Şimdi Ara

[Acil Durum] Akşamdan İtibaren İstanbul Yoğun Kar ile Yüzleşecek. (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
741
Cevap
13
Favori
72.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
175 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Özlettin kendini nallart kardes. Bu sene godzilla yi degilde yavrusunu gormeye ragziyiz. Seviliyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbul'un sahil kesiminde yerde 5 ila 10 cm kar birikimi olacak. Son güncellemeler bunu diyor. Soğuk ise fena. Gündüzleri eksili derecelerde. Yağış keşke biraz daha iyi olsa. İstanbul'un yağış sıkıntısı var.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: S20FE

konuyu gizle özelliği çok iyi olmuş
    GIZLESEN DE GERÇEKLER BİRKAÇ GÜN SONRA YÜZÜNE YUZUNE ÇARPACAK DEĞERLİ CAN KARDEŞİM

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: favorimps4

Özlettin kendini nallart kardes. Bu sene godzilla yi degilde yavrusunu gormeye ragziyiz. Seviliyorsun.
    INŞALLAH KENDİSİNİ GÖRÜCEZ

• quote:

Orijinalden alıntı: aydox7

İstanbul'un sahil kesiminde yerde 5 ila 10 cm kar birikimi olacak. Son güncellemeler bunu diyor. Soğuk ise fena. Gündüzleri eksili derecelerde. Yağış keşke biraz daha iyi olsa. İstanbul'un yağış sıkıntısı var.
    DEK YAĞIŞI İCİN ŞARTLAR OLUŞUNCA O 10 CMLER SANA 50 CM OLUR DEĞERLİ KARDEŞİM

• quote:

Orijinalden alıntı: nallart

aynen yorumlarım 20 dk sonra. takip ediyorum şu an

Alıntıları Göster
    insallah istedigimiz gibi cikar reis. bu saatten sonra sistemin bozmasi yikim olur
  • nallart N kullanıcısına yanıt
    Deniz Etkisi Kar kütleleri güney sahillere inene kadar eriyor... Birde çok orantısız yağıyor. DEK İstanbul'u tatmin etmez.

• quote:

CM İCİN DAHA ERKEN. AMA 2 GÜN SONRA SANA ÖLÇÜLERİNI VERİRİM DEĞERLİ KARDEŞİM. AMA YENI BİR EFSANEYE DOĞRU ILERLEDIGIMIZI BİLMEN YETERLİ ŞİMDİLİK

Alıntıları Göster
    Yaşlandık be nallart

• quote:

Orijinalden alıntı: Önder

Yaşlandık be nallart

Alıntıları Göster
    HAYAT SU GİBİ AKIYOR DEĞERLİ KAR MASUGU KARDEŞİM

• Vay be lisedeyken senin konunu okuyup arkadaşlarla iddialaşırdım ve kazanırdım. Şimdi üni 3 teyim zaman çok hızlı geçmiş be nallart

• quote:

Orijinalden alıntı: aydox7

Deniz Etkisi Kar kütleleri güney sahillere inene kadar eriyor... Birde çok orantısız yağıyor. DEK İstanbul'u tatmin etmez.
    2012 ve 2017 yi GÖREN BU GÖZLER İCİN BU SÖZLERİ KULLANMA DEĞERLİ KARDEŞİM. 1 ŞUBAT 2012 VE 17 ŞUBAT 2017 YE BAK BAKALIM. KIYILARA NE OLMUŞ

• quote:

Orijinalden alıntı: baytar_selo

Vay be lisedeyken senin konunu okuyup arkadaşlarla iddialaşırdım ve kazanırdım. Şimdi üni 3 teyim zaman çok hızlı geçmiş be nallart
    HAYAT BE DEĞERLİ KARDEŞİM. HER ZAMAN ESKİ GÜNLERİ ARIYOR İNSAN AMA ARAMAK YERİNE ŞİMDİYI İYİ YAŞAMAK GEREKİYOR. KEŞKE DEMEMEK İÇİN.

• Rez

• quote:

HAYAT SU GİBİ AKIYOR DEĞERLİ KAR MASUGU KARDEŞİM

Alıntıları Göster
    KAR PEKMEZ SEVER MİSİN REİS
  • quote:

Orijinalden alıntı: baytar_selo

Vay be lisedeyken senin konunu okuyup arkadaşlarla iddialaşırdım ve kazanırdım. Şimdi üni 3 teyim zaman çok hızlı geçmiş be nallart
    aynı şeyi ben düşünüyordum şimdi

11.sınıfa gittiğim zamanlardı galiba nallart'ın ilk forumda ünlü olduğu zaman. Arkadaşlarıma bahsederdim forumda işte nallart diye biri var kar yağacak derdim, okullar tatil olacakmış falan derdim. hatta forum kullanan bir arkadaşım vardı "aa bende biliyorum nallartı, konuyu okudum falan" demişti bana. öyle güler eğlenirdik.

şuan ise üni 3' e gidiyorum. 6 sene geçmiş aga dile kolay ALTI SENE sanki nallart daha 2-3 sene evvel forumda ortaya çıkmış gibi hissediyorum ama 6 sene geçmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 3 Şubat 2020; 1:0:3 >

• DEĞERLI KARDEŞLERİM BUGÜN KI MESAIMIN SONUNA GELMİŞ BULUNMAKTAYIM. ENERJIMIZI SİSTEME SAKLAMAK LAZIM

SON GFS GÜNCELLEMESİ AKŞAM GİBİ İYİ ÇIKTI. İCİN İÇİNDE ÇEŞİTLİ ETMENLER OLDUĞU İCİN 1 2 GÜNE İHTİYACI VAR. BU SEFER İNŞALLAH GELECEK O EFSANE.

• nallart N kullanıcısına yanıt
    Hocam Tokat'ta beyaza burunecek mi

• quote:

Orijinalden alıntı: Horny Saint

Hocam Tokat'ta beyaza burunecek mi
    SÜREÇ YAKLAŞINCA TEKRAR SOR KARDEŞİM. DAHA 1 2 GÜNÜ VAR BU SORULARIN.. KONU BAŞINA BÖLGELERİ YAZARIM ZATEN. RAHAT OL

• gfs yagışı azalttı
  • 'zıkkımlanmak' gibi alakasız deyim ve her mesajda büyük harf kullanan birinin konusu nasıl 10 sayfa oldu.

"Perşembe kar geliyor" Konu bu kadar basit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuğkan-0153 -- 3 Şubat 2020; 1:26:6 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.