Şimdi Ara

ACİL EKRAN KARTI TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, ekran kartım arızalandı (HD5970) ve acil ekran kartı almam gerek. Sistemim 4790k, 16gb ram, asus z97pro gamer. AMD kesinlikle almayacağım geçen senelerde yeterince çektirdi zaten. Şuan gtx970 düşünüyorum fakat cw sıkıntısı var sanırım, gtx980 de çok pahalı. Sizce gtx970 almalı mıyım? Hangi model/ marka ve mağazayı önerirsiniz. Şimdiden teşekkürler

• hiç mi önerisi olan yok :)
  • benim önerim amd olacak ama istemiyorsun.980 de pahalı diyorsun şahsen ben nvidia o kartlara o kadar para vermem en ideali amd r9 280 serisi bir kart
  • Msi gtx970 alabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • amd olmaz 970 sıkıntı 980 pahalı dediğin anda bize önerecek kart kalmıyor.çok para harcama al 280 amd kullan bir iki sene yeni çıkacak kartları bekle 16nm çıkacak olan.
  • önerileriniz için teşekkür ederim , gtx970 almayı düşünüyorum. CW olayı tüm kartlarda varmı?
  • Sansina kalmis bir durum.Istersen bekleyip r300 serisine de bakabilirsin amd olarak.(Biliyorum amd istemiyorsun)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Tavsiyesi Bekliyorum
    12 yıl önce açıldı
    Ekran kartı tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    Ekran kartı tavsiyesi
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam amd yi tekrar düşünmek istiyorum ama şu driver konusunda çok çektirdi bana. Ayrıca Autodesk uygulamalarında nvidia kartlar daha performanslı sanki.
  • Vallahi bayagi dusundum r9 290dan baska bisi aklima gelmedi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.