayım şu mubarek günde, içinden parça değiştirmiş olabilir. Kolay gelsin..
sordum işte, dövmedikleri kaldı. ben haklıyım ama ben onlardan papara yedim. Bana çemkirmeleri suçluluk psikolojisi mi bilemedim, belki de kız olduğum içindir, bizim elektronik cihazlardan anlama gibi bi yeteneğimiz olamaz çünkü!..
quote:
Orijinalden alıntı: hayko_fan sordum işte, dövmedikleri kaldı. ben haklıyım ama ben onlardan papara yedim. Bana çemkirmeleri suçluluk psikolojisi mi bilemedim, belki de kız olduğum içindir, bizim elektronik cihazlardan anlama gibi bi yeteneğimiz olamaz çünkü!..
Selam Kendini bilen bir insan, müşteride cinsiyet ayrımı yapmaz! Siz bir vatandaş olarak bilgisayarınızın donanımını değiştirmek üzere oraya götürmüşsünüz ve ondan sonra bu problem ortaya çıkıyor. Bir FAN değiştirmekle CPU bu şekilde olmaz veya mümkünatı da yoktur.
Çemkirmelerinin nedeni de, dediğiniz gibi suçluluk psikolojisi olma ihtimalini artırıyor. Diğer bir anlamla, suçlu suçunu bastırmak için daha fazla çemkirirmiş derler... Sizin yerinizde olsam, Savcılığa suç duyurusunda bulunurum. Ya düzeltirler, ya düzeltirler.. Bunun başka yolu yoktur. Bayan olduğunuz için şansınız daha da yüksektir bu durumda.. Bence hiç acımayın ve aman vermeyin böyle kişilere.. Kolay gelsin...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme