Şimdi Ara

[Acil Durum] Akşamdan İtibaren İstanbul Yoğun Kar ile Yüzleşecek. (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
741
Cevap
13
Favori
72.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
175 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    açıkçası yok hocam. ilerleyen saatlerde ne olur bilemem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski bir meteoroloji bilimine meraklı birisi olarak şunu söyleyebilirim. Kar yağışı için uygun koşullar var mı ? Evet var.
    Fakat şu saatten sonra gözlenmesi gereken şey yağış gerçekleşecek mi ? bu olacaktır. Çünkü İstanbul'a gelen sistemlerde evet modellerde önceden yağış gözüküyor. Fakat yağış günü gelip çattığında havada bir durgunluk oluşuyor. Kuru bir ayazdan başka bir şey göremiyoruz. Şahsi görüşüm ise bu sistemden özellikle Anadolu yakası etkilenecek. Ümraniye-Çekmeköy-Alemdağ-Sultanbeyli tarafları iyi ekmek kapacak.
  • Kar yağmayacak boşuna beklemeyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: nallart

sen daha çırak olmalısın. eğer bahsettim gün yani cuma günü deniz etkisi kar dediğimiz etmen devreye girerse ki şu an şartlar iyi gözüküyor o zaman işte göreceksin neyin olduğunu değerli kardeşim. kar yağarken gök gurlemesi hiç duydun mu. duyduysan üzerinde deniz etkisi ile gelen kütleler vardır. 10 dk gelip sağlam yağıp giden kar gördün mu. eğer istanbul'da bunu da gördüysen o yine Deniz etkisiyle gelen kütlelerden olmustur. bizimde beklentimiz cuma günü için bu. umarım şartlar daha da iyi olur. bu akşam ve yarın sabahki güncellemeler artık bu işe son verecek güncellemeler. gorecegiz

Alıntıları Göster
    istanbul cosmaya basladi reis. godzillanin ayak sesleri duyuluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Aikido_oreo

Yoo bir şey başlamadı ?
    Siz hangi Istanbulda yaşıyorsunuz ? Perşembe Cuma Cumartesi Pazar kar görünüyor mesela Ümraniye'de.
    www.mgm.gov.tr
    İstanbul-Ümraniye için anlık hava durumu, saatlik ve 5 günlük hava tahmini | Meteoroloji Genel Müdürlüğü
    https://www.mgm.gov.tr/tahmin/il-ve-ilceler.aspx?il=%C4%B0stanbul&ilce=%C3%9Cmraniye

Zaten yarın akşam saatlerinden itibaren başlaması bekleniyor.

• [Acil Durum] Akşamdan İtibaren İstanbul Yoğun Kar ile Yüzleşecek.

Bende buradan bakıyorum valla
  • hani nerde o dünkü günlük güneşlik hava. bekle istanbul bekle. Her şey yeni başlıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Feci bir yağmur yağdı Küçükçekmeceye bugün, üstüne kar tutar mı bilmiyorum. Hala daha yağmur yağıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • rüzgar çok kötü. uçak iyi kurtardı. Allah korudu. çok şükür kimseye bisey olmadı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yagmur yuzunden kar tutmama ihtimali var mi

• Pert oldu yine
  • 1-2 derecelik hava perşembe yerine cuma-cumartesiye kaymış gözüküyor?
  • Bu sistem de maalesef hüsrana uğradı. Havada az biraz kar görürüz belki. Bu şehire artık çok ciddi soğumalar olmadığı sürece kar girmez. Çok sıcak, karbon salınımı çok fazla.
  • nallart N kullanıcısına yanıt
    Çarşamba olmadı persembe omadi cuma ben 50 dedim de sistem zayıfladı kem kum işte ,,10 cm oldu ilk söyleyen bendim diye kivarscak nallart

• Sistem teğet geçe ek sanırım. Yağsada tutmaz. Hava soğuması lazım. İnsan çok hava sıcak.

• havaforumda yzilanlara gore gece guncellemesi daha iyi gelmis.

• Ne oldu şovmen, pencereleri açtık yaz geldi istanbula.
  • Şuan feci bi soğuk var İstanbulda

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hani lan kar vardı noldu
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.