Şimdi Ara

(ACİL)EKRAN KARTI DRİVER YÜKLİYİNCE MAVİ EKRAN HATASI VERİYO..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • LENOVA G570 Bütün driverları Yüklüyorum hiç bi sorun yok AMD RADEON 6370m Driveri yüklüyorum Mavi ekran hatası verip resetliyo kendini dakka başı ACİL YARDIM ARKADAŞLAR...

• Doğru driveri yüklediğinden emin misin ? (Belki farklı işletim sisteminin kini yüklemiş olabilirsin) Genelde ekran kartları bu tür sorun yaşatabiliyor, yanlış driver yüklendiği için...
  • stcn kullanıcısına yanıt
    Ya yanlış sürücüyü kuruyorsun arkadaşın dediği gibi, ya da ekran kartında bir sıkıntı var. Ekran kartı sürücüsünü yüklediğin zaman ekran kartın tam olarak çalışmaya başlar. Eğer her hangi bir arızası var ise tam olarak çalışamayacağından hata verir.

E sürücüsüz ekranı gösteriyor diyeceksin. Tamam da sürücüsüz ekran kartının sadece bir kısmı çalışıyor. Sürücü ile çalışmayan kısımlar da çalışmaya başlıyor. Çalışmayan kısımlarda arızalı yerler de çalıştırılmaya başlanıyor. Devreye giremeyince de hata veriyor.

Kolay gelsin.
  • Amdnin kendi sitesinden de indirdim lenovanın sitesinden de indirdim hepsinden aynı sorun var sizce driverla alakalımı ?
  • İşletim sisteminiz nedir?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.