Şimdi Ara

[Acil Durum] Akşamdan İtibaren İstanbul Yoğun Kar ile Yüzleşecek. (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
741
Cevap
13
Favori
72.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
175 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sistem kötüye gitti yine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yerel radara gore sadece cumartesi hafif karli gozukuyor, godzilla baska kisa kaldi...

[Acil Durum] Akşamdan İtibaren İstanbul Yoğun Kar ile Yüzleşecek.
  • Hasbinallah kellatuklah rahman hoşgeldin iki gözümün çiçeği neredesin len sen

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

aynı şeyi ben düşünüyordum şimdi

11.sınıfa gittiğim zamanlardı galiba nallart'ın ilk forumda ünlü olduğu zaman. Arkadaşlarıma bahsederdim forumda işte nallart diye biri var kar yağacak derdim, okullar tatil olacakmış falan derdim. hatta forum kullanan bir arkadaşım vardı "aa bende biliyorum nallartı, konuyu okudum falan" demişti bana. öyle güler eğlenirdik.

şuan ise üni 3' e gidiyorum. 6 sene geçmiş aga dile kolay ALTI SENE sanki nallart daha 2-3 sene evvel forumda ortaya çıkmış gibi hissediyorum ama 6 sene geçmiş

Alıntıları Göster
    Sorma sorma :( aynı muhabbeti ben de lise 3-4 de yapardım arkadaş ortamında, tabii demezdim insanlara forumdan okuyorum diye 1-2 hafta önceden kar yağcak derdik millet kulak kesilirdi

valla zaman çok hızlı geçiyor, aşama aşama hep şu bitsin rahatım dedim ama hiç rahat edemedim...Üniversitenin bitmesini de hiç istemiyor insan, iş hayatına girince koşuşturmaya atıldığında arkadaşlarla gündlik yaptığın şeyler bile lüks gelicek vakit kalmıcak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Su anda sibiryadayim burda su anda hava -2 ve yarin 0 olacak .olcum yapilan 130 yildir boyle sicak kis gorulmemis .gecen sene de burdaydim - 47 di bu zamanlar. Ciddi sekilde hava degisimi var.gecen sene ekran resmi almisim 4 subatta -55 ler goruldu bu sene ayni tarihte +2 vs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wara -- 3 Şubat 2020; 4:26:56 >

• yahuu kayak merkezlerine yağsın artık...kar fakiri ülke haline nasıl geldik
  • gene silivri ve çatalca'ya ufak bir yağar ve geçer
  • Yine yağış uçup gitmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: OnurFB1453

Yine yağış uçup gitmiş
    daha öncede söylediğim gibi çarşamba gün boyu yagmur hava karardıktan sonra karlakarışık ve kar ama miktar bırakmaz yer ıslak olduğundan erir kar perşembe kıytırık yağış cuma perşembeden daha etkili kar yağışı kuzeyli rüzgar sıcaklıklar 0 ve altı
  • Ulan bi bitmediniz be. Başladilar gene

• SİSTEMİMİZİN 5 ŞUBAT İTİBARİYLE İSTANBUL'A GİRMESİNİ BEKLİYORUZ. VE BUGÜNDEN İTİBAREN DIŞARIDA FIRTINA ÖNCESİ SESSİZLİK YAŞANACAKTIR. HAVALAR 5 ŞUBATA KADAR MÜTHİŞ ISINACAK VE LODOS ESECEKTIR. SİZLER BU HAVALAR NE YA, NERDE ESKİ KIŞLAR DİYECEKKEN 5 ŞUBATTAN İTİBAREN GODZILLANIN GÜÇLÜ AMA BİR O KADAR DA YUMUŞAK YUMURUGUNU HER TARAFINIZDA HISSEDECEKSINIZ.

bekliyoruz reis bekliyoruzzzz
  • quote:

Orijinalden alıntı: wara

Su anda sibiryadayim burda su anda hava -2 ve yarin 0 olacak .olcum yapilan 130 yildir boyle sicak kis gorulmemis .gecen sene de burdaydim - 47 di bu zamanlar. Ciddi sekilde hava degisimi var.gecen sene ekran resmi almisim 4 subatta -55 ler goruldu bu sene ayni tarihte +2 vs

hocam omskta ne yapıyorsunuz? orada mı yaşıyorsunuz?

omsk carbon group bünyesinde yaşıyorum daha önce omska gittim, kasım ayında -15 di

• Oo en sevdiğim en tutarlı forum üyesi gelmiş, biraz geç de olsa yerimizi alalım.
  • Windy uygulamasında

ECMWF son 10 günlük periyotta 10cm civarı kar veriyor.

GFS ise 10 günlük periyotta 1cm kar veriyor.

Ulan bir günde böyle sistem mi değişir ya
  • 2 hafta içinde mevcut sistemler adam olup ülkeye giriş yapmazsa geçmiş olsun bahar geldi demektir. kış çok kötü geçiyor yaz daha da kötü olacak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sistem marmara için değil daha çok batı ve orta karadeniz için.Marmarada bırak istanbulu,sakaryanın bile kar ihtimali zayıf.
  • Kaç yıldır hala nallart konusunda adam şöyle böyle tartışması var :)

Nallart'ın kendine has bir mizahı var

Caps açık yazar,
    Günlük hayatta kullanmadığın hatta genç arkadaşlarımızın hiç duymadığı garip kelimeler ile afetin boyutunu belirtir,
    Betimleme yeteneği yüksektir,
    Mizah ve geyik yaparak anlattığı şeylerde bir çok kişinin bilmediği şeyler, iyi kötü bir şey öğreniyorsun işte. Kendini aşıp tutorial kısmına geçmiş hatta :D

Yönetim tüm bunlara göz yumar ve bizde gelip okur güler ve gideriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockwave error -- 3 Şubat 2020; 9:54:25 >
  • Her sene senin konularını görüyorum. Ama hiç okumak nasip olmamıştı

Şimdi de okumadım...

• Reis özlemiştik seni

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.