Şimdi Ara

[Acil Durum] Akşamdan İtibaren İstanbul Yoğun Kar ile Yüzleşecek. (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
741
Cevap
13
Favori
72.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
175 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bi heyecan kalkıp dışarı baktım ama sadece arabaların üstünde 2 parmak kar. Ah ulan istanbul ne heyecan bıraktın ne heves. Herşeyi çekip alıyor bu şehir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kassady

Hocam saglam kuvvetli sistemlerin ist a gelince zayiflamasi bina yogunlugundan mi agac azligindan mi nedendir?

Alıntıları Göster
    Hayır hiç biriyle ilgisi yok. Türkiye bulunduğu konum itibarıyla bir çok şartın aynı anda birbirini bulmasıyla sistem kapabiliyor. takdir edersiniz ki buda kolay bir şey değil. Gördüğünüz gibi hafif kuvvetli bir sistem geldiği zaman nasıl da örtü yapıyor. Tabi binalasma vesaire örtüyu ve kar kalitesini çok az da olsa etkiliyor ama büyük sistemlerin gelmesinde bunun doğrudan bir etkisi yok. Malesef küresel ısınma dediğimiz kavramin olabilitesi yüksek. Küresel ısınma derken bu sadece sıcak hava kastedilmiyor. Bazı yerler artık aşırı kar alıyor. Bazı yerlerde olur olmaz fırtınalar oluşuyor. Çeşitli afetler gerçekleşiyor vesaire. Dediğimiz gibi İstanbul 2 3 senedir şansız bir patern içerisinde. Bugünkü sistem ile bir nebze rahatladık. Umarım daha büyüğü için tüm şartlar elverişli olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• AN İTİBARİYLE TRABZON’DA GODZILLA ETKİSİNİ GÖSTERMEYE BAŞLADI. GÖZ GÖZÜ GÖRMÜYOR.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jurgen Klopp

AN İTİBARİYLE TRABZON’DA GODZILLA ETKİSİNİ GÖSTERMEYE BAŞLADI. GÖZ GÖZÜ GÖRMÜYOR.
    Bugün ve yarın iyi yardiracak orası.. çok şanslısın

• Jurgen Klopp kullanıcısına yanıt
    Giresun'da da durum fena.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whippoorwill

Orası da bugün ve yarın dehşet

• bursa yagiyo arabalar bir karis.yerler tutmadi.hava gunesliydi ama kapadi bi yayiyo bi duruyo

• Jurgen Klopp kullanıcısına yanıt
    Hocam bende pazar akşamı trabzona gidiyorum İNŞALLAH tutar.

• geldi mi karınız maşuklar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whippoorwill

Canım memleketim bir kere kar yağarken gidemedim köye ve yaylaya. Seneye gideceğim nasip olursa :)

• Bursa'da az çok kar oluştu idare eder

• Bekleriz hemşehrim.

Kar yağarken tadı bambaşka oluyor yaylaların.

• Kocaeli/Izmit’te hala yagiyor, Kandira civari gece bunun 2 kati falandi, su an daha fazladir
    [Acil Durum] Akşamdan İtibaren İstanbul Yoğun Kar ile Yüzleşecek.

• Tuzla'da yollar hariç çoğu yer beyaza büründü,arabaların üstünde baya kar birikti.Sistem baya kırpılarak geldi ama Tuzla için beklentimin altında kalmadı,seyirlikte olsa görmüş olduk.Nallart reis sayesinde de kış keyifli geçmeye devam ediyor sağolsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: PoloClassic75

Tuzla'da yollar hariç çoğu yer beyaza büründü,arabaların üstünde baya kar birikti.Sistem baya kırpılarak geldi ama Tuzla için beklentimin altında kalmadı,seyirlikte olsa görmüş olduk.Nallart reis sayesinde de kış keyifli geçmeye devam ediyor sağolsun
    Değerli kardeşim. sistemin potansiyeli aslında çok çok büyüktü. İşte Türkiyenin konumu çok riskli bölgede. Sistemler gelene kadar tonla şartla savaşıyor. Uzun süre sonra buna da şükür. Çok özlemiştik

• quote:

Orijinalden alıntı: nallart

Değerli kardeşim. sistemin potansiyeli aslında çok çok büyüktü. İşte Türkiyenin konumu çok riskli bölgede. Sistemler gelene kadar tonla şartla savaşıyor. Uzun süre sonra buna da şükür. Çok özlemiştik

Alıntıları Göster
    benim bulundugum konum hayal kirikligi oldu. yine de havada bile gormek guzeldi gercekten cok ozlemisiz. subatin sonuna dogru bir sistem daha olacagi konusuluyor insallah konu acarsin reis. daha guclu godzillalarda gorusmek uzere

• eee ne oldu şimdi istanbul sistemi pert mi??

istanbul/fatih kar azıcık atıştırıyor. hiç bir yerde tutmadı daha kar, birazcık araba üzerleri o kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

eee ne oldu şimdi istanbul sistemi pert mi??

istanbul/fatih kar azıcık atıştırıyor. hiç bir yerde tutmadı daha kar, birazcık araba üzerleri o kadar.
    Aza kanaat etmezsek çoğu bulamayız değerli kardeşim

• Bu muydu yani?

• quote:

Orijinalden alıntı: nallart

Alıntıları Göster
    Aynen öyle dostum,ben de senin gibi yaklaşık 1 aydır model takibini yapıyordum bu sistemin,saç baş yoldurttu bana en sonunda ne olacaksa olsun dedim,eh fena olmadı gibi.Şuan bütün karlar eriyor orası ayrı tabii.
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.