Şimdi Ara

ACİL !! Düz Lise mi(AL)?İmam Hatip Lisesi mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 11.sınıfa geçicem okulumdan memnun değilim sizce düz lisemi (sonradan anadolu lisesi) imam hatip lisesi mi? Lütfen yardımcı olun

• alp527 kullanıcısına yanıt
    düz lisedeki ortam nasıl eğer iyiyse düz lise derim
  • aslında imam hatipe e geçesim var ama ezber çok fazla yapılıyormuş doğru mudur eğer böyleyse istemeyerek de olsa düz liseye geçicem
  • lütfen arkadaşlar yardım edin
  • Bence düz lise zaten yavaş yavaş hepsi anadolu oluyor. İmam felan olmak istiyorsan İmam Hatip'e git ama yok istemiyorum diyorsan öbür mesleklere düz lise biraz daha iyi hazırlayabilir seni.
  • Tabiğikise düz lise

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizim buradaki imam hatipte 4 tane tıp çıktı(burslu tıplar değil).girenlerin çeyreği ilahiyat yazmış.yani imam hatipten yalnız imam çıkar diye düşünmeyin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Üniversite mi Askerlik mi ?
    7 yıl önce açıldı
    Mühendislik mi Öğretmenlik mi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • imam olmayı düşünmüyorum ama allah nasip ederse uluslararası ilişkiler yada hukuk okumayı düşünüyorum,ailem düz liselerde belli bir sistem yoktur diyor serseri ve okumassın diyorlar acayip çaresizim
  • ben aihl okuyorum size artılarını ve eksilerini sayayım:
    1)Ortamı ya çok iyidir ya çok kötüdür(Geçen seneki sınıfım okulun en kötü sınıfıydı 36 kişiden 20 si kaldı, geçenleri karıştırdılar diğer sınıflarla ben ortalama bir sınıfa düştüm)
    2)Mescid,kütüphane,ingilizce kitap kütüphanesi gibi şeyler artık her ihl de var
    3)Aihl oldu artık tüm ihl ler düz ihl kalktı aihl oldugu için matematik ,ingilizce,fizik,kimya,biyoloji gibi dersler var.
    4)Her sene arapça görüyorsunuz 4 ders (Arapça zor değil hocalar konuşmayanı geçiriyolar)
    5)Tüm sınıflar tek cins (full kız -full erkek)
    6)Bazı hocalar katı kızlarla konusmaya izin vermiyolar.
    7)Ezber var ama 20 sayfa civarında (4 senede ezberlersiniz yavv )
    8)Namaz kılmakta zorunluluk yok tüm gün açık mescidi var .
    9)Sandığınız gibi ihl okuyanların hepsi tek kaş şakirt değil(Küpe takanlar var)
    10)Hocalar genellikle sessiz olup dersi dinleyenleri geçirir
    Dediğim gibi abaza değilseniz kızlara fazla düşkünlüğünüz yoksa gelin bence

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.